Your Cart

Μay-2021

Μay-2021
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΣΑΝ218
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 190ΓΡΤι πιο ιδανικό από την σύνθεση ενός μπισκότου από βρώμη! Η αγαπημένη σας γεύση σε ένα μπισκότο. Απίστευτα νόστιμα και τραγανά από το πρώτο έως και το τελευταίο! Δεν περιέχει λακτόζη, αυγό και φοινικέλαιο!Προϊόν Noglut Ισπανίας για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ  ..
Κωδικός Προϊόντος: ΣΑΝ219
Τι πιο ιδανικό από την σύνθεση ενός μπισκότου από φαγόπυρο! Η αγαπημένη σας γεύση σε ένα μπισκότο. Απίστευτα νόστιμο και τραγανό από το πρώτο έως και το τελευταίο! Είναι vegan και δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, αυγό και φοινικέλαιο!..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ546
ΑΛΕΥΡΙ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΒΙΟ 250gΠροέλευσή του οι μπανάνες που αποφλοιώνονται, αφυδατώνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να δημιουργηθεί το αλεύρι με γεύση μπανάνα! Η συλλογή τους στο στάδιο που είναι ακόμα άγουρες ωφελεί στο ότι η περιεκτικότητά τους σε φυσικά σάκχαρα είναι λιγότερη σε σχέση με τις ώριμ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΕΓ028
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΥΓΟΥ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20grΔημιουργείστε το καλύτερο μείγμα χωρίς να χρησιμοποιήσετε αυγά! Δεν περιέχει γλουτένη αλλά είναι και vegan!  Το νέο υποκατάστατο αυγού μπορεί να στηρίξει άριστα τις συνταγές που ονειρεύεστε!  Χρησιμοποιούνται σε γλυκά αρτοσκευάσματα όπως βάφλες, τηγανίτες, ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Μay-2021