ΚΟΜΠΟΥΧΑ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΒΙΟ 330ml

ΚΟΜΠΟΥΧΑ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΒΙΟ  330ml Αλόη Νόνι  Κομπούχα
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Συστατικά
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 88kj/ 21kcal - Πρωτεϊνες: 0γρ. - Φ.Ινες: gr - Υδατάνθρακες: 5γρ. - Εκ των οποίων σάκχαρα: 5gr - Λίπη: 0γρ. - Εκ των οποίων κορεσμένα: 0gr - Αλάτι: 0,01γρ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 330ml
Τεμάχια Κιβωτίου 6
Bar-Code 4015533033018

ΚΟΜΠΟΥΧΑ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΒΙΟ  330ml

Πλούσιο πράσινο τσάι με γεύση και μια αρμονική σύνθεση από αρωματικά βότανα, αυτή την ελαφρώς ανθρακούχα, ζυμωμένη αναζωογόνηση του ιδιαίτερου πνεύματός τους.

Το Kombucha έχει σήμερα μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο και θρέφει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Το οργανικό μας kombucha είναι ένα ζυμωμένο φυσικό προϊόν, το οποίο έχει παραχθεί σύμφωνα με μια παραδοσιακή ασιατική συνταγή. Σε αυτό το ζυμωμένο αναψυκτικό, φυσικά αιωρούμενα στερεά, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν την ποιότητα αυτού του ενζυματικού ποτού.

Το ζυμωμένο αναψυκτικό με πράσινο και μαύρο τσάι, αρωματικά φυτικά εκχυλίσματα και λίγο διοξείδιο του άνθρακα έχει απολαύσει μεγάλη δημοτικότητα για δύο χιλιετίες. Η Voelkel δίνει το λατρευτικό ποτό με νέες συνταγές τώρα για την νέα ώθηση της άνοιξης: Ως πρωτότυπο και με μια εκροή οργανικού χυμού στις ποικιλίες lime & τζίντζερ, βύσσινο & μέντα και παντζάρια.

Σύμφωνα με έρευνες θεωρείται εκτός από ένα ενεργειακό και υγιεινό ρόφημα, ασπίδα στην ακτινοβολία που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος από τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία.  • Κατασκευαστής: VOELKEL
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΟΛ009
  • Χώρα :ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:330ml
  • Τεμάχια Κιβωτίου:6