Your Cart
)

ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr

ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr Δημητριακά
ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 350gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Tο πληγούρι είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Mπορείτε να αντικαταστήσετε με αυτό το αποφλοιωμένο ρύζι και τα μακαρόνια, ιδιαίτερα αν θέλετε να χάσετε βάρος. Σε σχέση με άλλα δημητριακά, έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Eπιπλέον, λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, θεωρείται ότι έχει υψηλό δείκτη κορεσμού ή με άλλα λόγια σάς χορταίνει περισσότερο σε σύγκριση με άλλες πηγές υδατανθράκων, όπως το ρύζι και οι πατάτες, ενώ ουσιαστικά δίνει την ίδια ενέργεια. Περιέχει πολύ περισσότερες φυτικές ίνες από το άσπρο ρύζι και τα μακαρόνια και σημαντικές ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, όπως η θειαμίνη, η ριβοφλαβίνη και ιδιαίτερα η νιασίνη, που είναι απαραίτητες για τον ομαλό μεταβολισμό και τη σωστή λειτουργία των νευρικών κυττάρων. Eκτός όμως από αυτές τις βιταμίνες, περιέχει βιταμίνη E, τριπλάσιο κάλιο και τετραπλάσιο φώσφορο, σε σχέση με τα μακαρόνια και το άσπρο ρύζι, και σημαντικές ποσότητες μεταλλικών στοιχείων, όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, αλλά και ιχνοστοιχείων, όπως το σελήνιο, που έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. 

  • Κατασκευαστής: OLA BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ018

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 1490kJ/350kcal - Λιπαρά: 1,80g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,20g - Υδατάνθρακες: 60g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,80 g - Φ. Ίνες: 10g - Πρωτεΐνες: 12,30g - Αλάτι: 0,004g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπορεί να περιέχειίχνη και από άλλα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σέλινο, σόγια, σινάπι, σησάμι, γάλα, αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών.
Να φυλάσσεταισε μέρος σκιερό και δροσερό. Τους καλοκαιρινούς μήνες να φυλάσσεται μόνο στο ψυγείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου350gr
Barcode5204217902019
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 1490kJ/350kcal - Λιπαρά: 1,80g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,20g - Υδατάνθρακες: 60g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,80 g - Φ. Ίνες: 10g - Πρωτεΐνες: 12,30g - Αλάτι: 0,004g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπορεί να περιέχειίχνη και από άλλα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σέλινο, σόγια, σινάπι, σησάμι, γάλα, αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών.
Να φυλάσσεταισε μέρος σκιερό και δροσερό. Τους καλοκαιρινούς μήνες να φυλάσσεται μόνο στο ψυγείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου350gr
Barcode5204217902019

Ταμπουλέ με καρπούζι 
Υλικά

180 γρ Πλιγούρι ΟΛΑ ΒΙΟ
1 αγγούρι, με τη φλούδα του, κομμένο σε ροδέλες
1 πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 φέτες καρπούζι, κομμένο σε μικρά κυβάκια, χωρίς κουκούτσια 
1-2 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο  
20-25 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ή μέντα
50 γρ. φέτα θρυμματισμένη ή τριμμένο ξερό ανθότυρο Κρήτης 
Παρασκευή
Βάζουμε το πλιγούρι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τόσο νερό, ώστε να το σκεπάζει και να καλύπτει άλλα 5 εκ πάνω από το πλιγούρι. Μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το πλιγούρι να σιγοβράσει περίπου 25 λεπτά ή και παραπάνω σύμφωνα με τον επιθυμητό βαθμό που θα το θεωρούσαμε ικανοποιητικά βρασμένο. Σουρώνουμε καλά το πλιγούρι και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα, το αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεχτικά. Προσθέτουμε το καρπούζι, το αγγούρι και τον δυόσμο κι αλατοπιπερώνουμε ξανά. Σερβίρουμε τη σαλάτα πασπαλισμένη με τη φέτα ή τον τριμμένο κρητικό ανθότυρο.

 

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ018
Tο πληγούρι είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Mπορείτε να αντικαταστήσετε με αυτό το αποφλοιωμένο ρύζι και τα..
Κωδικός Προϊόντος: ΣΠΙ016
Το σιμιγδάλι ντίνκελ της Spielberger είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φυσική ποιότητα και πλούσια γεύση. Παράγεται από προσεκτικά..