Εταιρεία

Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ ιδρύθηκε το 2000, είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκαν με τα βιολογικά προϊόντα, και από τότε, έχει επιτύχει να είναι ο ηγέτης στην αγορά βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, ειδικά σε ό, τι αφορά τα προϊόντα ξηρού φορτίου.
Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα για την ποικιλία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει.
• ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με καθημερινά σκληρή εργασία σε μια άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά, η ομάδα μας έχει επιτύχει να προσφέρει στους καταναλωτές το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στα προϊόντα  με γνώμονα  την επιλογή των καλύτερων πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα μας συνεργάζεται με πάνω από 100 διαφορετικές ξένες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
Οι κυριότερες χώρες εισαγωγών είναι από τη Γερμανία, το Περού, την Σρι Λάνκα, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες την Ισπανία κλπ. Εκτός αυτού, έχουμε συνεργασία με πολλούς Έλληνες παραγωγούς, που είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων τους
• ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Ως αποτέλεσμα, έχει επιτευχθεί μια ποικιλία από περίπου 1800 προϊόντα. Εκτός από τις ευρωπαϊκές μάρκες, η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ έχει δημιουργήσει και 600 προϊόντα περίπου με το λογότυπο (private label) της εταιρείας μας.
Αυτά είναι : 
Ola Bio για δημητριακά, άλευρα, όσπρια, ξηρούς καρπούς και φρούτα, μούσλι, βότανα, μπαχαρικά, 
Pasta Μania για τα ζυμαρικά, 
Mega Foods για τις υπερτροφές, και τέλος 
προϊόντα από Δίκοκκο σιτάρι όπως άλευρα, ζυμαρικά, μπισκότα, νιφάδες, μούσλι.
• ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Έχουμε επίσης καταφέρει μια εξαιρετική διαχείριση υπηρεσιών με παραδόσεις εντός της  Αθήνας και των προαστίων δύο φορές την εβδομάδα με ιδιόκτητα φορτηγά. 
Η παράδοση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται από εταιρείες μεταφορών εντός 2 έως 3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, φαρμακεία, delicatessen και μικρές αγορές σε όλη την Ελλάδα.
• ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουμε πολλά ελληνικά βιολογικά προϊόντα, όπως σταφίδες, σύκα, φιστίκια, μια ποικιλία από όσπρια, ταχίνι, καφέ, ελαιόλαδο, ελιές, πλιγούρι, μέλι, βότανα, διάφορα είδη χειροποίητων  ζυμαρικών, χειροποίητα μπισκότα και σαπούνια.
Ως εκ τούτου, τα τελευταία χρόνια, παρά τις οικονομικές καταστάσεις, η εξαγωγική δραστηριότητα έχει οργανωθεί σε περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.
• MARKETING-ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Όλο το προσωπικό έχει μια πολύ καλή γνώση για όλα τα προϊόντα της υγιεινής διατροφής, καθώς επίσης το τμήμα πωλήσεων έχει αναπτύξει μια καλή σχέση με τα καταστήματα.
Ορισμένα από τα καταστήματα έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για προϊόντα που βοηθούν τον οργανισμό να ξεπεράσει κάποιες  διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει.
Τέλος έχουν μια πολύ καλή ενημέρωση  για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των βιολογικών τροφίμων, παρακολουθώντας όλα τα νέα  από εκθέσεις που πραγματοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό !!
Επιπλέον  υπάρχει η ιστοσελίδα μας (ola-bio.gr) η οποία ενημερώνετε καθημερινά. με όλα τα προϊόντα ανά κατηγορία για εύκολη αναζήτηση έτσι ώστε κάποιος μπορεί να αποκτήσει πληροφορίες 24 ώρες την ημέρα !!!

Η Βιο Υγεια πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με την χρήση φωτοβολταϊκών που έχει εγκαταστήσει στην οροφή του κτιρίου που στεγάζετε.

Γιατί στραφήκαμε στα φωτοβολταϊκά
Με την ηλιακή ενέργεια καλύπτουμε δυο τουλάχιστον ανάγκες.
Την ανάγκη σε ενέργεια και την ανάγκη να προστατευτεί το περιβάλλον. Κάθε κιλοβατώρα ηλεκτρισμού που προμηθευόμαστε από το δίκτυο της ΔΕΗ και παράγεται από ορυκτά καύσιμα, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ένα τουλάχιστον κιλό διοξειδίου του άνθρακα. Το διοξείδιο του άνθρακα είναι, ως γνωστόν, το σημαντικότερο “αέριο του θερμοκηπίου” που συμβάλλει στις επικίνδυνες κλιματικές αλλαγές. Η στροφή στις καθαρές πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή, αποτελεί τη μόνη διέξοδο για την αποτροπή των κλιματικών αλλαγών που απειλούν σήμερα τον πλανήτη.
Επιπλέον, η χρήση της ηλιακής ενέργειας συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές άλλων επικίνδυνων ρύπων (όπως τα καρκινογόνα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ). Οι ρύποι αυτοί επιφέρουν σοβαρές βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον.

​ ​