Your Cart
)

ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg

ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg Άλευρα
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΧΥΜΑ ΒΙΟ 10kg

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων.

Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα. Το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα. Δεν περιέχει γλουτένη, δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα. 

  • Κατασκευαστής: OLA BIO XYMA
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ298
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 10 τεμ.

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΙΣΠΑΝΙΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 2490kJ/595kcal - Λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 10,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. ίνες: 10,9g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να φυλάσσεταιερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου10kg
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΙΣΠΑΝΙΑ
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 2490kJ/595kcal - Λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 10,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. ίνες: 10,9g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να φυλάσσεταιερμητικά κλειστό δοχείο στο ψυγείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου10kg


ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Υλικά 
3 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου 
1/2 φλιτζάνι αλεύρι καρύδας 
1/4 φλιτζάνι λιναρόσπορο κοπανιστό
1 κουταλιά της σούπας συν 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι θαλασσινό 
2 κουταλιές της σούπας ξύδι (κατά προτίμηση μηλόξυδο)
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (ή γιαούρτι στραγγιστό)
1/4 φλιτζάνι νερό
8 αυγά, χτυπημένα καλά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά.
Προσθέστε και το ξύδι (στα ξηρά συστατικά το ξύδι λειτουργεί ως διογκωτικό).
Σε ξεχωριστό μπολ, αναμειγνύουμε τα υγρά συστατικά καλά.
Ενώνουμε τα δύο μείγματα.
Στρώνουμε μία φόρμα ψωμιού με λαδόκολλα, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε για 13-15 λεπτά στους 180 και στη συνέχεια το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα.
Φυλάσσεται στο ψυγείο έως και μία εβδομάδα.
Όλη η φραντζόλα έχει γύρω στους 54 υδατάνθρακες. εξαρτάται πόσο χοντρές θα κόψετε τις φέτες για να υπολογίσετε πόσους υδ. έχει κάθε φέτα.

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ298
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ..
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΧ016
Το αλεύρι Τ.1050 είναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το υγιεινό αλεύρι για όλες τις χρήσεις αφού είναι αλεύρι ημιολικής άλ..