Your Cart
)

ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml

ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Vegan
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H ήπια Ιαπωνική σάλτσα σόγιας Shoyu έχει μία πλήρη, έντονη γεύση και παράγεται με παραδοσιακό τρόπο όπου ζυμώνεται σε κέδρινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Το ευέλικτο αυτό καρύκευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, σάλτσες, σαλάτες, ντιπ, πιάτα με noodles, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με sushi!

  • Κατασκευαστής: TERRASANA
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΕΡ026

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣυστατικάΝερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι ολικής*, θαλασσινό αλάτι, καλλιέργεια koji. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 259kJ/61kcal - Λιπαρά: 0,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,0g - Υδατάνθρακες: 5,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,0g - Φ. Ίνες: 1,1g - Πρωτεΐνες: 9,0g - Αλάτι: 15,4g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να φυλάσσεταισε δροσερό και σκιερό μέρος
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου250ml
Τεμάχια Κιβωτίου6
Barcode8713576271621
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣυστατικάΝερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι ολικής*, θαλασσινό αλάτι, καλλιέργεια koji. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 259kJ/61kcal - Λιπαρά: 0,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,0g - Υδατάνθρακες: 5,7g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,0g - Φ. Ίνες: 1,1g - Πρωτεΐνες: 9,0g - Αλάτι: 15,4g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να φυλάσσεταισε δροσερό και σκιερό μέρος
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου250ml
Τεμάχια Κιβωτίου6
Barcode8713576271621

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΦΟΥ

H μυστική συνταγή για ένα τέλειο vegan μπάρμπεκιου!

Vegan μαριναρισμένα tofu σουβλάκια

Κατηγορία συνταγής: εύκολη (vegan)    

Χρόνος εφαρμογής: 45 λεπτά  


 Συστατικά (3 άτομα): 


  • 360gr τόφου  (κατά προτίμηση LORD OF TOFU φυσικό)
  • 2 κουταλιές της σούπας shoyu σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι χυμός τζίντζερ (ή λεμόνι με τζίντζερ  σκόνη) 
  • Σουσάμι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο   


Προετοιμασία: 

Ανακατέψτε σε ένα μπολ δύο κουταλιές shoyu με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό  τζίντζερ. Κόψτε το tofu σε κύβους και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για  μισή ώρα. Ζεστάνετε τη σχάρα, στραγγίζετε το tofu από τη μαρινάδα, βάζετε τους  κύβους στα σουβλάκια, μαγειρεύετε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε ελαιόλαδο στα  σουβλάκια κατά τη διάρκεια ψησίματος  και διακοσμήστε με σουσάμι. Σερβίρετε  ζεστό με ψητά λαχανικά. 

Νόστιμες vegan δημιουργίες από την ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

Κωδικός Προϊόντος: ΤΕΡ026
H ήπια Ιαπωνική σάλτσα σόγιας Shoyu έχει μία πλήρη, έντονη γεύση και παράγεται με παραδοσιακό τρόπο όπου ζυμώνεται σε κέδρινα βαρέλια για τουλάχιστον ..