Your Cart
)

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr Νέα
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr Νέα
Έκπτωση 15% με την αγορά κιβωτίου
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr Νέα
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr Νέα
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Double Proofing/Doppia Lievitazione αναφέρεται σε μια 24ωρη διαδικασία, εμπνευσμένη από την παράδοση των καλύτερων Ιταλών αρτοποιών, καθώς η διαδικασία παραγωγής κάνει τη συγκεκριμένη πίτσα μοναδική.
Αυτή η διαδικασία γίνεται όπως στις παραδοσιακές ιταλικές πιτσαρίες - παράγεται ένα πρώτο μείγμα από αλεύρι, νερό και προζύμι που αφήνεται να ωριμάσει για 16 ώρες. Στη συνέχεια, ξαναδουλεύεται η ζύμη, προσθέτοντας τα τελευταία υλικά - αλεύρι Tumminia, από αρχαίο σιτάρι της Σικελίας, και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Έπειτα χωρίζεται σε μπαλάκια που τα αφήνουν να ξεκουραστούν ξανά για να πετύχουν τον 24ωρο χρόνο διόγκωσης. Επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και εφαρμόζοντας αυτή την ειδική διαδικασία για να πετύχουμε μια τέλεια δομή κηρήθρας στην κρούστα της πίτσας. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους γευστικούς σας κάλυκες καθώς είναι μία τραγανή και πολύ γευστική πίτσα με ποιοτικά, αγνά και βιολογικά υλικά.
  • Κατασκευαστής: Margherita
  • Κωδικός Προϊόντος: 2ΜΑΡ004
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 3 τεμ.

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΙΤΑΛΙΑ
ΣυστατικάΑλεύρι σίτου ολικής αλέσεως* (32,6%), νερό, πολτός τομάτας* (20,5%), μοτσαρέλα* (γάλα, πυτιά, αλάτι, γαλακτικές ζύμες) (20,5%), αλεύρι σκληρού σίτου*, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο*, προζύμι από μαλακό σίτο* (0,4%), αλεύρι βύνης κριθαριού* , μαγιά, ρίγανη*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Είναι διπλής ζύμωσης.
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 849kJ/ 203kcal - Λιπαρά: 6,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,5g - Υδατάνθρακες: 27,6g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,6g - Φ. Ίνες: 3,2g - Πρωτεΐνες: 10,1g - Αλάτι: 1,3g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΠροετοιμασίαΑφαιρέστε την πίτσα από την συσκευασία και αφήστε την να ξεπαγώσει εντελώς. Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Τοποθετούμε την πίτσα σε ένα δίσκο και την ψήνουμε όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Μπορεί να περιέχειίχνη σόγιας και μουστάρδας.
Να φυλάσσεταιστην κατάψυξη στους -18°C. Μετά την απόψυξη να μην επανακαταψύχεται.
ΧρήσηΨήσιμο στο φούρνο: 220°C 8-10 λεπτά, ψήσιμο με αέρα: 200°C 6-8 λεπτά Στο υγραέριο στους 220°C 8-10 λεπτά. Όχι στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο τηγάνι: Τοποθετήστε την πίτσα ξεπαγωμένη σε προθερμασμένο τηγάνι βάζετε το καπάκι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου340g
Τεμάχια Κιβωτίου8
Barcode8028842803469
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΙΤΑΛΙΑ
ΣυστατικάΑλεύρι σίτου ολικής αλέσεως* (32,6%), νερό, πολτός τομάτας* (20,5%), μοτσαρέλα* (γάλα, πυτιά, αλάτι, γαλακτικές ζύμες) (20,5%), αλεύρι σκληρού σίτου*, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο*, προζύμι από μαλακό σίτο* (0,4%), αλεύρι βύνης κριθαριού* , μαγιά, ρίγανη*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Είναι διπλής ζύμωσης.
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 849kJ/ 203kcal - Λιπαρά: 6,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,5g - Υδατάνθρακες: 27,6g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,6g - Φ. Ίνες: 3,2g - Πρωτεΐνες: 10,1g - Αλάτι: 1,3g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΠροετοιμασίαΑφαιρέστε την πίτσα από την συσκευασία και αφήστε την να ξεπαγώσει εντελώς. Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Τοποθετούμε την πίτσα σε ένα δίσκο και την ψήνουμε όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Μπορεί να περιέχειίχνη σόγιας και μουστάρδας.
Να φυλάσσεταιστην κατάψυξη στους -18°C. Μετά την απόψυξη να μην επανακαταψύχεται.
ΧρήσηΨήσιμο στο φούρνο: 220°C 8-10 λεπτά, ψήσιμο με αέρα: 200°C 6-8 λεπτά Στο υγραέριο στους 220°C 8-10 λεπτά. Όχι στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο τηγάνι: Τοποθετήστε την πίτσα ξεπαγωμένη σε προθερμασμένο τηγάνι βάζετε το καπάκι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου340g
Τεμάχια Κιβωτίου8
Barcode8028842803469
Ετικέτες:

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr
Έκπτωση 15% με την αγορά κιβωτίου
Κωδικός Προϊόντος: 2ΜΑΡ004
Το Double Proofing/Doppia Lievitazione αναφέρεται σε μια 24ωρη διαδικασία, εμπνευσμένη από την παράδοση των καλύτερων Ιταλών αρτοποιών, καθώς η διαδικ..