Σόγια - Αρακά

Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ401
ΣΟΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΒΙΟΣε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, η σόγια είναι πολύ διαδεδομένη και θεωρείται τροφή τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Συχνά ονομάζεται «κρέας χωρίς κόκαλα» ή «κρέας από το χωράφι». Η σόγια σε αντίθεση με το κρέας, περιέχει πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη, για σύγχρονη υγιεινή ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ416
Ολοένα αυξάνεται το ενδιαφέρον για υποκατάστατα κρέατος! Το κεμπάπ από πρωτεΐνη αρακά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα vegan, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γεύμα. Υπερτερεί έναντι όλων των φυτικών πρωτεϊνών λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας 55 γραμμάρια σε αυτή. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα και διαθέ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ415
ΚΙΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ ΒΙΟ 200ΓΡ Ολοένα αυξάνεται το ενδιαφέρον για υποκατάστατα κρέατος! Ο κιμάς από πρωτεΐνη αρακά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα vegan, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γεύμα. Υπερτερεί έναντι όλων των φυτικών πρωτεϊνών λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας 55γρ σε αυτ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ402
ΣΟΓΙΑ ΚΙΜΑΣ ΒΙΟ 170γρ ΟΛΑ ΒΙΟΗ σόγια ανήκει στην ομάδα των οσπρίων. Σε ένα ισορροπημένο πρότυπο διατροφής, συστήνεται η κατανάλωση τουλάχιστον 2 μερίδων οσπρίων εβδομαδιαίως, λόγω της υψηλής θρεπτικής τους αξίας.
Επιπλέον, το υψηλό περιεχόμενό της σε πρωτεΐνη, εφάμιλλης αξίας με αυτή των ζωικών π..
Κωδικός Προϊόντος: ΦΙΟ621
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 200ΓΡΤα μπιφτέκια σόγιας είναι μια πρακτική και νόστιμη εναλλακτική λύση φυτικής προέλευσης που προσφέρεται για αμέτρητες ιδέες στην κουζίνα. Ενυδατώστε την απαιτούμενη ποσότητα σε νερό, αφήνοντάς την να διαβρέχεται για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το νερ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ278
Κλασικό βιολογικό τόφου καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, από φασόλια σόγιας. Δοκιμάστε
το ωμό προσθέτοντας σε σαλάτες ή σωταρισμένο σε πιάτα με λαχανικά, ρύζι,
πατάτες ή ζυμαρικά ή ψητό. Το τόφου είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, φτωχό
σε χοληστερόλη & λιπαρά και πολύ νόστιμο. Ιδανικό για χορτοφάγους..
Κωδικός Προϊόντος: ΤΡΑ027
ΣΕΙΤΑΝ ΣΕ ΒΑΖΟ ΒΙΟ 330ml
Το Seitan τροφή υψηλή σε πρωτεΐνη και μεταλλικά στοιχεία και χαμηλή σε λιπαρά και υδατάνθρακες, έχε τις ρίζες του στην Κίνα και την Ιαπωνία. Προέρχεται από την ανάπτυξη γλουτένης στη ζύμη σίτου, ζυμώνεται μέσα σε νερό μέχρι να φύγει όλο το άμυλο και το νερό να γίνει διαυγές...
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)