ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡ

ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡSuperfoods
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΠΕΡΟΥ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 3153kj/765kcal - Λίπη: 56,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 26,3g - Υδατάνθρακες: 22,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 1g - Πρωτεΐνες: 13,8g - Φ.Ίνες: 56,8g - Aλάτι: 0,21g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 150gr
Bar-Code 5204217919215

ΚΑΚΑΟ BEANS ΣΠΟΡΟΙ (RAW) ΒΙΟ 150ΓΡ

    Μπορούν να αυξήσουν την δύναμη του μυοκαρδίου, να μειώσουν τις θρομβώσεις του αίματος, να ρυθμίσουν την πίεση του αίματος και να μειώσουν την πιθανότητα θρόμβων του αίματος και των εγκεφαλικών. Ακόμη, οι καρποί του κακάο μπορεί  να βοηθούν επίσης στη μείωση των συμπτωμάτων και του κινδύνου σκλήρυνσης των αρτηριών, των φλεβών και των εμμηνορροϊκών επώδυνων μυϊκών συστολών ή και να μειώνουν το άγχος και να αυξάνουν την ικανότητα αντιμετώπισης του στρες. Θεωρείται ότι βοηθούν και στη βελτίωση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Η γεύση τους είναι ελαφρώς πικρή, αλλά έντονα σοκολατένια και εξαρτάται από το πόσο πολύ έχουν καβουρδιστεί οι κόκκοι του κακάο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι σπόροι κακάο είναι πλούσιοι σε μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και περιέχουν λίγο λίπος.

 Χρήση: 3-5 ωμοί καρποί κακάο την ημέρα είναι ιδανικοί για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ενέργεια και δημιουργικότητα.

Μπορείτε να το φάτε μασώντας τους μαζί με τη φλούδα τους, η οποία τρώγεται, πιθανώς μαζί με μέλι ή σταφίδες. Μπορείτε επίσης να αλέσετε τους σπόρους σε μύλο του καφέ και να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη κακάο σε smoothies ή για να πασπαλίσετε οποιοδήποτε γλυκό της  αρεσκείας σας.

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ178
  • Χώρα :Περού
  • Βάρος Τεμαχίου:150gr

Ετικέτες: