Your Cart

Ξηροί Καρποί

Ξηροί Καρποί
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200gr ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ071
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΓΚΑΡΛΕΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.  Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρω..
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 120gr ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 120gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ420
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 120gr   Τα νέα απολαυστικά υγιεινά σνακ ξηρών καρπών ΟΛΑ ΒΙΟ σε γυάλινη ασφαλή πρακτική συσκευασία είναι γεγονός. Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τους καρπούς βγάζοντας τους όλα τα αρώματα και την γεύση, προσθέτουμε μικρή ποσότητα από αλάτι Μεσολογγίου και έχουμε..
ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟ  200gr ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟ  200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ070
ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟ 200grTα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.  Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδ..
ΜΕΙΓΜΑ GREEK MIX ΒΙΟ 150gr ΜΕΙΓΜΑ GREEK MIX ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ622
ΜΕΙΓΜΑ GREEK MIX ΒΙΟ 150gr Ότι πιο πολύτιμο και κυρίως ελληνικό καρπό το βρίσκουμε σε αυτή την μικρή συσκευασία που έρχεται για να μπει στην καρδιά μας Με συστατικά αποφλοιωμένα αμύγδαλα Τυρνάβου, με 2 διαφορετικές ποικιλίες σταφίδας ξανθή και μαύρη από την Αιγιαλεία και ψύχα από κελυφωτό φυστίκ..
ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΛΕΥΚΗ ΒΙΟ 200ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΛΕΥΚΗ ΒΙΟ 200ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ083
ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΛΕΥΚΗ ΒΙΟ 200ΓΡTα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.  Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο,..
ΦΥΣΤΙΚΙ MACADAMIA ΒΙΟ 150gr ΦΥΣΤΙΚΙ MACADAMIA ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ124
... Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝΟι ξηροί καρποί Macadamia είναι ένας ξηρός καρπός που προέρχεται από την Αυστραλία, αλλά τώρα καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης και σε μέρη της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Οι ξηροί καρποί Macadamia έχουν..
ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ ΑΨΗΤΗ ΒΙΟ  200gr ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ ΑΨΗΤΗ ΒΙΟ  200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ072
ΦΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ ΑΨΗΤΗ ΒΙΟ  200grΤα φουντούκια είναι θρεπτικά, πλούσια σε πρωτεΐνες και ανόργανα στοιχεία. Τρώγονται κυρίως ψημένα και είναι από τους πολύ καλούς ξηρούς καρπούς. Το φουντούκια είναι ένας καρπός με πολύ μεγάλη θρεπτική αξία. Είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά και κυρίως σε «καλά» μονο..
ΚΑΣΙΟΥΣ ΒΙΟ 150gr ΚΑΣΙΟΥΣ ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ073
ΚΑΣΙΟΥΣ ΒΙΟ 150grΤα κάσιους είναι μια άριστη πηγή πρωτεΐνης, υδατανθράκων, φυτικών ινών, σιδήρου και καλίου. Τα αντιοξειδωτικά στα φιστίκια κάσιους, το β-καροτένιο και η βιταμίνη Ε. Δεν περιέχουν  χοληστερόλη. Λόγω όμως, της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (45%), είναι αρκετά ευπαθή, και δεν π..
ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ (ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ) ΒΙΟ 150gr ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ (ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ) ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ079
ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ (ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ) ΒΙΟ 150gr Τα καρύδια είναι από τις πλουσιότερες πηγές ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων. Πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες.  Τα καρύδια θεωρούνται «εγκεφαλική τροφή» όχι μόνο επειδή η μορφή τους μοιάζει με αυτήν του εγκε..
ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 100gr ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ093
ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 100gr ΝEAΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ      Στη Δολίχη Ελασσόνας στους πρόποδες του Ολύμπου παράγεται αυτή η μοναδική καρυδόψιχα ποικιλίας Hartley η οποία ξεχωρίζει για την γεύση της και το ανοιχτό χρώμα της.    Τα καρύδια είναι από τις πλουσιότ..
ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ ΨΙΧΑ ΒΙΟ 250ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ ΨΙΧΑ ΒΙΟ 250ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ122
ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ ΨΙΧΑ ΒΙΟ 250ΓΡΤα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή των βιταμινών της νιασίνης και του φυλλικού οξέος. Περιέχουν φυτικές στερόλες, ουσίες που σε υψηλά ποσά συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης. Επίσης το φυλλικό οξύ βοηθά στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων..
ΚΑΡΥΔΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  ΒΙΟ 100gr ΚΑΡΥΔΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ165
ΚΑΡΥΔΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  ΒΙΟ 100grΤο καρύδι Βραζιλίας ή φυστίκι αποτελεί πλούσια πηγή σεληνίου και πρωτεϊνών και είναι ένας από τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπορούμε να καταναλώνουμε άφοβα για να κάψουμε περισσότερες θερμίδες.Τα καρύδια Βραζιλίας μπορεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτ..
ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ΒΙΟ 150gr ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ΒΙΟ 150gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ427
ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ΒΙΟ 150grΑπολαυστικά, βουτυρώδη αλλά και πλούσια αρωματισμένα, με όψη πιο επιμηκη από τα κοινά καρύδια, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ξηρούς καρπούς εδώ και αιώνες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά οξέα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, έχει βιταμίνη Ε π..
ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΕΛΥΦΩΤΟ ΨΥΧΑ ΒΙΟ 120ΓΡ  ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΕΛΥΦΩΤΟ ΨΥΧΑ ΒΙΟ 120ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ086
ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΕΛΥΦΩΤΟ ΨΥΧΑ ΒΙΟ 120ΓΡΤα φιστίκια (φυστίκια Αιγίνης) είναι ξηροί καρποί πολύ ωφέλιμοι για τον ανθρώπινο οργανισμό επειδή έχουν πάρα πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες. Πολύ μεγάλη είναι η περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες όπως είναι η νιασίνη και το φολλικό οξύ. Τα συστατικά αυτά είναι οι φυτ..
ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΕΛΥΦΩΤΑ ΑΨΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 200ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΕΛΥΦΩΤΑ ΑΨΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 200ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ076
ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΕΛΥΦΩΤΑ ΑΨΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 200ΓΡΤα κελυφωτά φιστίκια (φυστίκια Αιγίνης) είναι ξηροί καρποί πολύ ωφέλιμοι για τον ανθρώπινο οργανισμό επειδή έχουν πάρα πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες. Πολύ μεγάλη είναι η περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες όπως είναι η νιασίνη και το φολλικό οξύ.  Τα σ..
ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΒΙΟ 200gr ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ080
ΑΝΑΜΙΚΤΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ 200γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Ένα απολαυστικό υγιεινό σνακ από ωμούς ξηρούς καρπούς και φρούτα έρχεται να προσφέρει δύναμη και ενέργεια για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το σκέτο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σνακ στο μούσλι της αρεσκείας σας ή στο γιαούρτι. Περιέχει σταφίδες, ..
ΑΡΑΧΙΔΕΣ ΒΙΟ 330ΓΡ ΑΡΑΧΙΔΕΣ ΒΙΟ 330ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΤΕΡ025
Με καταγωγή την Νότια Αμερική και μεγάλη παραγωγή τους στην Αίγυπτο από την οικογένεια ψυχανθών μας έρχεται το απόλυτο υγιεινό σνακ. Οι αραχίδες αποτελούν μια άριστη πηγή φυτικών  πρωτεϊνών γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητά από χορτοφάγους και vegans. Η διατροφική τους αξία δεν τελειώνε..
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)