ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΒΙΟ 250gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Αλεύρι αμυγδάλου......άρωμα και γεύση χωρίς γλουτένη. Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά ποσοστά σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και στις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση σε ψητά φαγητά καθώς και στα καθημερινά γεύματα. Το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα. Δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων κάτι που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα.
- Κατασκευαστής: OLA-BIO
- Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ252
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΣΠΑΝΙΑ |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 2490kJ/595kcal - Λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 10,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. ίνες: 10,9g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Το Προϊον Δεν Περιέχει | γλουτένη. |
Να Φυλάσσεται | σε ερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 250g |
Barcode | 5204217904297 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΣΠΑΝΙΑ |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 2490kJ/595kcal - Λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 10,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. ίνες: 10,9g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Το Προϊον Δεν Περιέχει | γλουτένη. |
Να Φυλάσσεται | σε ερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 250g |
Barcode | 5204217904297 |
ΖΕΣΤΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΑ
Δυσκολία: εύκολο Συνολικός χρόνος 18 λ Προετοιμασία 15λ Μαγείρεμα 3 λ
Συστατικά Για 3 άτομα
- Αλεύρι αμυγδάλου 200 gr ΟΛΑ ΒΙΟ
- Βούτυρο καρύδας 50 gr KOKO
- Σμέουρα 50 gr ΟΛΑ ΒΙΟ
- 100 ml γάλα καρύδας ECOMIL
- Αυγά 2
- Ζάχαρη καρύδας για γεύση ΟΛΑ ΒΙΟ
- Αιθέριο αμύγδαλο 30 ml
Συνταγή:
Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, το αυγό, μια πρέζα ζάχαρη καρύδας το αιθέριο έλαιο αμυγδάλου, το λιωμένο βούτυρο καρύδας και το γάλα καρύδας.
Ανακατέψτε τα πάντα με ένα σύρμα (χτυπητήρι). Σταματήστε μέχρι η ζύμη να είναι ομοιόμορφη.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέστε ένα στρώμα βουτύρου καρύδας πάνω στο τηγάνι.
Αδειάστε μεμονωμένα μέρη της ζύμης για ζεστά κέικ.
Μαγειρέψτε τη ζύμη μέχρι να βγουν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνειά της. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε τα, και μαγειρεύουν και στις δύο πλευρές.
Σερβίρετε με σμέουρα στην κορυφή. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικό μέλι ή σιρόπι αγάβης ή σφενδάμου στην κορυφή.