ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr

ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Άλευρα

Χαλβάς με ρυζάλευρο και κουκουνάρι
Συστατικά:

2 φλ. αλέυρι ρυζιού ΟΛΑ ΒΙΟ
4 φλ. ακατ.ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ
7 φλ. νερό
1 φλ. κουκουνάρι ΟΛΑ ΒΙΟ
2 κ.σ. βούτυρο
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το ρυζάλευρο μαζί με το νερό μέχρι να μαλακώσουν.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
4. Προσθέτουμε σ' αυτό το ρυζάλευρο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να γίνει μια μαλακή, κρεμώδης μάζα και να πήξει. Ο χαλβάς δεν πρέπει να είναι σκληρός αλλά μαλακός σαν ζελέ.
5. Βάζουμε το κουκουνάρι και το βούτυρο, ανακατεύουμε και βγάζουμε από τη φωτιά.
6. Το απλώνουμε ζεστό σε μια πιατέλα και το πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα κευλάνης ΟΛΑ ΒΙΟ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1490kj/352kca - Πρωτεϊνες: 6,50γρ. - Φ.Ίνες: 2,80γρ.-Υδατάνθρακες: 76,35γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα: 0 g- Λίπη:0,52γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:0,14 gr - Αλάτι: 0γρ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 500gr
Bar-Code 5204217904105

ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ  ΒΙΟ
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που παρασκευάζονται από λεπτώς αλεσμένο ρύζι . Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλυσίβα . 
Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι . Για να γίνει το αλεύρι, το φλοιό του ρυζιού paddy ή απομακρύνεται και το ακατέργαστο ρύζι αποκτάται, το οποίο κατόπιν αλέθεται σε αλεύρι. Αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, η οποία προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα από εκείνους που είναι δυσανεξία γλουτένης 

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ064
  • Χώρα :Ελλάδα
  • Βάρος Τεμαχίου:500gr

Ετικέτες: ΑΛΕΥΡΙ, ΡΥΖΙΟΥ, ΒΙΟ, 500gr, Άλευρα, OLA-BIO