Your Cart

Ψάρια

Ψάρια
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΠΕΡΚΑ ΦΙΛΕΤΟ ΑΓΡ.ΑΛΙΕΙΑΣ 250gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΟΚΦ008
ΠΕΡΚΑ ΦΙΛΕΤΟ ΑΓΡ. ΑΛΙΕΙΑΣ Τα φιλέτα της λίμνης Βικτώριας προέρχονται από πιστοποιημένα άγρια ψάρια από τη δεύτερη σε έκταση μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού της γης, στην Αφρική. Τα φιλέτα αυτά εξασφαλίζουν μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, απαραίτητα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.Για μαγείρεμα στο ..
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ 2 χ 125gr ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ 2 χ 125gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ001
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ REAL FISH 2x125gr ΒΙΟ Σολομός Ωκεανού χωρίς ορμόνες και χωρίς αντιβιοτικά πλούσιος σε Ω3 & Ω6 Ο σολομός μας εκκολάπτεται σε γλυκό νερό και αργότερα μεταναστεύει στην ανοιχτή θάλασσα ώστε και κυνηγήσει και να μεγαλώσει στις απομακρυσμένες θάλασσες της Νορβηγίας για να γίνει φυσ..
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 100gr ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ004
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 100grΣολομός Ωκεανού χωρίς ορμόνες και χωρίς αντιβιοτικά πλούσιος σε Ω3 & Ω6. Βιολογικό προϊόν υψηλής ποιότητας ο σολομός εκτρέφεται σε εξειδικευμένες εκμεταλλεύσεις χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών. Τα προϊόντα B-Salmon BIO χαρακτηρίζονται από το εντυπωσια..
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 2x100gr ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 2x100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ002
ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ ΒΙΟ 2x100grΣολομός Ωκεανού χωρίς ορμόνες και χωρίς αντιβιοτικά πλούσιος σε Ω3 & Ω6. Βιολογικό προϊόν υψηλής ποιότητας ο σολομός εκτρέφεται σε εξειδικευμένες εκμεταλλεύσεις χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών. Τα προϊόντα B-Salmon BIO χαρακτηρίζονται από το εντυπωσιακ..
ΤΟΝΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ MSC 180ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ006
ΤΟΝΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ MSC 180ΓΡ  Φιλέτο τόνου (thunnus albacares) που προέρχεται από τις περιοχές των Μαλδιβών. 2-4 φιλέτα βαθιάς κατάψυξης, που οι μέθοδοι αλίευσής του είναι κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, γι’ αυτό και η GREENPEACE συνιστά την αγορά τόνου που έχει αλιευτεί με αυτές τις..
ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ  ΒΙΟ 100gr ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ  ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ003
ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ  ΒΙΟ 100grΦρέσκος σολομός από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού ανώτερης ποιότητας. Ο σολομός είναι μια εξαιρετική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που συμβάλλει στην καλή υγεία του οργανισμού μας. Πλούσιος σε πρωτεΐνες με χαμηλά λιπαρά, μια πολύτιμη τροφή με πλούσια διατροφική..
ΦΙΛΕΤΟ ΑΓΡΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ008
ΦΙΛΕΤΟ ΑΓΡΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 500grΦιλέτα  άγριου μπακαλιάρου (γάδου), κατεψυγμένα, πρακτικά χωρίς κόκαλα · έτοιμα για κουζίνα, σε προστατευτικό γλάσο, αφαιρούμενα μεμονωμένα.Ο μπακαλιάρος περιέχει λιγότερο υδράργυρο σε σχέση με άλλα ψάρια, όπως π.χ. ο τόνος. Εύκολα στο χειρισμό, ιδανικά για ψήσιμο..
ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ087
ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ 500grΕύκολη χρήση , χωρίς κόπο,, ιδανικά για ψήσιμο στο φούρνο και το τηγάνισμα. Πάρτε τον επιθυμητό αριθμό φιλέτων από το πακέτο. Ξεπλύνετε καλά τα φιλέτα κάτω από τρεχούμενο νερό και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας. Διατηρείται σε θερμοκρασία -18 °C. Μην καταψύχετε ξανά μετά την απόψυξη..
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟΥ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ057
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟΥ 500grΔοκιμάστε να μαγειρέψετε το φιλέτο κοκκινόψαρου και δημιουργείστε τα πιο νόστιμα πιάτα στο τραπέζι σας. ..
ΓΑΡΙΔΕΣ (ΜΚ 26-30) VANNAMEI ΒΙΟ 160gr ΓΑΡΙΔΕΣ (ΜΚ 26-30) VANNAMEI ΒΙΟ 160gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΒΙΟ005
ΓΑΡΙΔΕΣ (ΜΚ 26-30) VANNAMEI ΒΙΟ 160gr Η γαρίδα Vannamei ζει στον Ειρηνικό σε ποταμούς και εκβολές τους σε βάθος από 0 έως 70 μ. Είναι πλέον το πιο διαδεδομένο είδος καλλιέργειας γαρίδας στην νοτιανατολική Ασία. Οι γαρίδες vannamei ξεχωρίζουν για την τρυφερή και ζουμερή υφή τους, ενώ είναι «ζωντ..
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ010
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΦΛΕΙΩΜΕΝΕΣ 200grΘαλασσινές γαρίδες, προ-μαγειρεμένες, αποφλοιωμένες.Έχουν περισυλλεγεί από βάθος περίπου 300 μ. στα καθαρά νερά της Ισλανδίας.Για το μαγείρεμα: Πάρτε τον επιθυμητό αριθμό γαρίδων από τη συσκευασία. Αφήστε τις να ξεπαγώσουν αργά σε θερμοκρασία δωματίου και ξεπλύνετε με τρεχ..
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ 160gr ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ 160gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ011
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ 160grαειφορικής γεωργίαςΩμές, γυαλιστερές, ακέφαλες, εύκολες στον καθαρισμό, ατομικά γρήγορα κατεψυγμένες.Για την απόψυξη, αφαιρέστε τον επιθυμητό αριθμό γαρίδων από το πακέτο. Αφήστε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεπλύνετε τις γαρίδες καλά. Στεγνώστε με χαρτί κουζίνας. Πρ..
ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΥΡΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 750gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 2ΦΕΛ009
ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΥΡΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 750gr    Ο μαύρος μπακαλιάρος είναι από τα ωραιότερα βρώσιμα ψάρια στον Ατλαντικό. Η γεύση και το λευκό κρέας του το έχουν κάνει από τα πιο περιζήτητα είδη ψαριών, γεγονός που έχει οδηγήσει τη βιομηχανία ιχθύων με τα πλοία τους να κυνηγούν αυτά τα ψ..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)