Ζάχαρη χουρμά BIO 200ΓΡ

Ζάχαρη χουρμά BIO  200ΓΡ Ζάχαρη
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΤΥΝΗΣΙΑ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1496kj/367kcal - Πρωτεϊνες: 2,70γρ. - Ίνες: 11γρ. -Υδατάνθρακες: 80γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα: 74,40γρ - Λίπη: 0,60γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,02γρ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 200gr
Bar-Code 5204217911073

Ζάχαρη χουρμά BIO  200ΓΡ

Η ζάχαρη από χουρμάδες αποτελεί την νέα τάση για ολοένα πιο υγιεινά προϊόντα και μία εναλλακτική μορφή στην γνωστή μας ζάχαρη που δημιουργεί τόσα προβλήματα η κατανάλωσή της.

Η ζήτηση για δημιουργία πιο υγιεινών καθαρών και καινοτόμων προϊόντων οδήγησε στη έρευνα και στην παραγωγή αυτού του ιδιαίτερου προϊόντος για την σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων που θέλει προιόντα φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ζάχαρη από χουρμάδες έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, χαλκός, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρος.

Η παραγωγή της γίνεται από τους φυσικούς σακχαρίτες που περιέχουν οι χουρμάδες με τον διαχωρισμό των σακχάρων γλυκόζης και φρουκτόζης που κρυσταλοποιούνται χωρίς να τροποποιείται το προιόν. Ο φυσικός αυτός τρόπος παραγωγής και λόγω των φυτικών ινών μπορεί να αφήνει στο προιόν κάποιο μικρό υπόλειμμα κατά την διάλυση σε ζεστά υγρά ή και στο ψήσιμο κάποιων προϊόντων.

Η πολύτιμη αυτή κρυσταλική σκόνη διαλύεται εύκολα στο νερό και βασικό της χαρακτηριστικό είναι η φρουτώδης και γλυκιά της γεύση.

Είναι 100% φυσικό προϊόν με καστανό χρώμα και η χρήση του μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό για την παραγωγή σε αρτοσκευάσματα μαρμελάδες,παγωτά,γιαούρτι ή ροφήματα.


Προιόν ΟΛΑ ΒΙΟ παράγεται στη Τυνησία για τη ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ179
  • Χώρα :ΤΥΝΗΣΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:200gr