ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 340gr
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
- Κατασκευαστής: Margherita
- Κωδικός Προϊόντος: 2ΜΑΡ004
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 2 τεμ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΤΑΛΙΑ |
Συστατικά | Αλεύρι σίτου ολικής αλέσεως* (32,6%), νερό, πολτός τομάτας* (20,5%), μοτσαρέλα* (γάλα, πυτιά, αλάτι, γαλακτικές ζύμες) (20,5%), αλεύρι σκληρού σίτου*, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο*, προζύμι από μαλακό σίτο* (0,4%), αλεύρι βύνης κριθαριού* , μαγιά, ρίγανη*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Είναι διπλής ζύμωσης. |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 849kJ/ 203kcal - Λιπαρά: 6,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,5g - Υδατάνθρακες: 27,6g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,6g - Φ. Ίνες: 3,2g - Πρωτεΐνες: 10,1g - Αλάτι: 1,3g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Προετοιμασία | Αφαιρέστε την πίτσα από την συσκευασία και αφήστε την να ξεπαγώσει εντελώς. Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Τοποθετούμε την πίτσα σε ένα δίσκο και την ψήνουμε όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη σόγιας και μουστάρδας. |
Να Φυλάσσεται | στην κατάψυξη στους -18°C. Μετά την απόψυξη να μην επανακαταψύχεται. |
Χρήση | Ψήσιμο στο φούρνο: 220°C 8-10 λεπτά, ψήσιμο με αέρα: 200°C 6-8 λεπτά Στο υγραέριο στους 220°C 8-10 λεπτά. Όχι στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο τηγάνι: Τοποθετήστε την πίτσα ξεπαγωμένη σε προθερμασμένο τηγάνι βάζετε το καπάκι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 340g |
Τεμάχια Κιβωτίου | 8 |
Bar-Code | 8028842803469 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΤΑΛΙΑ |
Συστατικά | Αλεύρι σίτου ολικής αλέσεως* (32,6%), νερό, πολτός τομάτας* (20,5%), μοτσαρέλα* (γάλα, πυτιά, αλάτι, γαλακτικές ζύμες) (20,5%), αλεύρι σκληρού σίτου*, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο*, προζύμι από μαλακό σίτο* (0,4%), αλεύρι βύνης κριθαριού* , μαγιά, ρίγανη*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Είναι διπλής ζύμωσης. |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 849kJ/ 203kcal - Λιπαρά: 6,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,5g - Υδατάνθρακες: 27,6g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,6g - Φ. Ίνες: 3,2g - Πρωτεΐνες: 10,1g - Αλάτι: 1,3g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Προετοιμασία | Αφαιρέστε την πίτσα από την συσκευασία και αφήστε την να ξεπαγώσει εντελώς. Προθερμαίνουμε τον φούρνο. Τοποθετούμε την πίτσα σε ένα δίσκο και την ψήνουμε όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη σόγιας και μουστάρδας. |
Να Φυλάσσεται | στην κατάψυξη στους -18°C. Μετά την απόψυξη να μην επανακαταψύχεται. |
Χρήση | Ψήσιμο στο φούρνο: 220°C 8-10 λεπτά, ψήσιμο με αέρα: 200°C 6-8 λεπτά Στο υγραέριο στους 220°C 8-10 λεπτά. Όχι στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο τηγάνι: Τοποθετήστε την πίτσα ξεπαγωμένη σε προθερμασμένο τηγάνι βάζετε το καπάκι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 340g |
Τεμάχια Κιβωτίου | 8 |
Bar-Code | 8028842803469 |