Ριγκατόνι με κινόα 500ΓΡ

Ριγκατόνι με κινόα 500ΓΡ Σπέσιαλ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Συστατικά Σιμιγδάλι σκληρού σίτου* Αλευρι κινοα* 7%
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1516kj/358kcal - Πρωτεϊνες: 10,8γρ - Φ.Ίνες: 2,8γρ. - Υδατάνθρακες: 73,8γρ. εκ των οποίων σάκχαρα: 3,9γρ - Λίπη: 1,5γρ. εκ των οποίων κορεσμένα: 0,3γρ- Αλάτι: 0,08γρ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 500gr
Τεμάχια Κιβωτίου 12
Bar-Code 8015602000527

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΙΝΟΑ 500γρ ΒΙΟ
Παραδοσιακή συνταγή Σικελίας, που παράγεται με 100 χρόνια εμπειρία και πάθος της οικογένειας Barbagallo. Αυτό το ζυμαρικό παράγεται από σικελικό σκληρό σίτο ποιότητας και μεταποιείται εντός 24 ωρών από τον πυρήνα σιταριού σε ζυμαρικά. Η άλεση της παραγωγής σιταριού και ζυμαρικών λαμβάνει χώρα στην ίδια γραμμή,με μια μοναδική διαδικασία. Ενώ το 1900 τα σπαγγέτι ήταν παραδοσιακά αποξηραμένα σε ξύλινα ράφια στο κέντρο της πόλης, σήμερα η διαδικασία ξήρανσης γίνεται στο εργοστάσιο ζυμαρικών. Η ξήρανση πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο σε χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 50 και 65 μοίρες. Αυτό για να διατηρηθεί το άρωμα και τα θρεπτικά συστατικά.
Τώρα αυτό είναι το παραδοσιακό ζυμαρικό 'con amore e passione' με αγάπη και πάθος από τη La Bio Idea.
Προιόν BIOIDEA Ολλανδίας για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Υλικά σάλτσας για 500 γρ. ζυμαρικών:

  • 350 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη κ κομματιασμένη
  • 1 κρεμμύδι, σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
  • 100γρ αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 κ.σ. διατροφική μαγιά ENGEVITA
  • 200 ml κρέμα σόγιας
  • 5 κ.σ. γάλα αμυγδάλου ECOMIL
  • 4 +1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • από 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδο κ καπνιστή πάπρικα
  • αλάτι κ πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα βάζουμε την κολοκύθα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τους σπόρους κάνναβης.
Τα περιχύνουμε με μια κουταλιά λάδι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στους 180C ώσπου να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφού κρυώσουν τα βάζουμε σε μπλέντερ κ τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κ πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλετε τη σάλτσα σας πιο υδαρή, προσθέστε κι άλλο γάλα. Στο μεταξύ βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα αμέσως. Ανακατεύουμε καλά κ σερβίρουμε. 
Καλή σας απόλαυση!
Δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

  • Κατασκευαστής: La Bioidea
  • Κωδικός Προϊόντος: ΑΜΑ006
  • Χώρα :ΟΛΛΑΝΔΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:500gr
  • Τεμάχια Κιβωτίου:12

Ετικέτες: Ριγκατόνι με κινόα 500ΓΡ