Σερβιέτες

Σερβιέτες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NATY NORMAL 15ΤΕΜ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη α..
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ NATY 10ΤΕΜ Σερβιέτες
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ (10 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλα..
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NATY ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ 13ΤΕΜ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ (13 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμ..
 • ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NATY NORMAL 32ΤΕΜ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (32 TEM.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιετάκια με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλαμπόκι η οποία ..
 • ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΝΑΤΥ EXTRA LARGE 28ΤΕΜ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (28 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιετάκια με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλαμπόκι η οποία είναι αναπνε..