Your Cart

Νοέμβριος

Νοέμβριος

Νοέμβριος
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ531
Ανακαλύψτε την νέα σειρά γρήγορων γευμάτων “Vegan Meal» Όλα Βιο, προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα.Ο απίστευτος συνδυασμός αποξηραμένων λαχανικών όπως καρότο, κολοκύθα, τομάτα, κρεμμύδι και σχοινόπρασσο με το πλιγούρι θα γίνει καθημερινή συνήθεια καθώς εξασφαλίζει ένα απόλυτα ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ532
Με την νέα σειρά γρήγορων γευμάτων θα έχετε μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα! Το πλιγούρι σε συνδυασμό με αποξηραμένα μανιτάρια shitake και καρότο, σχοινόπρασσο, σκόρδο και κουρκουμά υπόσχονται μια χορταστική και ανάλαφρη απόλαυση. Στη βάση του βρασμένου σιταριού τα μανιτάρια shit..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ530
Η νέα σειρά γρήγορων γευμάτων «Vegan Meal» Όλα Βιο ήρθε να  προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα! Εκτός του ότι διαλέγουμε τα πιο αγνά βιολογικά υλικά, φροντίζουμε να είναι απόλυτα απολαυστικά! Ο υπέροχος συνδυασμός του κους κους ολικής άλεσης με το καρότο, την τομάτα, τον δυό..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ037
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ ΚΙΧΩΡΙΟ  ΒΙΟ 100grΤο στιγμιαίο υποκατάστατο καφέ Instant Soluble Chicory είναι χωρίς γλουτένη και φυσικά χωρίς καφεΐνη. Μια έγκυρη εναλλακτική λύση στα ζεστά ροφήματα όπως ο καφές, το τσάι και τα αφεψήματα από βότανα. να παρασκευαστεί με νερό ή φυτικό ρόφημα καρύδας άμυγδάλου...
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ027
ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΒΙΟ 500ml Το μηλόξυδο με τη μάνα (αφιλτράριστο) [Ο ορισμός  “μάνα” χαρακτηρίζει το προϊόν το οποίο είναι αφιλτράριστο πλούσιο σε πρωτεΐνες, ένζυμα, αντιοξειδωτικά και καλά βακτήρια. Αποτελεί προϊόν αργής ωρίμανσης το οποίο έχει ωριμάσει σε ξύλινα βαρέλια], είναι η καλύτερη επιλογ..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ012
ΤΣΙΠΣ VEGGIE ΒΙΟ 40grΤα Veggie Chips  είναι εύθρυπτα (που θρυματίζονται εύκολα) φύλλα πατάτας και ένα μείγμα αποξηραμένων λαχανικών (σπανάκι, καρότο και παντζάρι), μαζί με κουρκουμά ιδανικά ως απεριτίφ ή ως σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δεν τηγανίζονται , περιέχουν 70% λιγότερα λιπαρά από..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Νοέμβριος