ΚΕΤΣΑΠ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 250ml

ΚΕΤΣΑΠ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 250ml Προϊόντα Τομάτας
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
Συστατικά *ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ *ΖΑΧΑΡΗ*ΚΡΕΜΜΥΔΙ *ΣΚΟΡΔΟ*ΞΥΔΙ*ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΑΛΑΤΙ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 420kj/98kcal - Πρωτεϊνες: 2,10γρ - Φ.Ίνες: γρ. - Υδατάνθρακες: 24γρ. - Εκ των οποίων σάκχαρα: 23γρ - Λίπη: 0,10γρ. - Εκ των οποίων κορεσμένα: 0γρ - Αλάτι: 1,10γρ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 250ml
Τεμάχια Κιβωτίου 24
Bar-Code 5200108580069

ΚΕΤΣΑΠ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ 250ml

Ελληνικό προιόν παράγεται από την οικογένεια Ραχμάνη στην Ανάβρα Καρδίτσας
με πολύ μεράκι και είναι η αδυναμία των παιδιών.
Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι μερικά βιολογικά προϊόντα περιέχουν υψηλότερα επίπεδα θρεπτικών ουσιών σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. Πρόσφατη έρευνα στις Η.Π.Α έδειξε ότι το βιολογικό κέτσαπ είχε 57% περισσότερο από το αντιοξειδωτικό λυκοπένη σε σχέση με το κανονικό κέτσαπ. 

Η διαδικασία παραγωγής είναι συνέχεια του χυμού. Μετά την συμπύκνωση που υπέστη ο χυμός τομάτας, οδηγείται στους βραστήρες όπου προστίθενται τα απαραίτητα υλικά στις αντίστοιχες αναλογίες. Συνεχίζετε ο βρασμός και όταν επέλθει η επιθυμητή συμπύκνωση, τοποθετείται σε αποστειρωμένα βάζα των 0,33L και κατόπιν παστεριώνεται. Τα επιπλέων υλικά που χρησιμοποιούμε είναι και αυτά βιολογικά σε πλήρη στάδιο και βέβαια πιστοποιημένα. Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι χυμός τομάτας, ζάχαρη, κρεμμύδι, σκόρδο, ξύδι, μυρωδικά και αλάτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κέτσαπ σαν βιολογικό προϊόν είναι το μοναδικό που παράγεται στη χώρα μας. 

  • Κατασκευαστής: ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: ΡΑΧ003
  • Χώρα :ΕΛΛΑΔΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:250ml
  • Τεμάχια Κιβωτίου:33