Your Cart
)

ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250ml

ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΒΙΟ 250ml Ελληνικά προϊόντα
ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΒΙΟ 250ml Ελληνικά προϊόντα
Έκπτωση 5% στα 4 τεμάχια
ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΒΙΟ 250ml Ελληνικά προϊόντα
ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΒΙΟ 250ml Ελληνικά προϊόντα
ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250ml

Το Κεφίρ παράγεται από φρέσκο βιολογικό κατσικίσιο γάλα και την ειδική καλλιέργεια Κεφίρ.
Αν και τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό σαν προϊόν και οι περισσότεροι το προτιμάνε αντί για το γάλα αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως ένα ένα ποτήρι κεφίρ περιέχει περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια βακτήρια ( που με τη σωστή ζύμωση μπορεί να φτάσουν το τρισεκατομμύριο) και περισσότερα από 40 είδη ωφέλιμων και άκρως χρήσιμων για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το κατσικίσιο κεφίρ συνιστάται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από θεραπεία με αντιβίωση και σε όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.

  • Κατασκευαστής: ΤΕΜΠΗ
  • Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ006
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 3 τεμ.

Χαρακτηριστικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
ΣυστατικάΦρέσκο ημιαποβουτυρωμένο κατσικίσιο γάλα, καλλιέργεια κεφίρ.
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 188kJ/45kcal - Λιπαρά: 1,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g - Υδατάνθρακες: 4,4g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,4g - Πρωτεΐνες: 3,8g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου250ml
Τεμάχια Κιβωτίου8
Barcode5206297105502
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
ΧώραΕΛΛΑΔΑ
ΣυστατικάΦρέσκο ημιαποβουτυρωμένο κατσικίσιο γάλα, καλλιέργεια κεφίρ.
Διατροφική Δήλωση ανά 100gΕνέργεια: 188kJ/45kcal - Λιπαρά: 1,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g - Υδατάνθρακες: 4,4g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,4g - Πρωτεΐνες: 3,8g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου250ml
Τεμάχια Κιβωτίου8
Barcode5206297105502
Ετικέτες:

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣΣχετικά προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥΕίδατε πρόσφατα

ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250ml ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250ml
Έκπτωση 5% στα 4 τεμάχια
Κωδικός Προϊόντος: 1ΤΕΜ006
ΚΕΦΙΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 1,5% ΒΙΟ 250mlΤο Κεφίρ παράγεται από φρέσκο βιολογικό κατσικίσιο γάλα και την ειδική καλλιέργεια Κεφίρ. Αν και τα τελευταία χρόν..