ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΑΡΤΑΡ 3x17gr

ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΑΡΤΑΡ 3x17gr

Κέικ χαρουπιού

Υλικά:

  • 300 γραμμάρια αλεύρι Τ.550 ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 150 γραμμάρια ακατ.ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλάκι μπέικιν Biovegan
  • 1 πρέζα αλάτι,

Αναμίξτε 200 ml, γάλα αμυγδάλου ECOMIL. και 100 γραμμάρια μαργαρίνη.

Βάλτε το ήμισυ της ζύμης σε ένα λιπαρό πιάτο, στη συνέχεια ανακατεύουμε το άλλο μισό με 2 κουταλιές της σούπας χαρουπάλευρο ΟΛΑ ΒΙΟ.

Προσθέστε την σκούρα ζύμη, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ° C για 50 λεπτά. Αφήστε το κέικ να κρυώσει στο καλούπι.

Το κόβουμε όταν κρυώσει.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Συστατικά Άμυλο καλαμποκιού *, (όξινο) Monokaliumtartrat (τρυγικό κάλιο 24,7%), (παράγοντας αύξησης) Διττανθρακικό νάτριο (σόδα). (*= προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1128kj/ 266kcal - Λίπη: <0,5gr - Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,3gr - Υδατάνθρακες: 64gr - Εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5gr - Φ. Ίνες: 1,3gr - Πρωτεΐνες: 0,8gr - Αλάτι: 16,2gr
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 3x17gr
Τεμάχια Κιβωτίου 12
Bar-Code 4005394285411

ΜΠΕΙΚΙΝ  ΠΑΟΥΝΤΕΡ 

Η ιδιαιτερότητα του βιολογικού μπέικιν είναι η χρήση του τρυγικού ως φυσικό , με αποτέλεσμα το προϊόν να προσφέρει φυσική ζύμωση. Ως εκ τούτου, μπορεί να θεωρηθεί ο΄τι δεν περιέχει τεχνητά φωσφορικά.

Το μπέικιν Reinweinstein είναι το φυσικό τρυγικό οξύ, που παράγεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής κρασιού.

Το Biovegan Biobackpulver δίνει στη ζύμη χαλαρή δομή και είναι κατάλληλη για την παραγωγή κέικ τσουρέκια, αρτοσκευάσματα μικρού μήκους, ψωμάκια, μπισκότα.

Αποθήκευση: Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος και προστατεύεται από τη θερμότητα.

Προϊόν BIOVEGAN για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΕΓ046
  • Χώρα :ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:3x17gr
  • Τεμάχια Κιβωτίου:12