ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 300g




ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 300g
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 300g
Το πίτουρο της βρώμης είναι πλούσιο σε σάκχαρα και πρωτεΐνες, αλλά το κύριο όφελός του είναι ότι περιέχει υψηλά επίπεδα διαλυτών φυτικών ινών, οι οποίες απορροφούν νερό στο έντερο και διογκώνονται με αποτέλεσμα να νιώθει κανείς χορτάτος, ενώ καταπραΰνει τη δυσκοιλιότητα, που θεωρείται αναμενόμενη έπειτα από τέσσερις μέρες στο πρώτο στάδιο της δίαιτας.
Ιδανικό για πρωινό με γάλα, μούσλι ή γιαούρτι.
- Κατασκευαστής: OLA BIO
- Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ024
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 1576kJ/375kcal - Λιπαρά: 10,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 2,4g - Υδατάνθρακες: 59,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,2g - Φ. Ίνες: 12,2g - Πρωτεΐνες: 17,2g - Αλάτι: 0,11g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από σέλινο, δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σόγια, σινάπι, γάλα, σησάμι, αυγά, φυστίκια αραχίδες, καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών. |
Να φυλάσσεται | σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από έντομα και οσμές. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 300g |
Barcode | 5204217902101 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 1576kJ/375kcal - Λιπαρά: 10,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 2,4g - Υδατάνθρακες: 59,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,2g - Φ. Ίνες: 12,2g - Πρωτεΐνες: 17,2g - Αλάτι: 0,11g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από σέλινο, δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σόγια, σινάπι, γάλα, σησάμι, αυγά, φυστίκια αραχίδες, καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών. |
Να φυλάσσεται | σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από έντομα και οσμές. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 300g |
Barcode | 5204217902101 |
Ποριτζ με λιναρόσπορο και γκοτζι μπέρρυ
Υλικά
2 κουταλιές πίτουρο βρώμης ΟΛΑ ΒΙΟ
1 κουταλιά πίτουρο σταριού
1 κουταλιά λιναρόσπορος κοπανιστός ΟΛΑ ΒΙΟ
15-20 καρπούς γκότζι
200ml ρόφημα αμυγδάλου ECOMIL
σιρόπι σφενδάμου ή αγάβης
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι και ανακατέυουμε ο΄ταν αρχίσουν να ζεσταίνονται έως να δέσει το πόριτζ και να γίνει κρέμα.
Το αδειάζουμε σε ένα μπολάκι και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν το φάμε.