ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΔΙΚΟΚΚΟ ΛΕΥΚΟ BIO 400ΓΡ
.ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Υλικά:
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 4 αγκινάρες
- 2 φρ. κρεμμυδάκια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- λίγο ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 150 γρ. φέτα τριμμένη
- ½ φλ. παρμεζάνα η πεκορίνο
- ½ φλ. ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
- 2 κ.γλ. φρέσκια ρίγανη η 1 κ.γλ. ξερή
- 2 κ.γτουςλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Οδηγίες:
Βράζουμε το σπαγγέτι σε αρκετό αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τις αγκινάρες.
Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες.
Προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί, τη φέτα, τις ελιές, τη ρίγανη και βράζουμε άλλα 3 λεπτά
Τέλος ρίχνουμε το σπαγγέτι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε 4 πιάτα και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
Συστατικά | αλεύρι δίκκοκο σίτου*, νερό. *προϊόν βιολογικής γεωργίας |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 360kj/162kcal - Λίπη: 1,20g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g - Υδατάνθρακες: 73g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,60g - Φ.Ίνες: 4g - Πρωτεΐνες: 12g - Αλάτι: 0g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Χρήση | Χρόνος βρασμού: 6 - 8 λεπτά |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 400gr |
Τεμάχια Κιβωτίου | 14 |
Bar-Code | 5204217914920 |