Your Cart

Φεβρουάριος

Φεβρουάριος
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: 1ΚΟΚ022
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΤΥΠΟΥ GREEK STYLE ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 350gΤα νέα Vegan προϊόντα της Koko είναι γεγονός. To επιδόρπιο καρύδας Greek style φτιαγμένο με ρόφημα καρύδας είναι ζυμωμένο με μη-γαλακτοκομικές καλλιέργειες και προσθήκη ασβεστίου και βιταμινών. Η υπέροχη γεύση του και η βελούδινη υφή τ..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΟΥ114
Αποτελεί τη νέα μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης είναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προ..
Κωδικός Προϊόντος: ΡΑΜ065
Απολαύστε το νέο χυμό της Rabenhorst από 100% φυσικό χυμό κεράσι. Μέσω της προσεκτικής του επεξεργασίας διατηρεί πλήρως τα θρεπτικά συστατικά και την υψηλή ποιότητα του καρπού. Τα κεράσια είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά εύγευστα και περιέχουν διάφορες φυσικές φυτοχημικές ενώσεις που έχουν ευεργετι..
Κωδικός Προϊόντος: ΡΑΜ059
Ο χυμός ιπποφαούς της Rabenhorst είναι βιολογικός και 100% φυσικός. Το ιπποφαές είναι ένας καρπός με εξαιρετική διατροφική αξία με πολύπλευρα οφέλη για την υγεία και την ευεξία μας. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ωφέλιμων θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, μετάλλων, αντιο..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)