ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml








ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
H ήπια Ιαπωνική σάλτσα σόγιας Shoyu έχει μία πλήρη, έντονη γεύση και παράγεται με παραδοσιακό τρόπο όπου ζυμώνεται σε κέδρινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Το ευέλικτο αυτό καρύκευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, σάλτσες, σαλάτες, ντιπ, πιάτα με noodles, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με sushi!
- Κατασκευαστής: TERRASANA
- Κωδικός Προϊόντος: ΤΕΡ026
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΟΛΛΑΝΔΙΑ |
Συστατικά | Νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι ολικής*, θαλασσινό αλάτι, καλλιέργεια koji. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 259kJ/61kcal - Λιπαρά: 0,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,0g - Υδατάνθρακες: 5,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,0g - Φ. Ίνες: 1,1g - Πρωτεΐνες: 9,0g - Αλάτι: 15,4g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Να φυλάσσεται | σε δροσερό και σκιερό μέρος |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 250ml |
Τεμάχια Κιβωτίου | 6 |
Barcode | 8713576271621 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΟΛΛΑΝΔΙΑ |
Συστατικά | Νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι ολικής*, θαλασσινό αλάτι, καλλιέργεια koji. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 259kJ/61kcal - Λιπαρά: 0,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,0g - Υδατάνθρακες: 5,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,0g - Φ. Ίνες: 1,1g - Πρωτεΐνες: 9,0g - Αλάτι: 15,4g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Να φυλάσσεται | σε δροσερό και σκιερό μέρος |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 250ml |
Τεμάχια Κιβωτίου | 6 |
Barcode | 8713576271621 |
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΦΟΥ
H μυστική συνταγή για ένα τέλειο vegan μπάρμπεκιου!
Vegan μαριναρισμένα tofu σουβλάκια
Κατηγορία συνταγής: εύκολη (vegan)
Χρόνος εφαρμογής: 45 λεπτά
Συστατικά (3 άτομα):
- 360gr τόφου (κατά προτίμηση LORD OF TOFU φυσικό)
- 2 κουταλιές της σούπας shoyu σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλάκι χυμός τζίντζερ (ή λεμόνι με τζίντζερ σκόνη)
- Σουσάμι ΟΛΑ ΒΙΟ
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε σε ένα μπολ δύο κουταλιές shoyu με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό τζίντζερ. Κόψτε το tofu σε κύβους και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Ζεστάνετε τη σχάρα, στραγγίζετε το tofu από τη μαρινάδα, βάζετε τους κύβους στα σουβλάκια, μαγειρεύετε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε ελαιόλαδο στα σουβλάκια κατά τη διάρκεια ψησίματος και διακοσμήστε με σουσάμι. Σερβίρετε ζεστό με ψητά λαχανικά.
Νόστιμες vegan δημιουργίες από την ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ