ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr






ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι. Το αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, το οποίο προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα σε άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
- Κατασκευαστής: OLA BIO
- Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ064
Χαρακτηριστικά
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Βιολογικό Προϊόν | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 1490kj/352kcal - Λίπη: 0,52g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,14 g - Υδατάνθρακες: 76,35g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες: 2,8g - Πρωτεΐνες: 6,5g - Αλάτι: 0g |
| ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Μπορεί να περιέχει | ίχνη από αραχίδες ή καρπούς με κέλυφος, σόγια, σησάμι, γλουτένη. |
| Να φυλάσσεται | σε θερμοκρασία έως 18°C για την καλύτερη διατηρησιμότητα του προϊόντος. |
| Χρήση | ιδανικό για αρτοσκευάσματα και ψωμί. |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
| Βάρος Τεμαχίου | 500gr |
| Barcode | 5204217904105 |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Βιολογικό Προϊόν | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 1490kj/352kcal - Λίπη: 0,52g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,14 g - Υδατάνθρακες: 76,35g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες: 2,8g - Πρωτεΐνες: 6,5g - Αλάτι: 0g |
| ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Μπορεί να περιέχει | ίχνη από αραχίδες ή καρπούς με κέλυφος, σόγια, σησάμι, γλουτένη. |
| Να φυλάσσεται | σε θερμοκρασία έως 18°C για την καλύτερη διατηρησιμότητα του προϊόντος. |
| Χρήση | ιδανικό για αρτοσκευάσματα και ψωμί. |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
| Βάρος Τεμαχίου | 500gr |
| Barcode | 5204217904105 |
Χαλβάς με ρυζάλευρο και κουκουνάρι
Συστατικά:
2 φλ. αλέυρι ρυζιού ΟΛΑ ΒΙΟ
4 φλ. ακατ.ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ
7 φλ. νερό
1 φλ. κουκουνάρι ΟΛΑ ΒΙΟ
2 κ.σ. βούτυρο
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το ρυζάλευρο μαζί με το νερό μέχρι να μαλακώσουν.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
4. Προσθέτουμε σ' αυτό το ρυζάλευρο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να γίνει μια μαλακή, κρεμώδης μάζα και να πήξει. Ο χαλβάς δεν πρέπει να είναι σκληρός αλλά μαλακός σαν ζελέ.
5. Βάζουμε το κουκουνάρι και το βούτυρο, ανακατεύουμε και βγάζουμε από τη φωτιά.
6. Το απλώνουμε ζεστό σε μια πιατέλα και το πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα κευλάνης ΟΛΑ ΒΙΟ
