Your Cart

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΣΟΔ001
ΣΟΔΑ ΜΕ ΑCΑΙ BERRY ΒΙΟ 250ml Μοναδική γεύση και άρωμα σε ένα αναψυκτικό!. Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά βιολογικής προέλευσης! Η σόδα με acai berry, μια εκ των τεσσάρων πιο δροσιστικών επιλογών για φέτος, αποδίδει την μέγιστη ενέργεια για τον οργανισμό καθώς το υπέροχο αυτό μούρο διακρίνεται για τ..
ΣΟΔΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΒΙΟ 250ml ΣΟΔΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΒΙΟ 250ml
Έκπτωση 30%
Κωδικός Προϊόντος: ΣΟΔ004
ΣΟΔΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΒΙΟ 250ml Για τους λάτρεις του κουρκουμά, ήρθε το αναψυκτικό SUPERSODA που αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του και την γλυκόπικρη και έντονη γεύση του. Σερβίρεται κρύο, μαζί με πάγο και αν θέλετε μια περιπετειώδη γεύση μπορείτε να το συνδυάσετε με το κοκτέιλ σας. ..
ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΒΙΟ 250ml ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΒΙΟ 250ml
Έκπτωση 30%
Κωδικός Προϊόντος: ΣΟΔ002
ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΒΙΟ 250ml Είναι γεγονός! Ήρθαν τα νέα ανθρακούχα αναψυκτικά με τις τέσσερις πιο δροσιστικές γεύσεις που υπάρχουν: τζίντζερ, κουρκουμά, acai berry και τριαντάφυλλο! Με φυσικά συστατικά βιολογικής προέλευσης. Αναδεικνύονται οι πιο γλυκές και ζεστές νότες του συστατικού τζίντζερ κ..
ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΙΟ 250ml ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΙΟ 250ml
Έκπτωση 30%
Κωδικός Προϊόντος: ΣΟΔ003
ΣΟΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΙΟ 250ml Από φυσικά συστατικά βιολογικής προέλευσης φτιάχτηκε αυτό νέο, εύγευστο ανθρακούχο ρόφημα από ροζ τριαντάφυλλο για την πιο αναζωογονητική εμπειρία. Σερβίρεται κρύο, μαζί με πάγο και αν θέλετε μια περιπετειώδη γεύση μπορείτε να το συνδυάσετε με το κοκτέιλ σας.  ..
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΒΙΟ 237gr ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΒΙΟ 237gr
Έκπτωση στα 6 τεμάχια 20%
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ431
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΒΙΟ 237gr Η μαγιονέζα αποτελεί πλέον δημοφιλές συστατικό για τις κρύες σάλτσες καθώς τις νοστιμίζει τέλεια. Είναι αγαπημένη επιλογή λόγω της παχύρευστης υφής και της έντονης γεύσης της για σάντουιτς, τόστ και πολλούς άλλους αλμυρούς συνδυασμούς ..
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο3 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο3 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ333
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο3 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑΜείγμα βοτάνων γι' αυτούς που έχουν αρθριτικά. Ο συνδυασμός αντιαρθριτικών και αντιφλεγμονωδών φυτών ή βοτάνων με χωνευτικά, ελαφρά διουρητικά και εξομαλυντικά βότανα, προσφέρει μια ολιστική μέθοδο απαλλαγής του οργανισμού από τα συσσωρευμένα άλατα στις αρθρώσει..
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο5 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο5 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ335
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο5 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ Με μια καλή πεπτική λειτουργία και ένα αρμονικό συντονισμό στην έκκριση των οξέων του στομάχου, απαλλάσσουμε το στομάχι μας από κάθε κακό, όπως γαστρίτιδες, ξινίλες, ακόμα και έλκη. Η ολιστική δράση αυτού του ροφήματος που αυξάνει την χωνευτική ικαν..
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νo7 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΕΡΑ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ Νo7 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΕΡΑ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ337
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νo7ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΕΡΑ Εάν τρώμε αρπαχτά ή εάν δεν χωνεύουμε ικανοποιητικά τις τροφές μας, τότε οι αχώνευτες τροφές ζυμώνονται στο έντερο με αποτέλεσμα την παραγωγή αερίων που είναι η κύρια αιτία του φουσκώματος και του τυμπανισμού της κοιλιακής χώρας. Με ένα συνδυασμ..
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο8 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο8 (ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ338
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο8 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Όσοι από εμάς θέλουμε να απαλλαχθούμε από αυτές τις τοξίνες, εκτός από τους υγιεινούς περιπάτους στο δάσος και τη γυμναστική, μπορούμε να βρούμε και μια ενδιάμεση λύση με την λήψη αντιοξειδωτικών ροφημάτων ή τροφών. Μια ευχάριστη λύση είναι ..
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο9 (ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο9 (ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ339
Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο9 ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣΗ υπέρταση ανήκει στις σύγχρονες παθήσεις της εποχής και κατά κανόνα αντιμετωπίζεται με αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής (αποφυγή αλατιού, διακοπή καπνίσματος, άσκηση, δίαιτα), καθώς και με φαρμακευτική αγωγή, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από το γιατρό. Ω..
Dr ΚΑΤΣΟΣ No12 (ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ) ΒΙΟ 80ΓΡ Dr ΚΑΤΣΟΣ No12 (ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ) ΒΙΟ 80ΓΡ
Έκπτωση 50%
Κωδικός Προϊόντος: ΚΑΤ342
Dr ΚΑΤΣΟΣ No12ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ  Με μια καλή πεπτική λειτουργία και ένα αρμονικό συντονισμό στην έκκριση των οξέων του στομάχου, απαλλάσσουμε το στομάχι μας από κάθε κακό, όπως γαστρίτιδες, ξινίλες, ακόμα και έλκη. Η ολιστική δράση αυτού του ροφήματος που αυξάνει την χωνευτική ικανότη..
ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ PIZZA ΒΙΟ 50ΓΡ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ PIZZA ΒΙΟ 50ΓΡ
Έκπτωση 25%
Κωδικός Προϊόντος: ΦΙΟ493
ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ PIZZA 50γρ Ένα υπέροχο σνακ χωρίς γλουτένη από καλαμπόκι όχι τηγανισμένο με υπέροχη γεύση πίτσας και συστατικά ηλιέλαιο, θαλ. αλάτι, ντομάτα, βασιλικό, κρεμμύδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ