Όταν έρχεται η στιγμή του brewing ή αλλιώς της εκχύλισης και παρασκευής του καφέ, η εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων που κάθε barista θα πρέπει να γνωρίζει και να ελέγχει. Χρόνος, θερμοκρασία, βάρος, ποιότητα του νερού και κυρίως το γάλα για την δ..
Αγγουράκι τουρσί τραγανό! Αποτελεί μια έντονη, αλμυρή, νόστιμη και εύκολη λύση για να συνοδεύσετε κρέας, ρύζι ή ζυμαρικά, σαλάτες, burger, για περιόδους νηστείας και αποτοξίνωσης. Μπορείτε να το απολαύσετε και μόνο του...