ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr

ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr Ρύζι

ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κούπα κόκκινο ρύζι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα
  • 1 κούπα κομμένο λάχανο
  • 2 κούπες βρασμένο καλαμπόκι
  • 100γρ αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1/2 κουτ.γλυκού κουρκουμά ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 αυγά βιολογικά
  • λίγο ελαιόλαδο αλάτι μεσολογγίου,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε το κόκκινο ρύζι με λίγο αλάτι για 40 λεπτά

1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε κομμένο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο τριμμένο για να τα σωτάρετε.

2. Προσθέτετε στο μείγμα και το ψιλοκομμένο λάχανο.

3. Σωτάρετε μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμύδι και το λάχανο σε χαμηλή σχετικά φωτιά.

4. Ρίχνετε και το ρύζι στο μείγμα μαζί με τους σπόρους κάνναβης. Ανακατεύετε και συνεχίζετε να σωτάρετε.

5. Προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι,τον κουρκουμά αλάτι και πιπέρι, χτυπάμε τα δύο αυγά καλά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ψηθεί το αυγό και σερβίρετε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΚΑΜΠΟΤΖΗ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1528kj/360kcal - Λίπη: 2,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,30g - Υδατάνθρακες: 76g Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,12g - Φ. ίνες: 2,7g - Πρωτεΐνες: 7,2g - Αλάτι: 0,03g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 500gr
Bar-Code 5204217906178

ΡΥΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟ 500gr ΟΛΑ ΒΙΟ

Γευστικό απολαυστικό με μεγάλη διατροφική αξία το κόκκινο ρύζι είναι μια από τις πολλές ποικιλίες ρυζιού το οποίο διαθέτει κόκκινο χρώμα λόγω της περιεκτικότητας του σε ανθοκυανές ουσίες. Συγκριτικά με το επεξεργασμένο ρύζι, το κόκκινο ρύζι παρουσιάζει μεγαλύτερη διατροφική αξία και δίνει ένα υπέροχο χρώμα στα πιάτα μας.

Είναι ιδανικό για ριζότο, σαλάτες ή για συνοδευτικό.

Οδηγίες χρήσης:

Σε 500ml νερό ρίχνετε 250g κόκκινο ρύζι και ½ κουτ. του γλυκού θαλ. αλάτι. 

Όταν κοχλάζει το αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά.

Προιόν ΟΛΑ ΒΙΟ παράγεται σε Καμπότζη


  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ056
  • Χώρα :ΚΑΜΠΟΤΖΗ
  • Βάρος Τεμαχίου:500gr

Ετικέτες: