To Kala Namak ή “Μαύρο Αλάτι”,
προσδίδει στο φαγητό μια θειούχα γεύση ιδιαίτερα αρεστή στην Ινδία. Χρησιμοποιείται συνήθως σε φρουτοσαλάτες,
τσάτνεϊ, “Chats” (τύπος αλμυρών σνακ), ή στο δημοφιλές "Raitas" (δροσερό ντιπ
με βάση το γιαούρτι). Το αλάτι Kala Namak ταιριάζει ιδιαίτερα σε πιάτα
λαχανικών, εξωτικών φρούτων ή ψάρι, ενώ αναδεικνύει γευστικά τους χυμούς
φρούτων ή τα αλκοολούχα ποτά. Το προτιμούν συχνά άτομα που ακολουθούν vegan
διατροφή, λόγω της γεύσης του, η οποία δίνει την αίσθηση του αυγού.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΝΔΙΑ/ΠΑΚΙΣΤΑΝ |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 200g |
Barcode | 5204217922253 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΙΝΔΙΑ/ΠΑΚΙΣΤΑΝ |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 200g |
Barcode | 5204217922253 |