Your Cart

Μάϊος

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΡΑΜ028
ΧΥΜΟΣ INNER BEAUTY 750ml O xυμός εσωτερικής ομορφιάς Inner Beauty περιέχει πολλά φρούτα μαζί με απόσταγμα ροδοπέταλου, βιοτίνη, νιασίνη και ψευδάργυρο για υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό από σταφύλια, σμέουρα, ρόδια και σαμπούκο. Ένα απόσταγμα από ευαίσθητα ροδοπέταλ..
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ064
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ  ΓΕΥΣΗ  ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 150grΛιώστε το, μαγειρέψτε το, δοκιμάστε το! Θα εκπλαγείτε από την υφή και την λιτότητα του! Μια τέλεια επιλογή για την πίτσα σας, χωρίς γαλακτοκομικά! Από την Green Vie για την ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ...
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ063
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ  ΓΕΥΣΗ ΤΣΕΝΤΑΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 150gr..
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ061
Η vegan καπνιστή τριμμένη γκούντα είναι μια υπέροχη εναλλακτική επιλογή για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή. Αυτό το νόστιμο προϊόν παράγεται από φυτικά συστατικά, και χρησιμοποιεί την αρωματική τεχνική του καπνίσματος για να δώσει μια υπέροχη, καπνιστή γεύση που μοιάζει με την αυθεντι..
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ060
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΓΕΥΣΗ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 150gΗ τριμμένη γκούντα της GreenVie είναι η τέλεια εναλλακτική για να απολαύσετε vegan δημιουργίες. Ένα κρεμώδες φυτικό τυρί, που λιώνει εξαιρετικά εύκολα. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β12, απαλλαγμένο από τα κύρια αλλεργιογόνα, χωρίς φοινικέλαιο ή συντηρητικά. Λι..
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ062
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΓΕΥΣΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 150gΗ τριμμένη μοτσαρέλα της GreenVie είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της vegan διατροφής. Αυτή η υπέροχη αντικατάσταση της παραδοσιακής μοτσαρέλας προσφέρει την ίδια κρεμώδη υφή και γευστική ποιότητα, χωρίς τη χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων. Απο..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Μάϊος