Ντολμαδάκια με ρυζι ανάμεικτο Βιο 200gr

Ντολμαδάκια με ρυζι ανάμεικτο Βιο  200gr

Παραδοσιακή συνταγή για ντολμαδάκια 



  • 500 γρ. αμπελόφυλλα ΟΛΑ ΒΙΟ 
  • 300 γρ. ρύζι κοντό λευκό ή κινόα ή κεχρί ΟΛΑ ΒΙΟ 
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο ή ξερό 2κτ της σούπας                                               
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 
  • 5 κτ. σούπας ελαιόλαδο 
  • Αλάτι, πιπέρι



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
Συστατικά Αμπελόφυλλα*, ρύζι ανάμεικτο*,άνιθο*, μάραθο*,κρεμμυδάκι χλωρό*, κρεμμύδι ξερό*, δυόσμος *,λεμόνι*, ελαιόλαδο*, νερό, αλάτι, πιπέρι*. (*Προϊόν βιολογικής γεωργίας). Μετά το άνοιγμα του διατηρείτε στο ψυγείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 200gr
Bar-Code 5204217931040

Ντολμαδάκια με ρυζι ανάμεικτο Βιο  200gr

Είναι νόστιμα, νηστίσιμα και πρωτοποριακά αφού αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας.

Ο λόγος για τα ντολμαδάκια ή σαρμαδάκια τα οποία παράγονται με διαλεγμένα τρυφερά αμπελόφυλλα υψηλής ποιότητας με βάση την βιοκαλλιέργεια.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές ως προς το φύλλο αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μαρούλι ή λάχανο.

Τα ντολμαδάκια μπορεί να μαγειρευτούν με ελαιόλαδο, ή ακόμη χωρίς κιμά, πιάτο που μερικές φορές ονομάζεται yalancı που σημαίνει «ψεύτης» ή «ψεύτικος» στα τούρκικα «Ψεύτικο» πιάτο επειδή ακριβώς δεν περιέχει κρέας.

Η πιο γνωστή συνταγή σε όλους μας είναι με αμπελόφυλλα και εμείς κάναμε ένα βήμα παραπάνω προσθέτοντας στην γέμιση εκτός από το γνωστό σε όλους μας ρύζι ,το ανάμεικτο ρύζι προσθέτοντας χρώμα και γεύση καθώς και το πολύτιμο δημητριακό κινόα.

Σε κάθε περίπτωση η γέμιση μας περιλαμβάνει κρεμμύδι, μαϊντανό, βότανα και μπαχαρικά και οπωσδήποτε μπόλικο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

 

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ794
  • Χώρα :ΕΛΛΑΔΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:200gr