Your Cart

Όσπρια

Όσπρια
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kg ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ419
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kgΟι καφέ, πράσινες, κίτρινες, κόκκινες ή μαύρες φακές είναι χαμηλές σε θερμίδες, πλούσιες σε σίδηρο και φυλλικό οξύ και μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Περιέχουν πολυφαινόλες που προάγουν την υγεία και μπορεί θεωρείται ότι μπορεί να μειώσουν αρκετούς παράγοντες κινδύνου καρδι..
ΦΑΚΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛ. ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg ΦΑΚΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛ. ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ353
ΦΑΚΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛ. ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kgO φλοιός των σπόρων είναι συχνά άπεπτος και μπορεί να έχει πικρή γεύση. Οι αποφλοιωμένες φακες πλεονεκτούν στο ότι  έχουν καλύτερη  γεύση το βασικότερο ότι περιέχουν λιγότερες τανίνες και φυτικό οξύ. Κατά τα λοιπά χρησιμοποιούνται όπως και οι κανο..
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ078
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ .....ένα όσπριο με πολύ σίδηρο ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  Στην Ελλάδα η φακή καλλιεργείται ευρέως σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα της χώρας αφού προσαρμόζεται σε πολλούς κλιματικούς τύπους. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατά..
ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ042
ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΤον τελευταίο καιρό, οι φακές έχουν γίνει ένα νόστιμο βασικό στοιχείο στη διατροφή μας. Χαμηλές σε θερμίδες και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, είναι το τέλειο όσπριο για φαγητό, σε σαλάτες, ως επικάλυψη ακόμη και σε κράκερ και ως είδος σε χορτοφαγικά πιάτα. Έχουν υψηλ..
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ FOOTBALL ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ248
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ FOOTBALL ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΟι αποστειρωμένες Ολόκληρες Κόκκινες Φακές, επίσης γνωστές ως «football», και προέρχονται από την ολόκληρη κόκκινη φακή. Το δέρμα αφαιρείται από τη φακή, αφήνοντας το εσωτερικό τμήμα του σπόρου ολόκληρο (όχι χωρισμένο). Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο άθικτο, κοκκ..
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ043
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΜε περίπου το 30% των θερμίδων τους από πρωτεΐνες, οι φακές έχουν το τρίτο υψηλότερο επίπεδο πρωτεΐνης, κατά βάρος, μετά τη σόγια και την κάνναβη. Οι πρωτεΐνες περιλαμβάνουν τα απαραίτητα αμινοξέα ισολευκίνη και λυσίνη και οι φακές αποτελούν μια φθηνή πηγή απαραίτητων πρω..
ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ256
ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ   Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά πο..
ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ249
ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ   Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά που β..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ134
ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5kgΝέα παραλαβή φετινής εσοδείας εξαιρετικά φασόλια ψιλά παπούδα από Δομοκό. Τα φασόλια "παπούδα", είναι ποικιλία μοναδική, και καλλιεργείται σήμερα σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδος όπως ο Δομοκός. Το μικρό μέγεθος, το εξαιρετικό χρώμα, η ασύγκριτη γεύση του..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ104
ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ  (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΤα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα από την παραγωγό Στεργίου Σοφία που βρίσκεται στην Μικρολίμνη Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους,στην φ..
Φασόλια μέτρια Ελληνικά ΒΙΟ χύμα 25Kg Φασόλια μέτρια Ελληνικά ΒΙΟ χύμα 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ079
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΒΙΟ  Το μέτριο φασόλι είναι το πιο διαδεδομένο όσπριο στη χώρα μας. Είναι φυτό υγρόφιλο, ηλιόφιλο και θερμόφιλο. Η προέλευση του είναι η περιοχή του Δομοκού και καλλιεργείται σε εδάφη γόνιμα, με καλή στράγγιση. Τα μέτρια φασόλια είναι ένας καλός «σύμμαχος» της υγιούς καρδιάς. Χά..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ046
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ  ...ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ Τα κόκκινα φασόλια οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους είναι μια σημαντική πηγή σιδήρου, μαγνησίου , φωσφόρου, καλίου και θειαμίνης. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπη , έχουν λίγες θερμίδες κ..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ206
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ Μόνο από μία μικρή ποσότητα μόλις 100 γραμμάρια μαύρων φασολιών, μπορείτε να πάρετε το 64% των καθημερινών σας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 42% του ημερήσιου κάλιου σας, και το 42% της ημερήσιας πρωτεΐνης σας! Τα μαύρα φασόλια αποτελούν επίσης μια μεγάλη πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, ..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ047
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ  ΟΛΑ ΒΙΟ Τα φασόλια αζούκι είναι ποικιλία οσπρίων με μικρό οβάλ σχήμα και χρώμα κόκκινο. Έχουν ιδιαίτερα ευχάριστη γέυση και η μακρυνή τους καταγωγή βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Ένα φλιντζάνι φασόλια περιέχει 294 θερμίδες και αποτελούν υψηλή πη..
ΡΕΒΥΘΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ044
ΡΕΒΥΘΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kgΗ συγκεκριμένη ποικιλία ρεβυθιών λέγεται ''la macarena" που αποτελούν την πιο εκλεκτή ποικιλία ρεβιθιών με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το μεγάλο μέγεθος και την υπέροχη νοστιμιά τους. Τα ρεβίθια αποτελούν μία από τις καλύτερες πηγές φυτικής πρωτεΐνης ισάξια με το κρ..
Φάβα κίτρινη ελληνική (λαθούρι) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Φάβα κίτρινη ελληνική (λαθούρι) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ083
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (λαθούρι) BIO Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος. Η φάβα είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ταυτόχρονα η κατανάλωσή της, μας προσθέτει ελ..
ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ111
ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  25KgΗ πράσινη φάβα, προέρχεται από τα αφυδατωμένα σπέρματα αρακά, περιέχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά υδατανθράκων και πρωτεϊνών γεγονός το οποίο την αναβαθμίζει διατροφικά αφού αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών πρωτεϊνών. Η θρεπτική αξία της πράσινης φάβας ανά 100 γραμμάρια ..
ΚΟΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΚΟΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ082
ΚΟΥΚΙΑ ΞΕΡΑ Ελληνικό προιόν από Πλατανάκια Ευβοίας ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ Τα κου­κιά είναι ένα αρχαίο όσπριο, που καλ­λιερ­γεί­ται από τον άνθρωπο από το 6000 π.Χ. Πολύ δημο­φι­λές στους Έλλη­νες από τα αρχαία χρό­νια. Η κου­κιά (Vicia faba) είναι ένα ετή­σιο θαμνώ­δες φυτό με ευθυ­τε­νείς βλα­στούς που σε ..
ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ095
ΡΟΒΙΤΣΑ ... ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΓΙΑΣ Η Ροβίτσα είναι ένα πολύ ψιλό πράσινο φασολάκι στο μέγεθος της φακής. Η ροβίτσα είναι τα φύτρα της σόγιας και περιέχουν 28% πρωτεΐνη, όσο δηλαδή περιέχει και το κρέας και είναι ίσης διατροφικής αξίας. Επίσης περιέχουν σίδηρο και κάλλιο.  Χρησιμοποιείται σε..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ045
ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ  ΒΙΟ ΧΥΜΑ  25Kg Τα φασόλια σόγιας είναι ένα όσπριο που παράγεται από την σόγια , με καταγωγή την Ανατολική Ασία που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις χώρες της Ασίας και ιδιαίτερα στην Κίνα. Έχει μεγάλη διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη και μπορεί να..
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)