Your Cart

 Ιούλιος

 Ιούλιος
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΝΟΥ060
Το ρόφημα ρυζιού της Ecomil δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, είναι ιδανικό για άτομα με δυσανεξίες καθώς δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη ενώ διακρίνεται για την φυσική γλυκύτητα του. Μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ζεστό ή κρύο, σε καφέ ή τσάι, σε σάλτσες, κέικ, τηγανίτες ή ..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΟΥ999
Η καλύτερη ποιότητα αμυγδάλων σε συνδυασμό με την εμπειρία 20 ετών στα φυτικά ροφήματα φέρνει στην Ελληνική αγορά ένα ρόφημα υψηλής διατροφικής αξίας. Μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ζεστό ή κρύο, σε καφέ ή τσάι αλλά και να προστεθεί στις συνταγές σας όπως σάλτσες, κέικ, ..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΟΥ998
Το υπέροχο αυτό ρόφημα έχει ευχάριστη γεύση καρύδας και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, είτε για να συνοδεύσετε το πρωινό σας, είτε για να το προσθέσετε σε ζεστά ή κρύα ροφήματα ή ακόμα και στις συνταγές μαγειρικής σας. Δεν περιέχει λακτόζη, και ως εκ τούτου είναι ιδανικό γι..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ278
Κλασικό βιολογικό τόφου καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, από φασόλια σόγιας. Δοκιμάστε το ωμό προσθέτοντας σε σαλάτες ή σωταρισμένο σε πιάτα με λαχανικά, ρύζι, πατάτες ή ζυμαρικά ή ψητό. Το τόφου είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, φτωχό σε χοληστερόλη & λιπαρά και πολύ νόστιμο. Ιδανικό για χορτοφάγ..
Κωδικός Προϊόντος: ΓΙΕ017
ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΗΛΟ ΚΕΡΑΣΙ ΣΤΑΦΥΛΙ ΒΙΟ (14τεμ) 87gYum Earth τα καλύτερα γλειφιτζούρια του κόσμου τώρα και σε ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση. Αγνά και απολαυστικά από 100% φυσικά εκχυλίσματα βιολογικών φρούτων χωρίς αλλεργιογόνα και τεχνητά αρώματα. Τώρα μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας άφοβα ..
SWEET SPRING ROLLS ΜΗΛΟ-ΣΤΑΦΙΔΑ-ΚΑΝΕΛΑ VEGAN 310g SWEET SPRING ROLLS ΜΗΛΟ-ΣΤΑΦΙΔΑ-ΚΑΝΕΛΑ VEGAN 310g
Έκπτωση 20% στα 3 τεμαχια
Κωδικός Προϊόντος: 2ΝΚΛ013
Ποιος είπε ότι τα Spring Rolls είναι μόνο αλμυρό πιάτο! Τα εκλεκτά μήλα, οι σταφίδες, η κανέλα και τα λαχανικά παντρεύονται και δημιουργούν μία φυσική και ισορροπημένη γλυκιά γεύση, τυλιγμένη σε τραγανό φύλλο. Χωρίς ενισχυτικά γεύσης, κατάλληλα και για vegan διατροφή. Απολαύστε τα σκέτα ή αφού τ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ584
Τραγανές δίχρωμες μπάλες δημητριακών με προσθήκη μελιού για ένα υπέροχο πρωινό για μικρούς και μεγάλους. Απολαύστε τα δημητριακά με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας και νιώστε την υπέροχη γεύση γεμίζοντας δύναμη και ενέργεια...
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ680
Οι βιολογικές νιφάδες από αρακά είναι εξαιρετικά θρεπτικές. Χωρίς προσθήκη αλατιού και με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες είναι ιδανικές για όσους αθλούνται και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα γεύματα τους, προσθέτοντας τις σε σαλάτες και σούπες. Είναι μια υγ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ681
Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, χωρίς συντηρητικά και κατάλληλες για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Είναι ιδανικές σε μία  δίαιτα χαμηλών  λιπαρών. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική στα κλασικά αλμυρά, ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ682
Οι βιολογικές νιφάδες από ρεβύθια είναι εξαιρετικά θρεπτικές χωρίς προσθήκη αλατιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, είναι ιδανικές για όσους αθλούνται και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα γεύματα τους, προσθέτοντας τις σε σαλάτες και σούπες. Λαμβάνονται με ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
 Ιούλιος