Your Cart

Όσπρια catering

Όσπρια catering
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ078
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.....ένα όσπριο με πολύ σίδηρο ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Στην Ελλάδα η φακή καλλιεργείται ευρέως σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα της χώρας αφού προσαρμόζεται σε πολλούς κλιματικούς τύπους. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρ..
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ043
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ..
ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5Kg ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ256
ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ  Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά που βρί..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ134
ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5kgΝέα παραλαβή φετινής εσοδείας εξαιρετικά φασόλια ψιλά παπούδα από Δομοκό. Τα φασόλια "παπούδα", είναι ποικιλία μοναδική, και καλλιεργείται σήμερα σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδος όπως ο Δομοκός. Το μικρό μέγεθος, το εξαιρετικό χρώμα, η ασύγκριτη γεύση του..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ  (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ  (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ104
ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ  (ΠΛΑΚΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5KgΤα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα από την παραγωγό Στεργίου Σοφία που βρίσκεται στην Μικρολίμνη Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους,στην φω..
ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ (σκόνη) BIO ΧΥΜΑ  5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ159
ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ (σκόνη) BIO ΧΥΜΑ  5KgΤο μαύρο πιπέρι είναι φυσικό  προϊόν της νότιας Ινδίας. Καλλιεργείται εκεί και σε άλλες τροπικές χώρες. Όλα τα χρώματα των καρπών του αναρριχητικού τροπικού φυτού (Piper nigrum), αντιστοιχούν σε διαφορετικά στάδια ωρίμανσης ή σε διαφορετικό τρόπο επεξε..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ079
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg Το μέτριο φασόλι είναι το πιο διαδεδομένο όσπριο στη χώρα μας. Είναι φυτό υγρόφιλο, ηλιόφιλο και θερμόφιλο. Η προέλευση του είναι η περιοχή του Δομοκού και καλλιεργείται σε εδάφη γόνιμα, με καλή στράγγιση. Τα μέτρια φασόλια είναι ένας καλός «σύμμαχος» της υγ..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ046
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ  ...ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ Τα κόκκινα φασόλια οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους είναι μια σημαντική πηγή σιδήρου, μαγνησίου , φωσφόρου, καλίου και θειαμίνης. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπη , έχουν λίγες θερμίδες και εξαιτίας των ινών που περιέχουν , α..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ206
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5KgΜόνο από μία μικρή ποσότητα μόλις 100 γραμμάρια μαύρων φασολιών, μπορείτε να πάρετε το 64% των καθημερινών σας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 42% του ημερήσιου κάλιου σας, και το 42% της ημερήσιας πρωτεΐνης σας! Τα μαύρα φασόλια αποτελούν επίσης μια μεγάλη πηγή ασβεστίου, μαγ..
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ047
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ  ΟΛΑ ΒΙΟ Τα φασόλια αζούκι είναι ποικιλία οσπρίων με μικρό οβάλ σχήμα και χρώμα κόκκινο. Εχουν ιδιαίτερα ευχάριστη γέυση και η μακρυνή τους καταγωγή βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Ενα φλιντζάνι φασόλια περιέχει 294 θερμίδες και αποτελούν υψηλή ..
ΡΕΒΥΘΙΑ ΧΟΝΤΡΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ044
ΡΕΒΥΘΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5kg ..
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΛΑΘΟΥΡΙ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΛΑΘΟΥΡΙ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ083
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΛΑΘΟΥΡΙ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5Kg Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος. Η φάβα είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ταυτόχρονα η κατανάλωσή ..
ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5Kg ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ  5Kg
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΧΥΜ095
ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 5KgΗ Ροβίτσα είναι ένα πολύ ψιλό πράσινο φασολάκι στο μέγεθος της φακής. Η ροβίτσα είναι τα φύτρα της σόγιας και περιέχουν 28% πρωτεΐνη, όσο δηλαδή περιέχει και το κρέας και είναι ίσης διατροφικής αξίας. Επίσης περιέχουν σίδηρο και κάλλιο.  Χρησιμοποιείται σε μαγειρευτά και σ..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)