ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟ 800gr

New ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΒΙΟ 800gr
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 800gr
Bar-Code 5200141570003

ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟ 800gr

Το Μελοποιείον Φυλλαδιτάκης είναι μια κρητική οικογενειακή επιχείρηση μελισσοκομίας και παραγωγής πιστοποιημένου βιολογικού θυμαρίσιου μελιού, με ισχυρή παρουσία στον κλάδο, χάριν στη σταθερά άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πλούσια και καθαρή γεύση καθώς και την διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του μελιού, είναι συνέπεια στην εφαρμογή των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής του. Και αυτό αποτελεί εδώ και χρόνια το φανερό μυστικό του Μελοποιείου, για να εξασφαλίζεται κάθε χρόνο, μέλι εξαιρετικής ποιότητας. Συνδυάζουμε την σοφία των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής με την τεχνογνωσία του σήμερα επενδύοντας κάθε χρόνο στην έρευνα και την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής μας μέσω τακτικών ποιοτικών  και ποσοτικών ελέγχων, ώστε το τελικό προϊόν να είναι αγνό, ανόθευτο και εξαιρετικά εύγευστο.

Ο Παύλος Φυλλαδιτάκης μελισσοπαραγωγός 2ης γενιάς, μεγάλωσε με αυτή την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία και τώρα στο τιμόνι της οικογένειας επιχείρησης, φιλοδοξεί να συνεχίσει να παράγει βιολογικό μέλι, άριστης ποιότητας.

Ελληνικό προϊόν για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

  • Κατασκευαστής: ΦΥΛΛΑΔΙΤΑΚΗΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: ΦΥΛ002
  • Χώρα :ΕΛΛΑΔΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:400gr

Ετικέτες: