ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr

ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr Superfoods
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΠΕΡΟΥ
Συστατικά Παράγεται απο ακατέργαστους ωμούς κόκκους κακάο ποικιλίας Criollo
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1706kj/405kcal - Πρωτεϊνες: 27,6γρ. - Φ.Ίνες: 4,2γρ.- Υδατάνθρακες: 45,60γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα:0,80g - Λίπη: 11,16γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:6,5gr - Aλατι: 0,1gr
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 200gr
Bar-Code 5204217919710

ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ

 Διακρίνεται για το ανοιχτό του χρώμα 

Η κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της. Μικρό μόνο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής προέρχεται από τα κρεολικα δέντρα.

Μπορεί να αυξήσει τη δύναμη του μυοκαρδίου, μειώνει τις θρομβώσεις του αίματος, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και μειώνει την πιθανότητα θρόμβων του αίματος και εγκεφαλικών. Οι κόκκοι του κακάο επίσης βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων και του κινδύνου σκλήρυνσης των αρτηριών, των φλεβών και των εμμηνορροϊκών επώδυνων μυϊκών συστολών. Μειώνει το άγχος και αυξάνει την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε το στρες. θεωρείται ότι βοηθά στη βελτίωση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Είναι μια από τις 2 τροφές στον πλανήτη που κάνει καλό στον εγκέφαλο.

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ167
  • Χώρα :ΠΕΡΟΥ
  • Βάρος Τεμαχίου:200gr

Ετικέτες: ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ