• 500γρ. κους κους ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 3  ντομάτες [κομμένες σε κυβάκια]
  • 1 αγγουράκι [καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια]
  • 100 γρ. φέτα [τριμμένη]
  • 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό [πολύ ψιλοκομμένο]
  • 1 ματσάκι δυόσμο [πολύ ψιλοκομμένο]
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγες ελιές
  • αλάτι, πιπέρι

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε το κους κους και περιχύνετε το βραστό νερό και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.  Αφήνετε το κους κους για 15 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλο το υγρό και στην συνέχεια να κρυώσει. Στο κους κους μας ρίχνουμε το χυμό από το μισό λεμόνι κι ανακατεύουμε καλά. Ακολούθως προσθέτουμε την πιπεριά, την ντομάτα, το αγγουράκι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, το μαϊντανό, το ξύσμα πορτοκαλιού και τις ελιές. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα και τη τριμμένη φέτα. Περιχύνουμε με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.