Your Cart

Προϊόντα Δημητριακών

Προϊόντα Δημητριακών
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15Kg ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ028
ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15KgΚατά την άλεση του σταριού μαζί με το αλεύρι, παράγεται και το πίτουρο το οποίο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνες. Όπως και με το πίτουρο βρώμης, η κατανάλωση του, εξαιτίας της πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες, έχει θετική επίδραση στον οργανισμό μας.Το Πίτο..
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ024
 ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgTο πληγούρι είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Mπορείτε να αντικαταστήσετε με αυτό το αποφλοιωμένο ρύζι και τα μακαρόνια, ιδιαίτερα αν θέλετε να χάσετε βάρος. Σε σχέση με άλλα δημητριακά, έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη, που σημαίνε..
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ226
Tο πληγούρι είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Mπορείτε να αντικαταστήσετε με αυτό το αποφλοιωμένο ρύζι και τα μακαρόνια, ιδιαίτερα αν θέλετε να χάσετε βάρος. Σε σχέση με άλλα δημητριακά, έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη, που σημαίνει ότι μετά την κατανάλωσή το..
ΚΕΧΡΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ025
ΚΕΧΡΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΤο κεχρί είναι ένα είδος δημητριακού, ήταν γνωστό στούς αρχαίους Έλληνες ,οι οποίοι το καλλιεργούσαν συστηματικά,κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. (Ο πυθαγόρας το πρότεινε στους μαθητές του ώς την ιδανική τροφή).  Υπάρχουν αναφορές στή βίβλο,για τη χρήση του κεχριού σε τύπο ..
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ) BIO ΧΥΜΑ 25Kg ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ) BIO ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ220
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ) BIO ΧΥΜΑ  25KgΝισεστέ(ς) είναι η εμπορική ονομασία του άμυλου καλαμποκιού και είναι το ίδιο με το άνθος αραβοσίτου, το κορν φλάουρ και τη μαϊζένα. Χρησιμοποιείται όχι μόνον σε σάλτσες ή κρέμες αλλά και συμπληρωματικά σε ζύμες με αλεύρι (εννοείται σιταριού), όπως ..
ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ026
ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΤο φαγόπυρο είναι ένα δημητριακό που  παρέχει στο σώμα πολύτιμες ουσίες:φυτικές πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Δεν περιέχει γλουτένη. ..
ΑΜΑΡΑΝΘΟΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΑΜΑΡΑΝΘΟΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ031
ΑΜΑΡΑΝΘΟΣ ΒΙΟ  ΧΥΜΑ  25KgΑΜΑΡΑΝΘΟΣ... Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο θρύλος του Αμαράνθου μπορεί να ανιχνευθεί στην εποχή των Ίνκας, οι οποίοι πίστευαν ότι ο σπόρος διέθετε υπερφυσικές δυνάμεις. Επί τέσσερις αιώνες κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτόν έως ότου επιστήμονες τον ανακάλυψαν ξαν..
ΑΜΥΛΟ ΤΑΠΙΟΚΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΑΜΥΛΟ ΤΑΠΙΟΚΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ355
Η ταπιόκα είναι το άμυλο που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού μανιόκα. Περιέχει πολλούς υδατάνθρακες που πέπτονται εύκολα, λίγη πρωτεϊνη και χρησιμοποιείται ως πηκτικό μέσο. Η ταπιόκα είναι πιο γνωστή για την παχιά, λεία, ελαστική υφή που προσδίδει σε αρτοσκευάσματα αλλά και ως μια πιο ελαφριά ε..
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25Kg ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ027
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΥΜΑ ΒΙΟ  25KgΈνα απολαυστικό ελαφρύ σνακ που μπορείτε να το γευτείτε είτε αλμυρό είτε γλυκό. Προετοιμασία: Ζεσταίνετε 2-3 κουταλιές λάδι σε κατσαρόλα. Ρίχνετε 100γρ καλαμπόκι για ποπ κορν και το σκεπάζετε. Όταν το καλαμπόκι «σκάσει», βγάζετε την κατσαρόλα από την εστία και ρ..
ΚΙΝΟΑ QUINESTRONE ΚΑΡΟΤΟ ΠΡΑΣΟ 5Kg ΒΙΟ ΚΙΝΟΑ QUINESTRONE ΚΑΡΟΤΟ ΠΡΑΣΟ 5Kg ΒΙΟ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ214
ΚΙΝΟΑ QUINESTRONE ΚΑΡΟΤΟ ΠΡΑΣΟ 5Kg ΒΙΟΤο Quinestrone είναι μια υπέροχη δημιουργία δημητριακών και οσπρίων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή  κρύα σαλάτας ή σούπας με βάση την πολύτιμη κινόα σε συνδυασμό με το κεχρί,τις κόκκινες φακές και την κόκκινη κινόα.Σε όλα τα π..
ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ032
ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΚΙΝΟΑ … ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε Κόκκινη και χρυσή quinoa είναι διατροφικά ίδιο. Κόκκινη κάνει για μια πολύ όμορφη εμφάνιση.  Η Κινόα είχε μεγάλ..
ΚΙΝΟΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ264
ΚΙΝΟΑ ΚΟΚΚΙΝΗ... ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε Κόκκινη και χρυση quinoa είναι διατροφικά ίδιο. Κόκκινη κάνει για μια πολύ όμορφη εμφάνιση.  Η Κινόα είχε μεγάλη διατροφ..
ΚΙΝΟΑ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΚΙΝΟΑ ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ354
ΚΙΝΟΑ  ΤΡΙΧΡΩΜΗ… ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣΗ κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλεΚόκκινη και χρυσή quinoa είναι διατροφικά ίδιο. Κόκκινη κάνει για μια πολύ όμορφη εμφάνιση. Η Κινόα είχε μεγάλη διατρο..
ΠΟΛΕΝΤΑ (Σιμιγδάλι καλαμποκιού) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΠΟΛΕΝΤΑ (Σιμιγδάλι καλαμποκιού) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ033
ΠΟΛΕΝΤΑ (Σιμιγδάλι καλαμποκιού) ΒΙΟ ΧΥΜΑ  25KgΠολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού). Η πολέντα είναι και ονομασία φαγητού, το οποίο προκύπτει σιγοβράζοντας το αντίστοιχο υλικό σε νερό και μαγειρεύοντας μέχρι να γίνει χυλός. Τρώγεται όσο είναι μαλακό και καυτό, διαφορετικά, όταν κρυώσει, ..
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Kg ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ065
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ  Το κουσκούς είναι χοντρόκοκκο σιμιγδάλι το οποίο βρέχεται με νερό, κυλιέται σε αλεύρι και αφήνεται να στεγνώσει στον ήλιο (στην παραδοσιακή του παρασκευή). Στην συνέχεια κοσκινίζεται και φυλάσσεται. Χρησιμοποιείται ως γαρνιτούρα για διάφορα κρεατικά (όπως ακριβώς και το ρύζι), για ψ..
ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ029
Πίτουρο βρώμης (σε γιαούρτι ή σαλάτες) Το πίτουρο της βρώμης είναι πλούσιο σε σάκχαρα και πρωτεΐνες, αλλά το κύριο όφελός του είναι ότι περιέχει υψηλά επίπεδα διαλυτών φυτικών ινών, οι οποίες απορροφούν νερό στο έντερο και αποκτούν μέγεθος ίσο με το 20πλάσιο που έχουν δίχως νερό. Αυτό έχει σαν αποτ..
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΣΤΑΡΙΟΥ (ψιλό) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΣΤΑΡΙΟΥ (ψιλό) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ157
Σιμιγδάλι σταριού (ψιλό) ιδανικό για χαλβά ..
ΚΙΝΟΑ ΜΑΥΡΗ ΧΥΜΑ BIO 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ296
ΚΙΝΟΑ ΜΑΥΡΗ ΧΥΜΑ BIO 25kgΚΙΝΟΑ … ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε. Η κινόα είχε μεγάλη διατροφική αξία για τους προ-Κολόμβιους πολιτισμούς των Άνδεων. Ήταν η δεύτερη κύρια τρ..
ΑΜΥΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΑΜΥΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ311
ΑΜΥΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΌπως και το άμυλο αραβοσίτου, το άμυλο πατάτας χρησιμοποιείται για να συμπυκνώνει σούπες, σάλτσες και γέμιση πίτας. Είναι επίσης ουσιαστικό μέρος του ψησίματος χωρίς γλουτένη. Ανάλογα με το άμυλο πατάτας που αγοράζετε, μπορεί να είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά πρ..
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)