Your Cart

Έλαια Βάσης

Είναι φυτικάέλαια που φτιάχνονται από σπόρους, καρπούς ή πυρήνες φυτών. Στα φυτικά έλαιαμπορούμε να διαλύσουμε τα αιθέρια έλαια έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα απλώσουμεστο δέρμα. Αυτά τα λάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε scrub, λοσιόν,lip balmκαι κρέμες. Τα φυτικά έλαια δεν έχουν δυνατή μυρωδιά. Μπορούμε συνήθως νααναμίξουμε ένα λάδι βάσης με άλλο και να έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Γιαπαράδειγμα το λάδι jojoba είναι “παχύ” άρα θα ήταν καλό να το αναμίξουμε με έναάλλο.

Τα φυτικά έλαιαή έλαια βάσης εξάγονται από διάφορα μέρη των φυτών. Είναι πλούσια σε θρεπτικάσυστατικά και ιδανικά για την υγεία της επιδερμίδας, αφού χαρίζουν τηναπαραίτητη τροφή και ενυδάτωση. Χρησιμοποιούνται απευθείας πάνω στην επιδερμίδατου προσώπου ή του σώματος και στα μαλλιά και εμπλουτίζονται με αιθέρια έλαια.Είναι τελείως αγνά και δεν προκαλούν ερεθισμούς ή άλλες ανεπιθύμητεςπαρενέργειες.

Πώς χρησιμοποιούνται

Τα έλαια βάσηςμπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια για μασάζ στο σώμα, ως θεραπεία ενυδάτωσης καιτόνωσης για τα μαλλιά και το πρόσωπο, αλλά και ως βάσεις για να φτιάξετεκαλλυντικά με αιθέρια έλαια. Όπως είναι γνωστό, τα αιθέρια έλαια, αδιάλυτα, δενμπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το δέρμα λόγω της δραστικότητάς τους.Αναμιγνύοντας, όμως, το αιθέριο έλαιο μέσα σε λάδι βάσης μπορεί να απλωθεί σεόλο το σώμα.

• Επίσης,χρησιμοποιούνται για ενυδάτωση, ώστε να προστατεύουν το δέρμα και να εμποδίζουντην εξάτμιση της υγρασίας του. Προσφέρουν στο δέρμα απαραίτητα λιπαρά οξέα,βιταμίνες και μέταλλα, ενώ αποτελούν και ιδανικές θεραπείες για τα μαλλιά.

• Μπορούν ακόμηνα συνδυαστούν μεταξύ τους, ανάλογα με τις τους ιδιότητες, τη μυρωδιά και τηνπυκνότητά τους. Ως προς την πυκνότητά τους, διακρίνονται στα πυκνά, όπως τοελαιόλαδο, τα οποία λειτουργούν ως προστατευτική ασπίδα για το δέρμα, και σταπιο αραιά, όπως το λάδι χοχόμπα, το οποίο απορροφάται εύκολα και γρήγορα.

Τα φυτικά λάδιαμπορεί να προέρχονται :

• Από τον καρπό του φυτού

• Από το κουκούτσι-σπόρο

Από την εκχύλιση ενός βοτάνου σε ένα λάδι βάσης

Έλαια Βάσεις

ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣFILTERS
ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ 100ml ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ054
ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ 100mlΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ......το φυσικό γιατρικό.Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φυτικά και φυσικά προϊόντα που υποβοηθούν την υγεία του ανθρώπου. Ισχιαλγίες, πληγές, εγκαύματα, μώλωπες, στομαχικές διαταραχές, γαστρεντερίτιδες, ελαφράς μορφής έλκη, στομαχόπονοι, πόνοι των αρθρώσεων, αντ..
Δαφνέλαιο 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ055
Δαφνέλαιο 100ml..
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ056
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ 100ml Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο αποτελεί ένα είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis). Είναι πιο παχύρρευστο από άλλα λάδια, πχ. από το αργανέλαιο (argan oil) ή το λάδι καρύδας. Όπως μαρτυράει και η συμπυκν..
Λάδι Τριαντάφυλλο 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ059
Λάδι Τριαντάφυλλο 100ml..
ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ Βιο 100ml ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ Βιο 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ060
ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΤο ριγανέλαιο είναι ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως. Βασικό συστατικό του είναι η άγρια ρίγανη, που είναι πλούσια σε ανόργανα συστατικά. Είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοπ..
ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ BIO 250ml ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ BIO 250ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ061
ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ BIO 250mlΤο βιολογικό κανναβέλαιο Bioland παράγεται από ελληνικούς σπόρους κάνναβης και εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa Παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης ενώ είναι αφιλτράριστο. Προσφέρει στον οργανισμό πρωτεΐνες και σημαντικά αμινοξέα, απαραίτητα για την υγεία..
ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ ΒΙΟ 100ml ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ ΒΙΟ 100ml
B E S T S E L L E R
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΜ063
ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ ΒΙΟ 100mlΤο λάδι Μαύρο Κύμινο Bioland παράγεται με ψυχρή έκθλιψη (πίεση) των σπόρων Nigella Sativa και είναι αφιλτράριστο.Επίσης είναι γνωστό ως «χρυσό Φαραώ», το αρωματικό αποτέλεσμα επιδεικνύει επίσης μία ιδιαίτερα λεπτή σύνθεση των λιπαρών οξέων, με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυα..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Έλαια Βάσεις