ΠΡΟΖΥΜΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ 30gr






ΠΡΟΖΥΜΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ 30gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το προζύμι ντίνκελ προέρχεται από εκχύλισμα μαγιάς και δίνει στο ψωμί την τυπική οξύτητα του προζυμιού και την ελαφριά γεύση ξηρού καρπού. Το περιεχόμενο αρκεί για 1kg αλεύρι. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, είναι ιδανικό για ψωμί με ελαφριά ξινή γεύση από προζύμι.
- Κατασκευαστής: Agava
- Κωδικός Προϊόντος: ΑΓΑ013
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Συστατικά | Αλεύρι ντίνκελ ολικής αλέσεως*, καλλιέργειες εκκίνησης*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Περιέχει σιτάρι ντίνκελ. Μπορεί να περιέχει άλλων δημητριακών που περιέχουν γλουτένη. |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1488kJ/351kcal - Λιπαρά: 2,6g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g - Υδατάνθρακες: 59g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g - Φ. ίνες: 7,1g - Πρωτεΐνες: 16g - Αλάτι*: 0,01g *= Υπολογίζεται από φυσικό νάτριο. |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Προετοιμασία | Προετοιμασία: Για 2 καρβέλια ψωμί προσθέστε: 1kg αλεύρι (της επιλογή σας), 18γρ μαγιά αρτοποιίας, 750ml νερό, 2κ.γ. αλάτι.Εκτέλεση: 1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. 2. Ζυμώνουμε για 6 λεπτά. 3. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 45 λεπτά. 4. Πλάθουμε τη ζύμη, επικαλύπτουμε με αλεύρι (για να μην κολλάει) και τη βάζουμε σε φόρμες. 5. Αφήνουμε τη ζύμη να "ξεκουραστεί" για 30 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. 6. Αφού βάλετε το ψωμί, τοποθετήστε 40ml νερό σε ένα δοχείο στη χαμηλότερη σχάρα του φούρνου. 7. Ψήστε το ψωμί για 60 λεπτά. 8. Αφήστε το να κρυώσει. |
Να Φυλάσσεται | σε ξηρό μέρος μακριά από το ηλιακό φως. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 30g |
Τεμάχια Κιβωτίου | 12 |
Bar-Code | 4260096395336 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Συστατικά | Αλεύρι ντίνκελ ολικής αλέσεως*, καλλιέργειες εκκίνησης*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Περιέχει σιτάρι ντίνκελ. Μπορεί να περιέχει άλλων δημητριακών που περιέχουν γλουτένη. |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1488kJ/351kcal - Λιπαρά: 2,6g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g - Υδατάνθρακες: 59g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g - Φ. ίνες: 7,1g - Πρωτεΐνες: 16g - Αλάτι*: 0,01g *= Υπολογίζεται από φυσικό νάτριο. |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Προετοιμασία | Προετοιμασία: Για 2 καρβέλια ψωμί προσθέστε: 1kg αλεύρι (της επιλογή σας), 18γρ μαγιά αρτοποιίας, 750ml νερό, 2κ.γ. αλάτι.Εκτέλεση: 1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. 2. Ζυμώνουμε για 6 λεπτά. 3. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 45 λεπτά. 4. Πλάθουμε τη ζύμη, επικαλύπτουμε με αλεύρι (για να μην κολλάει) και τη βάζουμε σε φόρμες. 5. Αφήνουμε τη ζύμη να "ξεκουραστεί" για 30 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. 6. Αφού βάλετε το ψωμί, τοποθετήστε 40ml νερό σε ένα δοχείο στη χαμηλότερη σχάρα του φούρνου. 7. Ψήστε το ψωμί για 60 λεπτά. 8. Αφήστε το να κρυώσει. |
Να Φυλάσσεται | σε ξηρό μέρος μακριά από το ηλιακό φως. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 30g |
Τεμάχια Κιβωτίου | 12 |
Bar-Code | 4260096395336 |