ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr

ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ 200gr Superfoods
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΠΕΡΟΥ
Συστατικά Παράγεται απο ακατέργαστους ωμούς κόκκους κακάο ποικιλίας Criollo
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1706kj/405kcal - Λίπη: 11,16g εκ των οποίων κορεσμένα:6,5g - Υδατάνθρακες: 45,60g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,80g - Φ.Ίνες: 4,2g - Πρωτεΐνες: 27,6g - Aλάτι: 0,1gr
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 200gr
Bar-Code 5204217919710

ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ

 Διακρίνεται για το ανοιχτό του χρώμα.

Η κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της. Μικρό μόνο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής προέρχεται από τα κρεολικά δέντρα.

Μπορεί να αυξήσει τη δύναμη του μυοκαρδίου και να μειώνει τις θρομβώσεις που προκαλούνται στο αίμα. Μπορεί να ρυθμίζει την πίεση του αίματος όπως και μπορεί να συμβάλει στη μείωση των εγκεφαλικών. Ακόμη μπορεί, οι κόκκοι του κακάο, να βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων και του κινδύνου σκλήρυνσης των αρτηριών, των φλεβών και των εμμηνορροϊκών επώδυνων μυϊκών συστολών όπως και για πιθανή μείωση του άγχους και  ανάπτυξης της ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε το στρες. Θεωρείται ότι βοηθά στη βελτίωση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης και πως είναι μια από τις 2 τροφές στον πλανήτη που κάνει καλό στον εγκέφαλο.

Χρήση: σε φυτικά ροφήματα π.χ. αμυγδάλου,καρύδας  ή νερό, σε συνταγές γλυκών που περιέχουν κακάο, στην παρασκευή σοκολάτας κ.α.

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ167
  • Χώρα :ΠΕΡΟΥ
  • Βάρος Τεμαχίου:200gr

Ετικέτες: ΚΑΚΑΟ CRIOLLO RAW ΒΙΟ