ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ ΒΙΟ 1Lt

ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ ΒΙΟ 1Lt Γλυκαντικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Συστατικά 100% σιρόπι σφενδάμου απο τον Καναδά Γ βαθμού Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1507kj/360kcal - Πρωτεϊνες: 0γρ. - Υδατάνθρακες: 89,2γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα: 77g- Λίπη: 0γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:0 gr- Αλάτι: 0γρ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 1Lt
Τεμάχια Κιβωτίου 6
Bar-Code 8713576224382

ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ ΒΙΟ  

Σιρόπι σφενδάμου φτιάχνεται από τον χυμό των δέντρων maple. Στο κρύο κλίμα του Καναδά που αναπτύσσονται τα δέντρα αποθηκεύουν άμυλο στις ρίζες και στον κορμό τους πριν από τον Χειμώνα.
Αρχές της Άνοιξης και για λίγες μόνο εβδομάδες καθώς σταδιακά σκουραίνει και πικραίνει κάνουν τρύπες στους κορμούς των δέντρων και συγκεντρώνουν τον χυμός σε κουβάδες.

Το σιρόπι σφενδάμου μετά την περισυλλογή του θερμαίνεται για να αποβάλει το νερό που περιέχει στη φυσική του μορφή.
Σήμερα η ονομασία προστατεύεται, και υπάρχουν βαθμοί που δίνονται για να διακρίνει κανείς την ποιότητά τους.
Extra Light, Grade A και Grade Β.
Η καλύτερη είναι η Εxtra Light και είναι η πρώιμη, η πρώτη συγκομιδή.Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η περιεκτικότητα του σε μαγγάνιο και ψευδάργυρο, επίσης να γνωρίζετε ότι τα δύο κουταλάκια του γλυκού αποδίδουν και 34 θερμίδες

Το σιρόπι σφενδάμου είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία, που συνοδεύει μούσλι, ροφήματα, πουτίγκες, επιδόρπια, γιαούρτι κ.α.
Η διαφορά του από το μέλι είναι ότι όταν θερμανθεί δεν χάνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του.

Το νόστιμο αυτό γλυκαντικό είναι αντιοξειδωτικό και περιέχει ριβοφλαβίνη, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας. Επίσης περιέχει αρκετό ψευδάργυρο, αλλά και ασβέστιο. Τόσο η υφή όσο και η γεύση του ταιριάζουν πολύ με το παγωτό ή με το γιαούρτι μας.

Προιόν Vermont Εισάγεται από Καναδά από εταιρεία Cofradex για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

  • Κατασκευαστής: TERRASANA
  • Κωδικός Προϊόντος: ΤΕΡ006
  • Χώρα :ΟΛΛΑΝΔΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:1Lt
  • Τεμάχια Κιβωτίου:6

Ετικέτες: