Μια αγαπημένη διαχρονική επιλογή όλων μας είναι η πίτσα
μαργαρίτα. Η πιο νόστιμη εκδοχή της πίτσας μαργαρίτα φτιαγμένη με τα
ποιοτικότερα υλικά όπως η ντομάτα, η μοτσαρέλα, ο φρέσκος βασιλικός, το αλάτι
και το ελαιόλαδο. Προσφέρετε τις καλύτερες γεύσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα
εύκολα και γρήγο..
Γνήσια βιολογική πίτσα
ψημένη σε ξυλόφουρνο, με νόστιμη τραγανή ζύμη και πλούσιο άρωμα τριών τυριών.
Προ-θερμάνετε το φούρνο στους 220 ˚C. Αφαιρείτε τη συσκευασία και
τοποθετήστε την καταψυγμένη πίτσα στο μέσο του φούρνου (για να φτιάξετε μια τραγανή ζύμη) και ψήστε 9 με 10 λεπτά σε
..
Πεντανόστιμη επιλογή, με λίγα λεπτά ψησίματος στον φούρνο έχουμε
μια ζεστή και μοσχομυρωδάτη πίτσα, τόσο αφράτη που θα λέγαμε ότι αποτελεί άξια εκπρόσωπο της ιταλικής πίτσας που την
έτρωγαν στην αρχαία Ρώμη!Η γέμιση pizzaiola χαρίζει μια απίθανη γεύση που μένει
αξέχαστη στον ουρανίσκο.
..
Δοκιμάστε την vegan πίτσα με σάλτσα βασιλικού και cherry
τομάτας. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 C. Αφαιρέστε την
συσκευασία και τοποθετήστε την κατεψυγμένη πίτσα κατευθείαν στη σχάρα στο
κέντρο του φούρνου και ψήστε για 10 με 12 λεπτά σε συμβατικό φούρνο (9-11 λεπτά
σε αερόθερμο φούρνο). Με..
Μια αγαπημένη διαχρονική επιλογή όλων μας είναι η πίτσα
μαργαρίτα. Η πιο νόστιμη εκδοχή της πίτσας μαργαρίτα φτιαγμένη με τα
ποιοτικότερα υλικά όπως η ντομάτα, η μοτσαρέλα, ο φρέσκος βασιλικός, το αλάτι
και το ελαιόλαδο. Προσφέρετε τις καλύτερες γεύσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα
εύκολα και γρήγο..
Το
Double Proofing/Doppia Lievitazione αναφέρεται σε μια 24ωρη διαδικασία,
εμπνευσμένη από την παράδοση των καλύτερων Ιταλών αρτοποιών, καθώς η διαδικασία
παραγωγής κάνει τη συγκεκριμένη πίτσα μοναδική.Αυτή η
διαδικασία γίνεται όπως στις παραδοσιακές ιταλικές πιτσαρίες - παράγεται ένα
πρώτο..
Το Double Proofing/Doppia Lievitazione αναφέρεται σε μια 24ωρη διαδικασία, εμπνευσμένη από την παράδοση των καλύτερων Ιταλών αρτοποιών, καθώς η διαδικασία παραγωγής κάνει τη συγκεκριμένη πίτσα μοναδική.Αυτή η διαδικασία γίνεται όπως στις παραδοσιακές ιταλικές πιτσαρίες - παράγεται ένα πρώτο μείγμα α..