Your Cart

Ελληνικά προϊόντα

Ελληνικά προϊόντα
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΒΙΟ 10ml ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΒΙΟ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ163
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  Η λεβάντα είναι πολύ ανθεκτικό φυτό με μοβ λουλούδια. Ανθίζει στα τέλη της Άνοιξης. Πρόκειται για φυτό φρυγανώδες και πολύκλαδο, με όρθιους βλαστούς που φύονται από βάση. Είναι θάμνος με ύψος 30 έως 80 εκατοστά. Έχει γκριζοπράσινα φύλλα, στενά..
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙ 10ml ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ165
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΤο πιο κοινό φρούτο της Μεσογείου -  αν όχι του κόσμου- οι Γάλλοι το αποκαλούν citron, ενώ εμείς λεμόνι. Όμως ουσιαστικά το λεμόνι και το κίτρο δεν έχουν σπουδαίες διαφορές, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στις ιδιότητες  τους . Άλλωστε η επιστημονική ονομασία της λεμον..
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 10ml ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ164
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 10mlΣκέφτηκες ποτέ ότι το πορτοκάλι, εκτός από βιταμίνες μπορεί να σου παρέχει υπέροχη λαμπερή επιδερμίδα; Μάθε λοιπόν ότι – εκτός από την βιταμίνη C, το κάλιο, το ασβέστιο, των ανθών και των φύλλων του είναι θησαυρός για την αρωματοποιεία, τη ζαχαροπλαστική, αλλά και την κοσ..
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ ΒΙΟ 10ml ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ ΒΙΟ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ162
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Το ριγανέλαιο είναι ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως. Βασικό συστατικό του είναι η άγρια ρίγανη, που είναι πλούσια σε ανόργανα συστατικά. Είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και ένα από τα κύρια συστα..
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ150
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 10ml Η Βανίλλη (Βανίλια), λατινική ονομασία Vanilla Planifolia (Βανίλια η πλατύφυλλος), είναι αναρριχητικό φυτό της οικογένειας των Ορχιδίδων (Orchidaceae) – το γένος περιλαμβάνει 90 περίπου είδη – ιθαγενές των τροπικών περιοχών και είναι το μόνο που χρησιμοποιείται για βιομηχα..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ 1LT
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ903
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ 1LT Ο πολύτιμος χυμός αλόης που παράγεται στην Ελλάδα με την προσθήκη μελιού, μαστίχας και άγρια βότανα της ελληνικής φύσης όπως γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα, φραγκόσυκα και αμπελόφυλλα μας δίνει αυτό το πολύτιμο προϊόν .Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεω..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ 500ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ906
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ   500ml Ο πολύτιμος χυμός αλόης που παράγεται στην Ελλάδα με την προσθήκη μελιού ,μαστίχας και άγρια βότανα της ελληνικής φύσης όπως γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα, φραγκόσυκα και αμπελόφυλλα μας δίνει αυτό το πολύτιμο προϊόν . Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιο..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ 1LT
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ902
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ   1LT Είναι μία πρωτοποριακή αλόη με κύριο χαρακτηριστικό την προσθήκη κουρκουμά και τζίνσεγκ που παράγεται στην ΕλλάδαΗ αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεωργίας και η προσθήκη κουρκουμά προσδίδει στο προιόν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πε..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ 500ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ905
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ  HEALTH 500ml Είναι μία πρωτοποριακή αλόη με κύριο χαρακτηριστικό την προσθήκη κουρκουμά και τζίνσεγκ που παράγεται στην ΕλλάδαΗ αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεωργίας και η προσθήκη κουρκουμά προσδίδει στο προιόν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικ..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗ 100% 1LT
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ901
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗ 100%  1LT Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεωργίας και τώρα με την προσθήκη φρεσκοστυμμένου ροδιού αποκτά ακόμα πιο δροσιστική γεύση. Μιλάμε για έναν 100% φυσικό, βιολογικό χυμό πλούσιο σε ενεργά συστατικά χωρίς ίχνος ζάχαρης και συντηρητικών! Αποτελεί πηγή ..
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗ 100% 500ml ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗ 100% 500ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ904
ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗ 100%  500ml Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεωργίας και τώρα με την προσθήκη φρεσκοστυμμένου ροδιού αποκτά ακόμα πιο δροσιστική γεύση. Μιλάμε για έναν 100% φυσικό, βιολογικό χυμό πλούσιο σε ενεργά συστατικά χωρίς ίχνος ζάχαρης και συντηρητικών!. Αποτελεί πηγή π..
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200gr ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ071
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΓΚΑΡΛΕΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.  Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρω..
ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 250gr ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 250gr
B E S T S E L L E R VEGAN
 
Κωδικός Προϊόντος: ΒΣΣ103
ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 250grΤο αμυγδαλοβούτυρο είναι ο θρεπτικός υγιεινός πολτός από ελαφρά ψημένα αμύγδαλα χωρίς καμία προσθήκη.Με νόστιμα ελληνικά αμύγδαλα ποικιλίας Texas που διακρίνονται για την γλυκεία τους γεύση από την περιοχή του Τύρναβου το αμυγδαλοβούτυρο ΟΛΑ ΒΙΟ αποτελεί τον πιο νόσ..
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 750ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 750ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΝΙΚ002
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ  ΒΙΟ 750mlΤο Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας στα Διόδια του νομού Μεσσηνίας. Αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται με πιστοποιημένο βιολογικό τρόπo από..
ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΟ ΦΥΣΙΚΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΜΠΡ001
ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΟ ΦΥΣΙΚΟ 100ΓΡ KNOSSOSΤο ελαιοσάπουνο φυσικό είναι το αγνό παλιό σαπούνι χωρίς την προσθήκη κάποιου αρώματος κρατώντας μόνο το απαλό άρωμα του ελαιολάδου. Προσφέρεται για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους του δέρματος δίνοντας φροντίδα και απαλότητα στην επιδερμίδα μας. Η πολυετής οικ..
ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 115gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 115gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ407
ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟ 115grΝόστιμο απολαυστικό υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας με βάση το ελληνικό καλαμπόκι.Ιδανικό στο να περιορίσει την πείνα χωρίς πολλές θερμίδες ελαφρά αλατισμένο. Μια καλαμπογκοφρέτα έχει μόνο 20 θερμίδες και χορταίνει αμέσως. ..
ΚΑΣΕΡΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΟΠ ΒΙΟ 250gr ΚΑΣΕΡΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΟΠ ΒΙΟ 250gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ022
ΚΑΣΕΡΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΟΠ ΒΙΟ 250grΠαραδοσιακό, γλυκό τυρί με υπόλευκο χρώμα. Προϊόν ωρίμανσης από ελληνικό 100% πρόβειο και γίδινο γάλα από την περιοχή των Τεμπών , συμπαγές με πλούσιο άρωμα, ιδανικό να συνοδεύσει ένα παγωμένο λευκό κρασί.Η γεύση του αποτελεί ταξίδι στο χρόνο και βασίζεται σε συνταγή ..
ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 100gr ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ702
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ  100ΓΡ για μερακλήδες και όχι μόνο Ελληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Α..
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ 400ΓΡ ΒΙΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ 400ΓΡ ΒΙΟ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ349
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ  400ΓΡ ΒΙΟ Η νέα σειρά ζυμαρικών κουρκουμίνια που παράγεται στην Ελλάδα έρχεται για να δώσει άλλη διάσταση στα ζυμαρικά vegan. Πρόκειται για κριθαράκι χειροποίητο που φτιάχνεται αποκλειστικά με σιμιγδάλι βιολογικής γεωργίας αλεσμένο σε πετρόμυλο με προσ..
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΒΙΟ 120gr ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΒΙΟ 120gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ408
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΒΙΟ 120grΝόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με χαρούπι και φυσικό χυμό πορτοκαλιού!  Ένα σνακ που μπορεί να σας συντροφεύσει και να σας δώσει δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας! Απολαύστε το σκέτο ή με τη σαλάτα της αρεσκείας σας.Ένα προϊόν vegan, ..
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ 400ΓΡ ΒΙΟ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ 400ΓΡ ΒΙΟ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ350
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ 400ΓΡ ΒΙΟ     Η νέα σειρά ζυμαρικών κουρκουμίνια που παράγεται στην Ελλάδα έρχεται για να δώσει άλλη διάσταση στα ζυμαρικά vegan. Πρόκειται για λαζάνια χειροποίητα που φτιάχνονται αποκλειστικά με σιμιγδάλι βιολογικής γεωργίας αλεσμένο σ..
ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ550
ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr Tο θυμαρίσιο μέλι είναι ίσως το κορυφαίο μέλι της Ελληνικής φύσης το πιο αρωματικό και θεωρείται ότι έχει τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως ο χαλκός και ο σίδηρος,ενώ περιέχει και βόριο. Ανθίζει μέσα Μαΐου με αρχές καλοκαιριού.  ..
ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕΛΙ & CHIA Βιο 30gr (STAND 15ΤΕΜ) ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕΛΙ & CHIA Βιο 30gr (STAND 15ΤΕΜ)
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΣΣ001
ΠΑΣΤΕΛΙ  ΜΕΛΙ & CHIA Βιο 30gr (STAND 15ΤΕΜ) Με μια τόση απλή σύνθεση από ελληνικό μέλι με σπόρους σουσαμιού και σπόρους chia το υπέροχο αυτό παστέλι είναι γεγονός Το Chia είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Η απαράμιλλη σταθερότητα ..
ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 10ΤΕΜ. Χ 12gr ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 10ΤΕΜ. Χ 12gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ120
ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 10ΤΕΜ. Χ 12gr  ...το υγιεινό μαλακτικό χαλαρωτικό ρόφημα του χειμώνα Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξίσου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Σε πρακτική συσκευασία με 12 φακελάκια για να δημιουργήσει κάποιος το στιγμιαίο ρόφημα της αρεσκεί..
ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΜΠΡ010
ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ Με αγνά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο και γάλα γαϊδούρας δημιουργήσαμε ένα σαπούνι κόσμημα που αξίζει να δοκιμάσετε. Σε μία συσκευασία υπερπαραγωγή θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς για την ποιότητα του, έχοντας ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του το ότι δεν περι..
ΣΙΤΑΡΙ ΒΙΟ 500ΓΡ ΣΙΤΑΡΙ ΒΙΟ 500ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ001
ΣΙΤΑΡΙ ΒΙΟ 500ΓΡΤο σιτάρι είναι το κυρίαρχο δημητριακό που υπάρχει εδώ και αιώνες στην διατροφή του Έλληνα και έχει ένα χώρο είτε στα κύρια είτε και στα ενδιάμεσα γεύματά μας.  Το σιτάρι είναι το πιο διαδεδομένο δημητριακό στην Ευρώπη καλύπτοντας πολλές εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης ενώ έχει τη ..
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ OLA-BIO 90gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ OLA-BIO 90gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ713
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ OLA-BIO 90grΗ συνταγή σοκολάτας γάλακτος από ελληνικά χέρια βασίζεται στην αυθεντική σοκολάτα γάλακτος Callebaut®.Ξεχωρίζει με το βαθύ, ζεστό χρώμα της και τις ξεχωριστές καβουρδισμένες γεύσεις κακάο.Η ποιότητα της σοκολάτας ΟΛΑ ΒΙΟ εκτιμάται ευρέως λόγω της γενναιόδωρης γεύση..
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΟΚΚΟ ΛΕΥΚΟ BIO 400ΓΡ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΟΚΚΟ ΛΕΥΚΟ BIO 400ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ368
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΟΚΚΟ ΛΕΥΚΟ BIO 400ΓΡ Το σπαγγέτι δίκοκκο λευκό αποτελεί το πιο εύπεπτο ζυμαρικό του αρχαίου ελληνικού σπόρου ζέας (φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ανόργανα άλατα, και πρωτεΐνες).Έρευνες έδειξαν ότι η Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Το μαγνήσιο..
ΣΤΕΒΙΑ POWER x1 (ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ) 150ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΜΟΡ011
ΣΤΕΒΙΑ POWER x1 (ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ) 150ΓΡγια γλυκά και αρτοσκευάσματα     Η στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντικ..
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 400γρ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 400γρ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ351
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ 400γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Ο τραχανάς είναι παραδοσιακό ελληνικό είδος ζυμαρικού φτιαγμένο από αλεύρι και γάλα και έχει σχήμα κοκκώδες και ακανόνιστο. Οι κόκκοι έχουν διάμετρο περίπου 2-3 χιλιοστά. Υπάρχει σε διάφορες ποικιλίες: ξινός και γλυκός, χοντρός και ψιλός. Ο ξινός τραχανάς ζυμώνεται με ..
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 46% ΤΑΠΕΡ ΒΙΟ 400gr ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 46% ΤΑΠΕΡ ΒΙΟ 400gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ016
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ  46% ΤΑΠΕΡ ΒΙΟ 400grΗ φέτα ΤΕΜΠΗ παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο, ελληνικό πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα κατά πατροπαράδοτη συνταγή.Ωριμάζει μέσα στην άλμη και διακρίνεται για την σταθερή της ποιότητα και την πλούσια γεύση της. Πρόκειται για ένα λευκό τυρί με υπόξινη γεύση.Η ..
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ VACUUM ΒΙΟ 200gr ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ VACUUM ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ018
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ  VACUUM ΒΙΟ 200grΗ φέτα ΤΕΜΠΗ παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο, ελληνικό πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα κατά πατροπαράδοτη συνταγή.Ωριμάζει μέσα στην άλμη και διακρίνεται για την σταθερή της ποιότητα και την πλούσια γεύση της. Πρόκειται για ένα λευκό τυρί με υπόξινη γεύση.Η χρήση της φέτ..
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ138
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ  ...ένα όσπριο με πολύ σίδηρο      Νέας εσοδείας φρέσκια και βραστερή η ελληνική φακή από Μακρακώμη Φθιώτιδος ...με γεύση και ποιότητα που εγγυάται η ελληνική σειρά οσπρίων ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ της ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ. Το πλέον κλασσικό ελληνικό όσπριο. Αποτε..
ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 250gr ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 250gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΣΣ112
ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 250grΠΑΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥΆλλη μία υπέροχη νόστιμη δημιουργία από ελληνικά χέρια η φουντουκόπαστα με κακάο ή αλλιώς φουντουκέλα με 21% περιεκτικότητα σε φουντούκι (την μεγαλύτερη στην ελληνική αγορά) και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και φοινικέλαιο.  Η vegan συνταγή βασίζεται σε ..
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΦΕΤΕΣ 180gr ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΦΕΤΕΣ 180gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ001
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΦΕΤΕΣ 180gr GREENVIE ....τα καλύτερα vegan τυριά του κόσμου     Λιώστε το, κόψτε το, μαγειρέψτε το! Θα εκπλαγείτε από την υφή και τη δυνατότητά του! Μια τέλεια επιλογή για τα σάντουιτς χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα! Ένας κόσμος ελεύθερος από γαλακτοκ..
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΙΤΣΑ ΦΕΤΕΣ 180gr ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΙΤΣΑ ΦΕΤΕΣ 180gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΓΡΒ016
ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΤΥΡΙ  ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΙΤΣΑ ΦΕΤΕΣ 180gr GREENVIE ....τα καλύτερα vegan τυριά του κόσμου     Λιώστε το, κόψτε το, μαγειρέψτε το! Θα εκπλαγείτε από την υφή και τη δυνατότητά του! Μια τέλεια επιλογή για τα σάντουιτς χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα! Ένας κόσμος ..
ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 1LT ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 1LT
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ960
ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 1LTΕλληνικός χυμόςΔεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό     100% ελληνικός φυσικός χυμός από ρόδια βιολογικής γεωργίας από την περιοχή της Μακεδονίας. Δεν περιέχει ζάχαρη και ξεχωρίζει από την ελαφριά υπόξινη γεύση του. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμέν..
ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 750ml ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 750ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ962
ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 750ml100% φυσικός χυμός ρόδι από εκλεκτές ποικιλίες, ψυχρής έκθλιψης, παστεριωμένος.Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών.Ξεχωρίζει για την απαλή γεύση του με τις έντονα γλυκές νότες λόγω της ποικιλίας του. Κατάλληλο για ..
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ 10ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ151
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ Το φυσικό αντιπαθογόνο Το αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ έχει πολύτιμες ιδιότητες που θα σας καταπλήξουν. Στα κουκούτσια του φρούτου κρύβονται όλες οι μαγικές ιδιότητες που είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την υγείας σας. Το εκχύλισμα σπόρων, φλοιού και σάρκας γκρέιπφρουτ εί..
ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 250gr ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 250gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΣΣ104
ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 250grΤο αμυγδαλοβούτυρο είναι ο θρεπτικός υγιεινός πολτός από ελαφρά ψημένα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (λευκά) χωρίς καμία προσθήκη.Με βασικό συστατικό ελληνικά αμύγδαλα που διακρίνονται για την γλυκεία τους γεύση από την περιοχή του Τύρναβου το αμυγδαλοβούτυρο ΟΛΑ ΒΙΟ..
ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΒΙΟ ~300gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΒΙΟ ~300gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ021
ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΒΙΟ ~300gr Το ανθότυρο Τέμπη είναι ελληνικό παραδοσιακό τυρί, το οποίο παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα. Είναι η καλύτερη επιλογή για δίαιτα, λόγω της μειωμένης απόδοσης σε θερμίδες.Είναι πολύ μαλακό, κρεμώδες παραδοσιακό τυρί τυρογάλακτος με ξεχωριστή γεύση και λιγ..
ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΥΡΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 175gr ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΥΡΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 175gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ183
ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΥΡΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ 175gr Αποξηραμένα μαλακά δαμάσκηνα από την περιοχή της Καρδίτσας τα οποία παρασκευάζονται με την διαδικασία της ώσμωσης (η ώσμωση γίνεται σε χυμό μήλου που βοηθά τα αποξηραμένα φρούτα να γίνουν πιο μαλακά καθώς η απώλεια νερού μειώνει την κυτταρική πίεση.   ..
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 3Lt ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 3Lt
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΝΙΚ003
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΕΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 3Lt Το Κτήμα Νικολόπουλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας στα Διόδια του νομού Μεσσηνίας.Αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται με πιστοποιημένο βιολογικό τρόπo από τη ΔΗΩ.Το..
ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΟ ARGAN 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΜΠΡ011
ΕΛΑΙΟΣΑΠΟΥΝΟ ARGAN 100grΤο ελαιοσάπουνο με argan καθίσταται απόλυτα ενυδατικό χάρη στο argan που είναι πλούσιο σε ωμέγα έλαια, λινελαιικό οξύ, ελαιικό οξύ και την βιταμίνη Ε. Το argan προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου Αργκά καθώς είναι ένα από τα πιο σπάνια δέντρα του πλανήτη!..
ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΒΙΟ 100gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΒΙΟ 100gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ406
ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ  ΒΙΟ 100grΝόστιμο απολαυστικό υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας με βάση το ελληνικό καλαμπόκι. Ιδανικό στο να περιορίσει την πείνα χωρίς πολλές θερμίδες και χωρίς να περιέχει αλάτι. Μια καλαμπογκοφρέτα έχει μόνο 20 θερμίδες και χορταίνει αμέσως...
ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΑΛΜΗ 110ΓΡ ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΑΛΜΗ 110ΓΡ
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ796
ΚΑΠΑΡΗ ΣΕ ΑΛΜΗ 110ΓΡ...η γαστριμαργική απόλαυσηΗ κάπαρη, το περίεργο αυτό φυτό με την ιδιαίτερη μυρωδιά και γεύση, ευδοκιμεί πάνω στις πέτρες, στα βράχια και τους γκρεμούς σε όλα τα ελληνικά νησιά.  Η ελληνική κάπαρη είναι σχεδόν πάντα αυτή που μεγαλώνει αυτοφυώς στη φύση. Η κάπα..
ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 200gr ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 200gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ705
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ  200ΓΡ για μερακλήδες και όχι μόνο Ελληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Α..
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΒΙΟ 120gr ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΒΙΟ 120gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ409
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΒΙΟ 120grΝόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με ηλιόσπορο και φυσικό χυμό πορτοκαλιού! Ένα σνακ που μπορεί να σας συντροφεύσει δίνοντας δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας!Απολαύστε το σκέτο ή με τη σαλάτα της αρεσκείας σας.Ένα προϊόν vegan, χωρίς πρ..
ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ551
ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΒΙΟ 450gr Είναι το πιο «γλυκό» από τα μέλια της Ελληνικής φύσης με απαλή γεύση, και ανοιχτό χρώμα. Το μέλι ανθέων δάσους συλλέγεται από το νέκταρ ανθέων και βοτάνων στα βουνά της Πελοποννήσου.  Το ανθόμελο έχει πιο «γλυκιά» και απαλή γεύση σε σχέση με άλλα μέλια. Το ανθόμε..
ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΒΙΟ 250ml ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΒΙΟ 250ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ343
ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΒΙΟ 250ml  Βαλσάμικο γλυκόξιδο αγιωργίτικο ακολούθησε τα βήματα του κρασιού ΝΕΜΕΑ ΟΠΑΠ, παλαίωσε σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για τρία χρόνια δίνοντας ένα βαλσαμικό ξίδι με πολύπλοκα αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών, πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση...
Εμφάνιση 1 έως 50 από 270 (6 Σελ.)