Your Cart
)

ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr

ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr Αλεύρι
ΑΛΕΥΡΙ ΡΥΖΙΟΥ ΒΙΟ 500gr

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι.  Το αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, το οποίο προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα σε άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.


  • Κατασκευαστής: OLA BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ064

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 1490kj/352kcal - Λίπη: 0,52g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,14 g - Υδατάνθρακες: 76,35g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες: 2,8g - Πρωτεΐνες: 6,5g - Αλάτι: 0g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπορεί να περιέχειίχνη από αραχίδες ή καρπούς με κέλυφος, σόγια, σησάμι, γλουτένη.
Να φυλάσσεταισε θερμοκρασία έως 18°C για την καλύτερη διατηρησιμότητα του προϊόντος.
Χρήσηιδανικό για αρτοσκευάσματα και ψωμί.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου500gr
Barcode5204217904105
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 1490kj/352kcal - Λίπη: 0,52g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,14 g - Υδατάνθρακες: 76,35g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες: 2,8g - Πρωτεΐνες: 6,5g - Αλάτι: 0g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπορεί να περιέχειίχνη από αραχίδες ή καρπούς με κέλυφος, σόγια, σησάμι, γλουτένη.
Να φυλάσσεταισε θερμοκρασία έως 18°C για την καλύτερη διατηρησιμότητα του προϊόντος.
Χρήσηιδανικό για αρτοσκευάσματα και ψωμί.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου500gr
Barcode5204217904105

Χαλβάς με ρυζάλευρο και κουκουνάρι
Συστατικά:

2 φλ. αλέυρι ρυζιού ΟΛΑ ΒΙΟ
4 φλ. ακατ.ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ
7 φλ. νερό
1 φλ. κουκουνάρι ΟΛΑ ΒΙΟ
2 κ.σ. βούτυρο
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το ρυζάλευρο μαζί με το νερό μέχρι να μαλακώσουν.
2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
4. Προσθέτουμε σ' αυτό το ρυζάλευρο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να γίνει μια μαλακή, κρεμώδης μάζα και να πήξει. Ο χαλβάς δεν πρέπει να είναι σκληρός αλλά μαλακός σαν ζελέ.
5. Βάζουμε το κουκουνάρι και το βούτυρο, ανακατεύουμε και βγάζουμε από τη φωτιά.
6. Το απλώνουμε ζεστό σε μια πιατέλα και το πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα κευλάνης ΟΛΑ ΒΙΟ

 

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ064
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγ..