ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ 500gr






ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ 500gr
Νόστιμο βούτυρο ψυγείου από καρύδα για επάλειψη
Με 45% λιπαρά χωρίς ζωικά αποτελεί εξαιρετική πρόταση για vegans χορτοφάγους και όχι μόνο.
Το βούτυρο καρύδας Koko μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:
Επάλειψη στο ψωμί και φρυγανιές
Σάλτσα για πατάτες και λαχανικά
Στο ψήσιμο σε κέικ, κουλουράκια.
Προϊόν ψυγείου διατηρείται σε θερμοκρασία 4-6
Διάρκεια ζωής προϊόντος 4 μήνες
Προϊόν Koko Ε.Ε. για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
- Κατασκευαστής: Koko dairy free
- Κωδικός Προϊόντος: 1ΚΟΚ006
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Χώρα | Ε.Ε. |
Συστατικά | νερό, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο, λάδι καρύδας26%, φοινικέλαιο*, ηλιέλαιο), γαλακτωματοποιητής: μονο + διγλυκερίδια από λιπαρά οξέα και λεκιθίνη ηλίανθου. Χρώμα: εκχύλισμα καρότου, χυμός λεμονιού, αλάτι 1,1%, φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνες Α,Β12,D2,E. (*=Από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές για το φοινικέλαιο). |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1665kj/405kcal - Λίπη:45g εκ των οποίων κορεσμένα: 21g - Υδατάνθρακες: 0g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες:0g - Πρωτεΐνες: 0g - Αλάτι: 1,10g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Το Προϊον Δεν Περιέχει | Γλουτένη, σόγια, γαλακτοκομικά. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 500gr |
Τεμάχια Κιβωτίου | 8 |
Bar-Code | 5060100601038 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Χώρα | Ε.Ε. |
Συστατικά | νερό, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο, λάδι καρύδας26%, φοινικέλαιο*, ηλιέλαιο), γαλακτωματοποιητής: μονο + διγλυκερίδια από λιπαρά οξέα και λεκιθίνη ηλίανθου. Χρώμα: εκχύλισμα καρότου, χυμός λεμονιού, αλάτι 1,1%, φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνες Α,Β12,D2,E. (*=Από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές για το φοινικέλαιο). |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1665kj/405kcal - Λίπη:45g εκ των οποίων κορεσμένα: 21g - Υδατάνθρακες: 0g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Φ. Ίνες:0g - Πρωτεΐνες: 0g - Αλάτι: 1,10g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Το Προϊον Δεν Περιέχει | Γλουτένη, σόγια, γαλακτοκομικά. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 500gr |
Τεμάχια Κιβωτίου | 8 |
Bar-Code | 5060100601038 |
ΨΩΜΑΚΙΑ VEGAN ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ & koko dairy free
Απλά μια ακόμη μέρα για να πάει μέχρι το Σαββατοκύριακο εάν έχετε λίγο επιπλέον χρόνο γιατί να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε αυτά τα σπιτικά ζεστά ψωμάκια.
Είναι πραγματικά vegan και yummy!
Συστατικά:
- 65 γραμ. βούτυρο καρύδας Koko Spread
- 50g ζάχαρη άχνη ΟΛΑ ΒΙΟ
- 250ml ρόφημα καρύδας Koko
- 7g ξηρή μαγία
- 400 γραμμάρια αλεύρι 550 ΟΛΑ ΒΙΟ
- ½ κουταλάκι αλάτι Μεσολογγίου
- 100g σταφίδα ξανθιά ΟΛΑ ΒΙΟ
- 50 γραμμάρια κράνμπερρυ ΟΛΑ ΒΙΟ
- Ηλιέλαιο (για λίπανση)
Σταυροί:
- 25 γραμμάρια αλεύρι Τ.550 ΟΛΑ ΒΙΟ
- 1+1/2 κ.γλυκού σιρόπι σφενδάμου
- Μαρμελάδα βερίκοκου (αραιωμένη με νερό)
Συνταγή:
Ζεσταίνετε το βούτυρο Koko Spread σε μια κατσαρόλα απαλά μέχρι να λιώσει, ανακατεύοντας με ένα ξύλινο κουτάλι. Όταν λιωθεί αφαιρέστε από τη ζέστη και ανακατώστε τη ζάχαρη άχνη & το ρόφημα καρύδας Koko.
Πασπαλίζουμε τη ζύμη πάνω από το μείγμα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κάτσει για 2 λεπτά.
Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και τα μπαχαρικά σε ένα ξεχωριστό μπολ. Κάνετε ένα πηγάδι στη μέση & ρίξτε το ζεστό υγρό μείγμα στο μίγμα αλευριού, ανακατεύοντας με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι το μίγμα να σχηματίζει μια μαλακή σφαίρα.
Γυρίστε το μίγμα σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά για να κάνετε μια ομαλή, εύπλαστη ζύμη.
Ζυμώνουμε τα φρούτα στη ζύμη, λίγο κάθε φορά, για 2 λεπτά ή μέχρι να διανεμηθούν ομοιόμορφα. Τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα ελαφρώς λαδωμένο κύπελλο & κάλυμμα με λαδωμένο φιλμ προσκόλλησης.
Αφήστε να διογκωθεί σε ένα ζεστό μέρος για 1½ ώρες.
Επιστρέψτε τη ζύμη στην επιφάνεια εργασίας και ζυμώστε ελαφρά, στη συνέχεια διαιρέστε σε 12 μερίδες.
Τοποθετήστε τα ψωμάκια σε απόσταση 1 ½ εκατοστόμετρα μεταξύ τους σε ένα δίσκο ψησίματος με επένδυση από χαρτί ψησίματος. Χαλαρώστε τα λίγο με την παλάμη του χεριού σας. Κάλυψτε με λαδωμένο φιλμ προσκόλλησης & αφήστε τα να φουσκώσουν για 50 λεπτά. Τα ψωμάκια πρέπει να αγγίζουν το ένα το άλλο.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C και αφαιρέστε τη μεμβράνη από τα ψωμάκια.
Για να κάνετε το σταυρό διακόσμηση, ανακατέψτε το αλεύρι με 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό για να κάνετε μια ομαλή πάστα.
Βάλτε την πάστα σε ένα σωλήνα διακόσμησης. Γραμμές σωληνώσεων στην κορυφή κάθε σειράς των ψωμιών σε μια κατεύθυνση και στη συνέχεια στην άλλη.
Ψήστε τα ψωμάκια στο κέντρο του φούρνου για 20 λεπτά ή μέχρι να αυξηθούν και να ροδίσουν.
Βουρτσίστε τα ζεστά ψωμάκια με αραιωμένη μαρμελάδα βερίκοκου και αφήστε να κρυώσει λίγο πριν ξετρελαθείτε με την υπέροχη γεύση τους.
Νόστιμες συνταγές vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ