Your Cart

Σεπτέμβριος

Σεπτέμβριος

Σεπτέμβριος
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
Κωδικός Προϊόντος: ΤΡΑ017
ΠΡΕΤΣΕΛ ΣΤΙΚΣ ΒΙΟ 100ΓΡΉρθαν τα πρέτσελ στικς στην πιο εύχρηστη συσκευασία και την καταλληλότερη ποσότητα, που θα καλύπτει τα κενά της ημέρας σας ιδανικά, αφού μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας.Προϊόν Trafo Ολλανδίας για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ...
Κωδικός Προϊόντος: ΝΥΤ029
ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ (12 ΤΕΜ.)Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan.Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές.Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty φαίνονται και δουλε..
Κωδικός Προϊόντος: 1ΒΙΟ023
ΤΥΡΙ EMMENTAL ΦΕΤΕΣ (9 ΦΕΤΕΣ) ΒΙΟ 180ΓΡΗ πιο νόστιμη επιλογή για τα φαγητά σας είναι το νέο τυρί έμμενταλ σε 9 φέτες.OLA BIO! Ημίσκληρο τυρί από φρέσκο βιολογικό αγελαδινό γάλα και δεν περιέχει λακτόζη! Ιδανικό για τοστ, πίτσες, σκέτο ή σαλάτες και σε οποιοδήποτε άλλο αλμυρό συνδυασμό μπορείτε να..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΤΦ001
ΜΕΙΓΜΑ Νο1 ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ 250grΠρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν για την Ελληνική αγορά και όχι μόνο! Αποτελεί μια γενναία προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα φυτικών ινών (αλεύρων) το οποίο να φουσκώνει χωρίς να περιέχει μέσα δημητριακά αλλά και το πιο σημαντικό, να μπορείς να φτιάξεις ψωμ..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΤΦ002
ΜΕΙΓΜΑ Νο2 ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ 250grΤο νέο μείγμα φυτικών ινών (αλεύρων) φουσκώνει χωρίς να περιέχει μέσα δημητριακά αλλά και το πιο σημαντικό, να μπορείς να φτιάξεις ψωμί ή αρτοσκευάσματα χωρίς υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη το οποίο να είναι γεμάτο φυτικές ίνες  που τόσο είναι απαραίτητες για τον οργανισμό..
Κωδικός Προϊόντος: ΝΥΤ027
ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (32 TEM.)Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan.Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές.Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty φαίνο..
Κωδικός Προϊόντος: ΤΡΑ031
ΤΣΙΠΣ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΒΙΟΤραγανές διαλεκτές πατάτες σε νέο σχήμα έρχονται να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!Επιλέγονται υψηλής ποιότητας πατάτες βιολογικής γεωργίας, κόβονται σε λεπτές φέτες και στην συνέχεια ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς πρόσθετα, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στην ποι..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΤΣ918
ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΕΡΟΥ ΒΙΟ 250ΓΡΜπορεί να ακούγεται απλό αλλά αυτός είναι ακριβώς ο στόχος: ο τέλειος καφές. Για εμάς υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή γεύση καφέ. Μόνο φρέσκοι κόκκοι καφέ που προέρχονται από μεγάλα υψόμετρα, απαλά ψημένοι, καλλιεργημένοι και σωστά επεξεργασμένοι, μπαίνουν στη συσκευασ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ201
ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ 250gr Η γλουτένη έχει την ικανότητα να προσδίδει ελαστικότητα στη ζύμη, βοηθώντας την να φουσκώσει και να κρατήσει το σχήμα της δίνοντας στο τελικό προϊόν μια αφράτη υφή. Χρησιμοποιείται σε πολλά τρόφιμα ως πυκνωτικό και συνδετικό μέσο και ως ενισχυτικό γεύσης. Όταν χρησιμο..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Σεπτέμβριος