Your Cart

Νιφάδες Δημητριακών

Νιφάδες Δημητριακών
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ006
Οι νιφάδες σίτου αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Έχουν αντιπαρασιτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΚΑΛΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΚΑΛΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ007
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη (βασικό αμινοξύ) και είναι πλούσια σε Φυτικές ίνες . Αυτό έχει θετική επίδραση στην πέψη. Η Σίκαλη χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. Η σίκαλη αποτελείται απο 65% ά..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ009
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg (ΚΟΥΑΚΕΡ)Οι νιφάδες βρώμης – τα γνωστά σε όλους μας quaker, αποτελούν μία εξαιρετική τροφή που δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από το ντουλάπι σας! Μάθετε γιατί πρέπει να εντάξετε τα quaker σήμερα κιόλας στη διατροφή σας! Διατροφικά στοιχεία Η βρώμη αποτελείται κυρίως από..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ208
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ (ΚΟΥΑΚΕΡ)  Οι νιφάδες βρώμης – τα γνωστά σε όλους μας quaker, αποτελούν μία εξαιρετική τροφή που δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από το ντουλάπι σας! Μάθετε γιατί πρέπει να εντάξετε τα quaker σήμερα κιόλας στη διατροφή σας! Διατροφικά στοιχεία Η βρώμη αποτελείται κυρίως από υδατάνθ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ010
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25ΚgΤο Κριθάρι ανήκει στην οικογένεια των αγρωστωδών τα οποία κατάγονται από την Ανατολή. Το κριθάρι συνιστάται για στομαχικές και εντερικές διαταραχές. Η υψηλή ποιότητα του σε πρωτεΐνες και άμυλο,το καθιστά σημαντική τροφή. Επιπλέον, περιέχει, πολύ ασβέστιο, σίδηρο, φώσφο..
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΛΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΛΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ011
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΛΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25ΚgΝιφάδες σταριού, βρώμης, κριθαριού, σίκαλης σαν βάση για παρασκευή μούσλι. ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΕΧΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΕΧΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ012
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΕΧΡΙΟΥ Το κεχρί είναι ένα είδος δημητριακού, ήταν γνωστό στούς αρχαίους Έλληνες ,οι οποίοι το καλλιεργούσαν συστηματικά,κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. (Ο πυθαγόρας το πρότεινε στους μαθητές του ώς την ιδανική τροφή).  Υπάρχουν αναφορές στή βίβλο,για τη χρήση του κεχριού σε τύπο άζυμο..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ106
Η σόγια, είναι ένα τρόφιμο που διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ειδικά οι κρεατοφάγοι, θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν κάποιες φόρες το κρέας με σόγια, αφού η κατανάλωση της βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του αίματος στα άτομα με πολύ υψηλή χοληστερόλη και βοηθά στην αποκατάσταση βλάβης που ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ013
ΝΙΦΑΔΕΣ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20ΚgΟι νιφάδες ρυζιού μας προσφέρουν ένα τέλειο γευμα, μια εναλλακτική λύση. Είναι κατάλληλες στις σούπες, γλυκά και ελαφρά για την συμπλήρωση των φαγητών με λαχανικά. Oι νιφάδες ρυζιού έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και είναι επίσης μια ιδανική τροφή για δίαιτα. Μ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg ΝΙΦΑΔΕΣ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ014
ΝΙΦΑΔΕΣ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ  Οι Νιφάδες Φαγόπυρου παρέχουν στο σώμα πολύτιμες ουσίες: φυτικές πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες.Χρήσεις: Σε κρύο ή ζεστό γάλα, σε γιαούρτι, ξινόγαλα ή με τυρί και πολλά άλλα.Δεν περιέχουν: γλουτένη. ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ143
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ  ........ΜΕΓΑΛΗ ΠΗΓΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ Η κινόα χαίρει υψηλής εκτίμησης για την διαθρεπτική της αξία και θεωρείται υπερτροφή λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη (14%). Η κινόα παρέχει 10 απαραίτητα αμινοξέα, είναι γεμάτη μεταλλικά ιχνοστοιχεία. Είναι μια καλή πηγή φυτικ..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Κg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ233
ΝΙΦΑΔΕΣ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25ΚgΟι νιφάδες ντίνκελ (Dinkel) - αλλιώς σπελτ με προέλευση τους Αλεξανδρινούς χρόνους και την περιοχή της Μεσοποτάμιας έχει μεγάλη συγγένεια με το γνωστό μας στάρι. Το ντίνκελ θεωρείται ότι είναι πιο εύπεπτο από το σιτάρι. Περιέχει πολλές πρωτεΐνες, μεγάλο ποσοστό σιδήρο..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kg ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ269
ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ BIO ΧΥΜΑ 25kgΟι νιφάδες βρώμης θεωρούνται ιδιαίτερα υγιεινή τροφή. Η ανακάλυψη μετά από κλινικές έρευνες ότι η βρώμη μειώνει τις ποσότητες της LDL χοληστερίνης («κακή») στο αίμα την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Περιέχουν επίσης σε μεγάλες ποσότητες βιτα..
ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ  250gr ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ  250gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ023
Οι νιφάδες κινόα είναι απλώς μηχανικά πεπλατυσμένοι κόκκοι κινόα οι οποίοι έχουν περάσει πρώτα από ατμό για να μαλακώσουν. Είναι κατάλληλοι για ένα ιδανικό πρωινό κατάλληλο για όλα τα είδη δίαιτας. Είναι vegan προϊόν και από τη φύση του δεν περιέχει  γλουτένη. Οι νιφάδες κινόα παρέχουν όλα ..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)