Your Cart

Superfoods

Superfoods
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡ ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ178
ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡ    Η γεύση τους είναι ελαφρώς πικρή, αλλά έντονα σοκολατένια και εξαρτάται από το πόσο πολύ έχουν καβουρδιστεί οι κόκκοι του κακάο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σπόροι κακάο είναι πλούσιοι σε μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και περιέχουν ελάχιστο λί..
ΜΕΙΓΜΑ VERY BERRY ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 120gr ΜΕΙΓΜΑ VERY BERRY ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 120gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ197
ΜΕΙΓΜΑ VERY BERRY ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 120gr    Όλοι αυτοί οι καρποί παραδοσιακά θεωρούνται «υπερτροφή». Υποστηρίζεται πως τροφοδοτούν τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια για τις καθημερινές του ανάγκες, ακόμα και σε συνθήκες στρες. Το μείγμα μας περιλαμβάνοντας goji, κράνμπερυ s..
ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ167
ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr  Διακρίνεται για το ανοιχτό του χρώμα     Η κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση ..
ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ 100ΓΡ ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ230
ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ 100γρ...ΜΙΚΡΕΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΚΑΟ    Το κακάο nibs είναι πολύ μικρά κομμάτια σοκολάτας κατευθείαν από το ωμό ακατέργαστο «φασόλι» του κακάο της ποικιλίας Criollo που είναι η πιο ποιοτική και πιο σπάνια στον κόσμο. Η λατινική ονομασία του προϊόντος είναι Th..
ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 50ΓΡ ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 50ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ170
ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 50ΓΡ Το Acai Berry είναι ένα μικρό σκούρο μωβ φρούτο που φύεται από αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Οι Βραζιλιάνοι το χρησιμοποιούν για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Το μικρό αυτό φρούτο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίν..
ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ224
ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ    Εκ πρώτης όψεως η ασερόλα (ή Malpighia emarginata με καταγωγή από το Yucatán) θυμίζει αρκετά ένα αγαπημένο μας φρούτο, το κεράσι! Είναι ένα μικρό δέντρο ή θάμνος αυτοφυές που προτιμά ξηρό έδαφος και αποτελεί μια υπερτροφή την οποία μπορούμε να συναντήσουμε σε διάφορα σημ..
ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ233
ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ    Η σκόνη κράνμπερρυ - λόγω του τρόπου επεξεργασίας της - διατηρεί όλα τα αντιοξειδοτικά συστατικά του φρέσκου καρπού. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, B6, E και Κ και περιέχει μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το ασβέστιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος και ο..
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ  ΒΙΟ 125ΓΡ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ  ΒΙΟ 125ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ254
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 125ΓΡ ..........η αμβροσία των θεών Το σιταρόχορτο ή αλλιώς ''αμβροσία των θεών'' είναι μια διατροφική βόμβα πλούσια σε χλωροφύλλη και βιταμίνες που θρέφει τον άνθρωπο. Όπως ακριβώς κάνει και με τα φυτοφάγα ζώα, αιώνες τώρα. Είναι ο βλαστός από τον σπόρο σιταριού, μια ζ..
ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO 150ΓΡ ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO 150ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ184
ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO 150ΓΡ    Το ψύλλιο είναι η σκόνη των αποξηραμένων σπόρων του φυτού Πλαντάγκο. Είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και μπορεί να απορροφά 8 έως 14 φορές τον όγκο του σε νερό. Ταυτόχρονα το ψύλλιο αποτελεί τροφή για τους καλούς μικροοργανισμούς που ζουν στο έν..
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟΦΛ. (HEMP SEEDS HULLED)  200GR ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟΦΛ. (HEMP SEEDS HULLED)  200GR
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ257
        Ένα κρυμμένο μυστικό εδώ και πολλούς αιώνες κρύβεται πίσω από την πολύτιμη αυτή τροφή αρχαίων πολιτισμών λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά. Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και ..
ΣΠΟΡΟΙ CHIΑ  BIO 350ΓΡ ΣΠΟΡΟΙ CHIΑ  BIO 350ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ222
ΣΠΟΡΟΙ CHIΑ  BIO 350ΓΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ Ω3 ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ     Οι σπόροι Chia αποτελούν πλούσια φυτική πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά. Διατίθενται ως πρώτη ύλη για χρήση σε διατροφικά και διαιτητικά συμπληρώματα. Η απαράμιλλη σταθερότητα των ..
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΝΗ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (REISHI) ΒΙΟ 100ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΝΗ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (REISHI) ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ169
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (reishi) σε σκόνη 100γρ......το θαυματουργό μανιτάρι!!!!   Το Γανόδερμα (Reishi) μανιτάρι σε σκόνη παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απολαμβάνουμε τα οφέλη στην υγεία που μας προσφέρει απλόχερα η φύση. Το Reishi μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των βλαβερώ..
ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100gr ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ174
    Η σπιρουλίνα (spirulina) είναι φαγώσιμο 100% φυτικό προϊόν (κυανο - πράσινο μικροφύκος) που αποτελείται από πολλά κύτταρα που σχηματίζουν μεταξύ τους νήματα, τα οποία πολλές φόρες είναι σπειροειδή. Εξαιτίας των πολυάριθμων θρεπτικών της συστατικών, η σπιρουλίνα θεωρείται πλήρης τροφή ..
ΜΑΚΑ ΣΚΟΝΗ (MACA) BIO 100ΓΡ ΜΑΚΑ ΣΚΟΝΗ (MACA) BIO 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ216
ΜΑΚΑ 100ΓΡ ΟΛΑ ΒΙΟ .........Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΗ μάκα είναι ένα ποώδες διετές ή ετήσιο φυτό (σε μερικές πηγές αναφέρεται ότι είναι πολυετές) το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Καλλιεργείται για τη σαρκώδη υποκοτύλη του η οποία χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό.Η θρεπτική αξί..
ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) ΒΙΟ 60gr ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) ΒΙΟ 60gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ173
ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) ΒΙΟ 60grMEGA FOODS ... δύναμη, ενέργεια, αντοχή    Το γκουαρανά (Paullinia cupana) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Τα εκχυλίσματα από τους καρπούς του φυτού αυτού χρησιμοποιούνταν ευρέως σε ιατρικά και θεραπευτικά ροφήματα στ..
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 75ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ819
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 75ΓΡ    Ένα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα και αυτό ε..
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΟ 200gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ269
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΟ 200gr    Πρόκειται για ένα βούτυρο µε ευχάριστο άρωμα σοκολάτας, που προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Theobroma cacao, γνωστό στην Ελλάδα ως κακαόδεντρο. Το βούτυρο κακάο δεν έχει επεξεργαστεί  σε υψηλή θερμοκρασία, διατηρώντας ..
ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (CHLORELLA POWDER) ΒΙΟ 100ΓΡ ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (CHLORELLA POWDER) ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ260
ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ (CHLORELLA POWDER) ΒΙΟ 100ΓΡ       Η χλωρέλλα είναι μια μονοκύτταρη άλγη (φύκι του γλυκού νερού) που περιέχει στην σύνθεση της τις πράσινες φωτοσυνθετικές χρωστικές χλωροφύλλη-α και-β στους χλωροπλάστες της. Μέσω της φωτοσύνθεσης, πολλαπλασιάζει γρήγορα, απαιτώντας..
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΙΟ 90gr ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΙΟ 90gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ270
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΙΟ 90gr MEGA FOODS     Διατροφική μαγιά σε νιφάδες σε ιδανική συσκευασία που ανοίγει και ξανακλείνει έρχεται στην διατροφή μας για όλους τους vegan και όχι μόνο. Χρήση: στις σαλάτες, στο μούσλι ,στο πρωινό ή στο γιαούρτι καθώς και σε σούπες ή χυμ..
TRIBULUS TERRESTRIS ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150GR TRIBULUS TERRESTRIS ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150GR
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ268
TRIBULUS TERRESTRIS ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150GR         Το τριβόλι (tribullus terrestris) είναι παραδοσιακό βότανο που φύεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας με ιστορία 3000 ετών και μακρινή καταγωγή την Ινδία. Είναι το φυτικό συστατικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των σκευασμάτων τύπ..
KONJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ KONJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ265
KONJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ    Η σκόνη Konjak προέρχεται από την ρίζα του φυτού Konjak έχει ιστορία 2000 ετών καταγωγή την Ιαπωνία και περιέχει πολλές φυσικές φυτικές ίνες. Στην σημερινή μας εποχή θεωρείται η νέα υπερτροφή που απασχολεί τους διατροφολόγους τον τελευταίο κα..
ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 125GR ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 125GR
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ266
ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 125GR     Το κριθαρόχορτο είναι μία από τις πιο πλούσιες υπερτροφές και παράγεται από τα νεαρά φύλλα του φυτού του κριθαριού. Η συγκομιδή του γίνεται κατά τα πρώτη περίοδο της ανάπτυξης, του φυτού στην οποία τα θρεπτικά στοιχεία του σπόρου συσσωρεύοντα..
ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ849
ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150grΤο παντζάρι σε μορφή σκόνης αποτελεί μια θρεπτική υπερτροφή. Έχει γλυκιά γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία. Τα φύλλα και η ρίζα του είναι γεμάτα από βιταμίνες Α, Β6 και C, μαγνήσιο, σίδηρο φυλλικό οξύ, κάλιο, ασβέστιο, πρωτεΐνε..
ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ850
ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150grΤο σπανάκι ανήκει στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, με τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά αναλογικά με τις θερμίδες που περιέχει.Στην μορφή σκόνης αποτελεί πολύ θρεπτική τροφή με πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α,Β,C, φυλικό οξυ σίδηρο, μαγγάνιο και ασβέστιο σίδηρο, μαγγάνιο, κ..
MSM ΣΚΟΝΗ 400gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΔΙΕ007
MSM ΣΚΟΝΗ 400gr    Καταναλώστε το πολύ 4γρ την ημέρα, μην υπερβαίνετε αυτήν την δόση. Θυμηθείτε ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Το Msm είναι μια ένωση οργανοσουλφουρίνης. Το θείο είναι ένα από τα σημαντικότερα..
ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΔΙΕ004
ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr Ένα υπέροχο πρωτοπορειακό προϊόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του φυτικού γάλακτος σε σκόνη. Ότι πιο αγνό χαρίζει την αίσθηση της δημιουργίας στον καταναλωτή ώστε να δημιουργήσει το δικό του γάλα όποια στιγμή ..
MORINGA  ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr MORINGA  ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ225
MORINGA  ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 150gr     Ανακατέψτε 1 κουταλιά σούπας με το αγαπημένο σας smoothie, γιαούρτι ή χυμό. Προσθέστε στα δημητριακά, επιδόρπια και σαλάτες. Καταναλώστε περίπου 4 γραμμάρια την ημέρα. 2 φορές περισσότερη vit. A από τα καρότα - 14 φορές περισσότερο..
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΔΙΕ006
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr    Σε 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη ρίχνουμε βραστό νερό. Πίνετε 2-3 φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων. Χρησιμοποιήστε αν θέλετε σε σαλάτες, γιαούρτι ή στο αγαπημένο σας ρόφημα. Καταναλώνετε περίπου 1-2 κουταλ. του γλυκού καθημερινά. Μπορεί ν..
ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ  ΒΙΟ 150ΓΡ ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ  ΒΙΟ 150ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ228
ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ  ΒΙΟ 150ΓΡΜε πλούσια σε περιεκτικότητα βιταμίνη Β17 (αμυγδαλίνη). Πως καταναλώνονται τα κουκούτσια βερίκοκου: Τρώγονται ωμά σαν αμύγδαλα.      Συνιστώμενη ημερήσια δόση: έως 2 πυρήνες από κουκούτσι του βερύκοκου (το εσώτερο μαλακό μέρος, αυτό που προκ..
Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)