ΝΕΡΟ SILVER 525ml

ΝΕΡΟ SILVER 525ml Νερό -  Νερό καρύδας
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Χώρα ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Διατροφικά στοιχεία mg/1: Ag: <0,101 - Ca: 46 - Mg: 15,2 - K:0,82 - Na: 8,1 - NO3: 7 - NO2: <0,02 - SO4: 9 - Cl: 5 - F: <0,1 - Zn: 0,13 - As: 0,05
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό μακριά από το φως του ήλιου.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 525ml
Τεμάχια Κιβωτίου 12
Bar-Code 3800500059037

ΝΕΡΟ SILVER 525ml

Γνωρίστε το Nερό Silver που περνά από φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού μικρο-φιλτραρίσματος με ενεργό άνθρακα, Σαουνίτη, ζεόλιθο, ειδικό φίλτρο αργύρου, ημιπολύτιμους λίθους, ιονισμό αργύρου και μαγνητική αναδιάρθρωση. pH-7,2.

Ένας απλός, αλλά ισχυρός συνδυασμός υδρογόνου και οξυγόνου και τη βάση για όλη τη ζωή στη Γη.

Γι 'αυτό η ομάδα της Silver Water το βλέπουμε ως αποστολή μας να σκάψουμε βαθύτερα σε αυτό που έχει να προσφέρει το νερό και να σας παρουσιάσουμε ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν που είναι καθαρό και εμπλουτισμένο από τη φύση. Το ασημένιο επιτραπέζιο νερό προέρχεται από (και εμφιαλώνεται) σε μια περιοχή ECO στην κεντρική Βουλγαρία, μακριά από οποιαδήποτε βαριά βιομηχανία και ρύπανση.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ιονισμού αργύρου , δημιουργούμε ένα αντιβακτηριδιακό περιβάλλον, προστασία του DNA εντός των κυττάρων, αντιβιοτικό αποτέλεσμα, αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, μακροχρόνια πρόληψη από την υποτροπή, καθώς και καθαρισμό χωρίς όσμωση, χλώριο, ακτίνες UV και άλλες δυσμενείς μεθόδους απολύμανσης. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστήματα, λαμβάνετε ένα πραγματικά μοναδικό υγιές προϊόν.

Οι βιο-δραστικές ιδιότητες του ΑΣΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΝΕΡΟΥ μας βοηθούν να εξαγάγουμε τα μέγιστα οφέλη του νερού, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό και εύκολα απορροφήσιμο από τον οργανισμό μας.
Λόγω των προσεκτικά ισορροπημένων επιπέδων pH 7,2, η μαγνητική δομή και ο ειδικός συνδυασμός διαδικασιών φυσικού εμπλουτισμού σχηματίζουν ένα μοναδικό νερό με αξιοσημείωτη ποιότητα και δομή. Απολαύστε το!

Εισαγωγή διάθεση ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

  • Κατασκευαστής: BOLID
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΟΛ001
  • Χώρα :ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:525ml
  • Τεμάχια Κιβωτίου:12