Your Cart

Το ρύζι αποτελεί βασική διατροφική επιλογή για δισεκατομμύρια ανθρώπους, αποτελώντας μάλιστα και μέρος της πολιτισμικής παράδοσης πολλών χωρών.

 

Στην μεγάλη online ποικιλία μας, μπορείτε να βρείτε βιολογικό ρύζι, απλό λευκό ή μπασμάτι, καστανό ή άγριο ρύζι, όπου τα τελευταία είναι εύκολα στην πέψη, περιέχουν μαγνήσιο, κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, αποτελώντας τέλεια προσθήκη σε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος.

 

Βρείτε παρακάτω βιολογικό ρύζι ελληνικής προέλευσης και όχι μόνο, σε super προσφορές!

Βιολογικό Ρύζι Άγριο, Μπασμάτι, Λευκό

Βιολογικό Ρύζι Άγριο, Μπασμάτι, Λευκό
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΡΥΖΙ ΚΟΝΤΟ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ) ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ  500gr ΡΥΖΙ ΚΟΝΤΟ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ) ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ  500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ048
ΡΥΖΙ ΚΟΝΤΟ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Στο αναποφλοίωτο αυτό ρύζι όπως μαρτυρά και η ονομασία του κατά την επεξεργασία δεν αφαιρείται ο φλοιός του με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και με μικρότερο γλυκαιμικό δείκτη σε σχέση με τα παραδοσιακά ρύζια. Με τον τρόπο α..
ΡΥΖΙ KONTO (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ) ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ  500gr ΡΥΖΙ KONTO (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ) ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ  500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ108
ΡΥΖΙ ΚΟΝΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Ενα από τα πιο βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας είναι το ρύζι το οποίο καταναλώνεται σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η χώρα προέλευσης του με τις γνώμες να μοιράζονται ανάμεσα σε Ασία και την Αφρική. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχ..
ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ050
ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ ΒΙΟ 500grΤο μακρύ αναποφλοίωτο ρύζι είναι η «ακατέργαστη» εκδοχή του κλασικού λευκού, που όλοι γνωρίζουμε.   Η θρεπτική του αξία είναι ανώτερη από το λευκό , καθώς στο φλοιό του κρύβονται όλες τις βιταμίνες  και τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για την σωστή δια..
ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ110
ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500grΡύζι μακρύ λευκό Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσπερμο, Είναι ιδανικό για πιλάφι, είναι κατάλληλο για βράσιμο σε νερό που κοχλάζει ή σε ατμό. Προϊόν ΟΛΑ ΒΙΟ Ελληνικό προϊόν από Αιτωλοακαρνανία.   ..
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ051
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΟ 500grΤο χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσπερμο: Αρωματικό ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές των ποταμών που πηγάζουν από τα Ιμαλάια και βρίσκονται μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Το άρωμα του έχει σχέση με τα ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους των περιοχών π..
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ053
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΟΛΑ ΒΙΟ ..... το αρωματικό ρυζι Το χρώμα του είναι καφέ και το σχήμα του μακρύσπερμο:  Η επεξεργασία του είναι μικρότερη σε σχέση με το λευκό για τον λόγο αυτό αποτελεί πιο υγιεινή πρόταση διατροφής. Αρωματικό ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές των ποταμών που πηγάζουν ..
ΡΥΖΙ JASMIN ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ JASMIN ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ049
ΡΥΖΙ JASMIN ΒΙΟ ΟΛΑ ΒΙΟ  Ένα ιδιαίτερα αρωματικό μακρύσπερμο ρύζι με ονομασία προερχόμενη από το γνωστό μας γιασεμί. Έχει πολλαπλές χρήσεις στην μαγειρική και το χρησιμοποιούμε συνήθως για να δώσουμε μια ανατολίτικη γεύση στα πιάτα μας. Καλλιεργείται στην Ταυλάνδη σε μεγάλο υψόμετρο κυρίως και..
ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ151
ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΒΙΟ ΟΛΑ ΒΙΟ Το ρύζι καρολίνα πρόκειται για μεσόσπερμο ρύζι με λευκό χρώμα. Έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να απορροφά τα λίπη και γι’ αυτό είναι κατάλληλο για πιλάφι που δεν θα στραγγιστεί. Επίσης είναι κατάλληλο για φαγητά φούρνου. Ιδανικός τρόπος και χρόνος μαγειρέματος: 1 μέρος Καρολ..
ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ ΒΙΟ  200gr ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ ΒΙΟ  200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ054
ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ ΒΙΟ  200gr... ο βασιλιάς του ρυζιού Ρύζι πλούσιο σε φυτικές ίνες με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη Είναι ιδιαίτερο ρύζι με χώρα παραγωγής την Β.Αμερική κατατάσσεται στις τροφές με ιδανικό αποτέλεσμα σε περίοδο δίαιτας λόγω της χαμηλής θερμιδικής του απόδοσης. Προϊόν ΟΛΑ ΒΙΟ απ..
ΡΥΖΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΒΙΟ  500gr ΡΥΖΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΒΙΟ  500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ055
ΡΥΖΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ OLA BIO Το ρύζι αυτό αναμιγνύεται με τρεις διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού.  Η βάση του ειναι αναποφλοίωτο μακρόκοκκο ρύζι από την Ιταλία, η οποία συμπληρώνεται με υψηλής ποιότητας ιταλικό κόκκινο ρύζι και το άγριο ρύζι από τις ΗΠΑ. Το μίγμα αυτό δίνει μια ενδιαφέρουσα γε..
ΡΥΖΙ ΠΑΡΜΠΟΙΛΝΤ (ΚΙΤΡΙΝΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΠΑΡΜΠΟΙΛΝΤ (ΚΙΤΡΙΝΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ057
ΡΥΖΙ ΠΑΡΜΠΟΙΛΝΤ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι εκλεκτής ποιότητας που παραμένει πάντα σπυρωτό ελληνικής προέλευσης. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κ..
ΡΥΖΙ ARBORIO ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ARBORIO ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ152
ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ  ΟΛΑ ΒΙΟ Το Αρμπόριο είναι ένα άσπρο, μικρόκκοκο ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές του Πιεμόντε και της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία. Το Αρμπόριο έχει ένα μαργαριταρένιο, στρογγυλό, παχουλό κόκκο, που αποτελεί τη βάση για το ρυζότο. Όπως και το Καρναρόλι, είναι ένα ρύζι ιδαν..
ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ056
ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr ΟΛΑ ΒΙΟΓευστικό απολαυστικό με μεγάλη διατροφική αξία το κόκκινο ρύζι είναι μια από τις πολλές ποικιλίες ρυζιού το οποίο διαθέτει κόκκινο χρώμα λόγω της περιεκτικότητας του σε ανθοκυανές ουσίες. Συγκριτικά με το επεξεργασμένο ρύζι, το κόκκινο ρύζι παρουσιάζει μεγαλύτερη δ..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)