Your Cart

Υπερτροφές

Υπερτροφές
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΚΟΝJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 1KG ΚΟΝJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 1KG
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ339
KONJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 1KG Η σκόνη Konjak προέρχεται από την ρίζα του φυτού Konjak έχει ιστορία 2000 ετών καταγωγή την Ιαπωνία και περιέχει πολλές φυσικές φυτικές ίνες. Στην σημερινή μας εποχή θεωρείται η νέα υπερτροφή που απασχολεί τους διατροφολόγους τον τελευταίο καιρό. Χρησι..
ΚΟΝJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20KG ΚΟΝJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20KG
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ339
KONJAK GLUCOMANNAN ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20KG Η σκόνη Konjak προέρχεται από την ρίζα του φυτού Konjak έχει ιστορία 2000 ετών καταγωγή την Ιαπωνία και περιέχει πολλές φυσικές φυτικές ίνες. Στην σημερινή μας εποχή θεωρείται η νέα υπερτροφή που απασχολεί τους διατροφολόγους τον τελευταίο καιρό. Χρησ..
ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ 25Κgr ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ 25Κgr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ290
ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ 25ΚgrΗ ρουτίνα της καθημερινότητας και η ένταξη σε αυτή της άσκησης σώματος καταπονούν το σώμα και σημαντικός παράγοντας ενδυνάμωσης του αποτελούν οι πρωτεΐνες.Ο ορός γάλακτος, παράγωγο του γάλακτος που προέρχεται από το τυρόπηγμα τυριού μέσω καλλιέργειας εκκίνησης, αποτελεί σημαντ..
ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ 20kg ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ 20kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ418
ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ 20kgΤο παντζάρι είναιρίζα λαχανικού  με πολλά οφέλη για τηνυγεία. Είναι γεμάτα με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C,φυτικές ίνες και κάλιο. Και η κατανάλωση αυτού του φυτού μπορεί να αυξήσει τοενεργειακό σας επίπεδο, να ενισχύσει τη δύναμη του εγκεφάλου σας..
ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10kg ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ281
ACAI ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  10kgΈνα υπερφρούτο (superfruit) στον κόσμο είναι απλά ένα καύσιμο υψηλής απόδοσης για κάθε δραστηριότητα.  Συστατικά:  12 φλαβονοειδή, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ιδιαίτερα ολεϊκό οξύ (56.2%), παλμιτικό οξύ (24%), Ω-6 λινολεϊκό οξύ (12.5%), Β-σιτοστερόλη..
ΜΑΚΑ ΣΚΟΝΗ (MACA) BIO ΧΥΜΑ 10Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ350
ΜΑΚΑ ...Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΗ μάκα είναι ένα ποώδες διετές ή ετήσιο φυτό (σε μερικές πηγές αναφέρεται ότι είναι πολυετές) το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Καλλιεργείται για τη σαρκώδη υποκοτύλη του, η οποία χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό.Η θρεπτική αξία της αποξηραμ..
CHLORELLA ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ381
CHLORELLA ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25KgΗ χλωρέλλα είναιένα μονοκύτταρο φύκος που περιέχει τις πράσινες φωτοσυνθετικές χρωστικέςχλωροφύλλη-α και-β στους χλωροπλάστες της. Λαμβάνοντας κανείς χλωρέλλα μπορείνα λάβει ταυτόχρονα μια σειρά από βιταμίνες A,C,B1,B2,B5,B6,B12, ιχνοστοιχεία,πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα,..
ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO ΧΥΜΑ 25Kg ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ289
ΨΥΛΙΟΥΜ (PSYLLIUM) BIO ΧΥΜΑ 25Kg  Το ψύλλιο είναι η σκόνη των αποξηραμένων σπόρων του φυτού Πλαντάγκο. Είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και μπορεί να απορροφά 8 έως 14 φορές τον όγκο του σε νερό. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί μία ζελατινώδη μάζα που διευκολύνει το πέρασμα των κοπράνων από τ..
ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) BIO ΧΥΜΑ 5kg ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) BIO ΧΥΜΑ 5kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ282
ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΒΙΟ  MEGA FOODS ........ δύναμη,ενέργεια,αντοχήΤο γκουαρανά (Paullinia cupana) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Τα εκχυλίσματα από τους καρπούς του φυτού αυτού χρησιμοποιούνταν ευρέως σε ιατρικά και θεραπευτικά ροφήματα στην αμερικάνικη ήπειρο από τους αυτό..
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ ΧΥΜΑ 15kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ280
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΚΟΝΗ ΧΥΜΑ 15kgΖΕΟΛΙΘΟΣ ..... ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣΈνα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, όπου αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια απ..
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΝΗ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (REISHI) ΒΙΟ 5Κg ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΝΗ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (REISHI) ΒΙΟ 5Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ288
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ (reishi) σε σκόνη ......το θαυματουργό μανιτάρι!!!! Το Γανόδερμα (Reishi) μανιτάρι σε σκόνη παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απολαμβάνουμε τα οφέλη μιας από τα πιο μεγάλα σε υπόληψη φάρμακα της φύσης.  Το Reishi μπορεί να βοηθήσει στην..
ΚΑΚΑΟ BEANS ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg ΚΑΚΑΟ BEANS ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ150
ΚΑΚΑΟ BEANS ΧΥΜΑ  15kgΤο κακάο (Theobromacacao) που σημαίνει «Τροφή των θεών» προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τηΝότια Αμερική. Στις πρώτες μορφές του, οι Μάγια χρησιμοποίησαν το Κακάο ως ένατελετουργικό ρόφημα  που μοιραζόταν κατάτη διάρκεια του αρραβώνα και του γάμου, δείχνοντας έτσι ..
ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20kg ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ277
ΚΑΚΑΟ NIBS ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20kg   Το κακάο nibs είναι πολύ μικρά κομμάτια σοκολάτας κατευθείαν από το ωμό ακατέργαστο «φασόλι» του κακάο της ποικιλίας Criollo που είναι η πιο ποιοτική και πιο σπάνια στον κόσμο.Η λατινική ονομασία του προϊόντος είναι Theobroma, και σημαίνει «Τροφή των Θεών». Είναι..
ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ CRIOLLO RAW ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ CRIOLLO RAW ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ348
ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ CRIOLLO RAW ΒΙΟ   Η κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της. Μικρό μόνο μέρος της παγκόσμιας παραγ..
ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ342
ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  25kgΤο κριθαρόχορτο είναι μία από τις πιο πλούσιες υπερτροφές και παράγεται από τα νεαρά φυτά του κριθαριού. Η συγκομιδή του γίνεται κατά τα πρώτη περίοδο της ανάπτυξης, του φυτού στην οποία τα θρεπτικά στοιχεία του σπόρου συσσωρεύονται στα φύλλα. Περιέχει μεγάλη πε..
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ (wheatgrass powder) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 1kg ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ (wheatgrass powder) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 1kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ304
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ  (wheatgrass powder)  ΒΙΟ ΧΥΜΑ  1kg  Το σιταρόχορτο ή αλλιώς ''αμβροσία των θεών'' είναι μια διατροφική βόμβα πλούσια σε χλωροφύλλη και βιταμίνες που θρέφει τον άνθρωπο. Όπως ακριβώς κάνει και με τα φυτοφάγα ζώα, αιώνες τώρα. Είναι ο βλαστός από τον σπόρο σ..
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ (wheatgrass powder) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ (wheatgrass powder) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ304
ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΚΟΝΗ  (wheatgrass powder)  ΒΙΟ ΧΥΜΑ  25kg   Το σιταρόχορτο ή αλλιώς ''αμβροσία των θεών'' είναι μια διατροφική βόμβα πλούσια σε χλωροφύλλη και βιταμίνες που θρέφει τον άνθρωπο. Όπως ακριβώς κάνει και με τα φυτοφάγα ζώα, αιώνες τώρα. Είναι ο βλαστός από τον σπόρ..
ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ 20kg ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ 20kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ283
ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ BIO ΧΥΜΑ  20kgΗ σπιρουλίνα (spirulina) είναι φαγώσιμο 100% φυτικό προϊόν (κυανο - πράσινο μικροφύκος) που αποτελείται από πολλά κύτταρα ,που σχηματίζουν μεταξύ τους νήματα, τα οποία πολλές φόρες είναι σπειροειδή.Εξαιτίας των πολυάριθμων θρεπτικών της συστατικών, η σπιρουλίνα θε..
ΣΠΟΡΟΙ HEMP ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΙΟ 20Kg ΣΠΟΡΟΙ HEMP ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΙΟ 20Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ378
ΣΠΟΡΟΙ HEMP ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΙΟ 20KgΕνα κρυμμένο μυστικό εδώ και πολλούς αιώνες κρύβεται πίσω από την πολύτιμη αυτή τροφή αρχαίων πολιτισμών λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά. Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και..
ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΟΣΜΩΤ. Χ/ΖΑΧ ΒΙΟ 1kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ602
ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΟΣΜΩΤ. Χ/ΖΑΧ ΒΙΟ 1kgη ανεξάντλητη πηγή λιπαρών οξέων Ω3, Ω6, Ω9 Το Ιπποφαές περιέχει πάνω από 15 υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες και θεωρείται η τέλεια υποστήριξη σε πολλές θεραπείες. Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει ..
MORINGA 15kg ΒΙΟ ΧΥΜΑ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ366
MORINGA 15kg ΒΙΟ ΧΥΜΑ ..
Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)