Your Cart

Φεβρουάριος

Φεβρουάριος
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 4% ΒΙΟ 220gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 4% ΒΙΟ 220gr
Έκπτωση 20% Στα 4 τεμάχια
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ012
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 4% ΒΙΟ 220gr Στην κοιλάδα των Τεμπών είναι ένα φαράγγι στη βόρεια Θεσσαλία, που βρίσκεται μεταξύ του Ολύμπου στα βόρεια και της Όσσας στο νότο.Εκεί καθημερινά συλλέγεται από πιστοποιημένες βιολογικά κτηνοτροφικές φάρμες το βιολογικό κατσικίσιο γάλα της περιοχής μας και γίνεται τ..
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 6.6% ΒΙΟ 220ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 6.6% ΒΙΟ 220ΓΡ
Έκπτωση 20% Στα 4 τεμάχια
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ013
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ 6.6% ΒΙΟ 220ΓΡΤο πρόβειο γιαούρτι ονομάζεται και παραδοσιακό όταν έχει την  ‘πέτσα’ που δεν είναι άλλο από την επιφανειακή στοιβάδα του γιαουρτιού που συγκεντρώνει το περισσότερο λίπος. Ένα κεσεδάκι των 220γρ. πρόβειο γιαούρτι πλήρες σε λιπαρά μας δίνει περίπου 200 θερμίδ..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ040
Όλη η μαγεία του κόσμου της Disney βρίσκεται μέσα σε αυτά τα όμορφα και απολαυστικά ζυμαρικά. Μετατρέψτε τον χρόνο του γεύματος το παιδιού σας σε διασκέδαση τρώγοντας τα ζυμαρικά με τον Mickey και την Minnie!Κατάλληλο για άνω των τριών ετών (3+)Προτεινόμενος χρόνος βρασμού : 7' - 9'.Οδηγίες Βρ..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ041
Όμορφα και απολαυστικά τα τρίχρωμα ζυμαρικά Disney Pixar Cars – McQueen για τους μικρούς μας φίλους!  Διασκεδαστικά και θρεπτικά!  Τα νόστιμα τρίχρωμα ζυμαρικά είναι ιδανικά για τα παιδιά με γεύσεις που θα τα ξετρελάνουν. Έχουν ως βάση το σιμιγδάλι σκληρού σίτου, την τομάτα και το σπανάκι δίνον..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ042
Όμορφα και απολαυστικά τα τρίχρωμα ζυμαρικά πριγκίπισσες για τους μικρούς μας φίλους! Διασκεδαστικά και θρεπτικά! Τα νόστιμα τρίχρωμα ζυμαρικά είναι ιδανικά για τα παιδιά με γεύσεις που θα τα ξετρελάνουν. Έχουν ως βάση το σιμιγδάλι σκληρού σίτου, την τομάτα και το σπανάκι δίνοντας ιδιαίτερη και ..
Κωδικός Προϊόντος: ΠΡΒ039
Όλη η μαγεία του κόσμου της Disney βρίσκεται μέσα σε αυτά τα όμορφα και απολαυστικά ζυμαρικά. Μετατρέψτε τον χρόνο του γεύματος το παιδιού σας σε διασκέδαση τρώγοντας τα ζυμαρικά φιογκάκι Disney με τον Mickey!Προϊόν Probios για τη ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ...
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)